- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
hehe öle bir sahne vardı evet iğrençç
bu arada kitabı nasıldı güzel miydi merak ettim bak şimdi ama kolay kolay bulamam heralde hiç görmedim
Sen anlat, Beba da robot resmimi çizsin.
o zaman ben nıye anlatıyorum ki, bebaa zaten görmüş
o direkt çizsin
evet hem de ilk sahnelerden biriydi
canim kitabi ingilizceydi hem de stage 5 mi 6 mi ne oyle kolaydi, diyorum ya lise hazirliginda okuduk :)
Siz yine Sor le birlik oldunuz beni kafaya aliyorsunuz, yok istemiyorum kimse anlatmasin hih kusucem simdi
yok yahu
ben isterım göstermesınısenden yanayım ben
Sen dedin ben anlatayım, biri de robot resmini çizsin diye.
Beba, top sende.
evet hem de ilk sahnelerden biriydi
canim kitabi ingilizceydi hem de stage 5 mi 6 mi ne oyle kolaydi, diyorum ya lise hazirliginda okuduk :)
Siz yine Sor le birlik oldunuz beni kafaya aliyorsunuz, yok istemiyorum kimse anlatmasin hih kusucem simdi
yok yahu
ben isterım göstermesınısenden yanayım ben
ben aşmaya çalışıyorum bunu.Kitapların sonuna bakmamak için kendimle savasıyorum resmenara ara şöyle saniyelik bakıp kapıyorum tabii bir şey anlayamıyorum
ben orda hic bisiden gerilip korkmamistim da ilk olen kurban acgozlulukten o makarnalara cok uzulmustumama mide bulantisindan uzun sure makarna da yiyememistim
Amaaaann düzelir düzelir, kafaya takma fazla.
Hayat boş, eğlen coş.
valla inşallah yanlıs hatırlamıyorumdur
Gel öpeyim de barışalım.
hımm anladım canım ben de Türkçe sandım.Keşke çevirseler baya heyecanlı bir şey olurdu.
mutluluk bir kibrit çöpü, artık ne kadar yanarsa demiş sevgili Edip Cansever. ben de şimdilik çöküşteyim bakalım artık ne zaman geçerse
öpmek çözüm değil
pelin görmek istooorrr
Pelin görmek istiyor da, bakıyorum sen de beni örmek istiyorsun.
Özledin di mi beni, hadi itiraf et.
oburluktan öldürdü onu, açgözlülükten avukatı öldürdü. ama o adamda ben de çok kötü oldum, çünkü obeziteleri gerçekten önemsiyorum. bu hastalık çok üzücü geliyor bana ve yardımcı olmak istiyorum
Gel öpeyim de barışalım.
öpmek çözüm değil
pelin görmek istooorrr
aynen aynen aralardan iki cümle okuyup kapatıyorum yada son sayfada bir paragraf filan varsa onu okuyorum
oburluktan öldürdü onu, açgözlülükten avukatı öldürdü. ama o adamda ben de çok kötü oldum, çünkü obeziteleri gerçekten önemsiyorum. bu hastalık çok üzücü geliyor bana ve yardımcı olmak istiyorum
mutluluk bir kibrit çöpü, artık ne kadar yanarsa demiş sevgili Edip Cansever. ben de şimdilik çöküşteyim bakalım artık ne zaman geçerse
bitince ben sana söylerim
he yaaa..........
Evet sadece opmek iyetmez gormek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?