Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Geçer geçer. Sen beni dinle, eğlen coş.

tamam o zaman

bu ne iğrenç bir mantık ya kardeşimle kocam çocuk yapacak ben de bakacam hee oldu gülüm

Doktorumuz Bebaa insanliga yararli olmak istiyor obeziteye bi dur demek istiyor :) Ama istersen bu ise cocukluklarindan el koyarak obez olmalarini onleyebilirsin

inş canım ya, ben gerçekten hassasım yani bu konu da.
hazır yiyeceklere de sinir oluyorum zorunda kalmadıkça yemiyorum, sen de yeme

inş canım ya, ben gerçekten hassasım yani bu konu da.
hazır yiyeceklere de sinir oluyorum zorunda kalmadıkça yemiyorum, sen de yeme

tamam doktor abla valla burger hastasi biri olarak tam 2 ay 5 gundur agzima koymadim sen dusun yani

Pelin hayırdır annem, sen de mi beni özledin yoksa.

Herkes beni özlüyor, nabeeeerr bilgeler.

Evet ozledim tabi eskiden gelir 3-5 paylasim yapardin bizi bilgi sahibi ederdi piiiiii nerdeeee

o zaman sen de bi foto koy yani Jade'cigim

tamam doktor abla valla burger hastasi biri olarak tam 2 ay 5 gundur agzima koymadim sen dusun yani

evet, ablayım ben. en büyüğünüz benim, herkes abla desin bana
aaa sakın yeme iğrenç bir şey o. içinde neler var biliyor musun? tavukları filan canlı canlı atıyorlar öğütme makinesine. çok korkunç

Evet ozledim tabi eskiden gelir 3-5 paylasim yapardin bizi bilgi sahibi ederdi piiiiii nerdeeee

o zaman sen de bi foto koy yani Jade'cigim

Evet, mazide kaldı o günler.

Ben de seni özledim de olmaz.

Onun yerine sana bol bol öpücük veriyorum.

Kıymeti bil bak, herkesi öpmem.

İyi geceler bilgelerim...

Son düzenleme:

Tamam doktor abla kizma Ben tavuk yemiyorumm ki whopper menu yiyiyorum

bu ne iğrenç bir mantık ya kardeşimle kocam çocuk yapacak ben de bakacam hee oldu gülüm

aynen dediğin gibi oldu, zavallı kadın

mantık cidden iğrenç..ama şöyle bir durum var kardeşi önceden adama asıkmıs kücükken.unutamamıs kadın tabii bunu bilmiyor.baya hızlı ilerliyor kitap ilginç konusu bakalım nolcak

Evet, mazide kaldı o günler.

Ben de seni özledim de olmaz.

Onun yerine sana bol bol öpücük veriyorum.

Kıymeti bil bak, herkesi öpmem.

İyi geceler bilgelerim...

gidiyor musun hemen?
hadi görüşürüz o zaman sonra, beni de öp

Tamam doktor abla kizma Ben tavuk yemiyorumm ki whopper menu yiyiyorum

öğğğğ o daha da iğrenç, içinde her türlü şey var bence. yemem onları bak git kebap ye cidden daha iyi

mantık cidden iğrenç..ama şöyle bir durum var kardeşi önceden adama asıkmıs kücükken.unutamamıs kadın tabii bunu bilmiyor.baya hızlı ilerliyor kitap ilginç konusu bakalım nolcak

ne olursa olsun, ben sevmedim konuyu. o zaman bitince düşüncelerini söyle tamam mı bakalım sonu nasılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…