Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hehe öle bir sahne vardı evet iğrençç
bu arada kitabı nasıldı güzel miydi merak ettim bak şimdi ama kolay kolay bulamam heralde hiç görmedim

evet hem de ilk sahnelerden biriydi

canim kitabi ingilizceydi hem de stage 5 mi 6 mi ne oyle kolaydi, diyorum ya lise hazirliginda okuduk :)

Sen anlat, Beba da robot resmimi çizsin.

Siz yine Sor le birlik oldunuz beni kafaya aliyorsunuz, yok istemiyorum kimse anlatmasin hih kusucem simdi

yok yahu
ben isterım göstermesını senden yanayım ben

hımm anladım canım ben de Türkçe sandım.Keşke çevirseler baya heyecanlı bir şey olurdu.

ben aşmaya çalışıyorum bunu.Kitapların sonuna bakmamak için kendimle savasıyorum resmen ara ara şöyle saniyelik bakıp kapıyorum tabii bir şey anlayamıyorum

aynen aynen aralardan iki cümle okuyup kapatıyorum yada son sayfada bir paragraf filan varsa onu okuyorum

ben orda hic bisiden gerilip korkmamistim da ilk olen kurban acgozlulukten o makarnalara cok uzulmustum ama mide bulantisindan uzun sure makarna da yiyememistim

oburluktan öldürdü onu, açgözlülükten avukatı öldürdü. ama o adamda ben de çok kötü oldum, çünkü obeziteleri gerçekten önemsiyorum. bu hastalık çok üzücü geliyor bana ve yardımcı olmak istiyorum

Amaaaann düzelir düzelir, kafaya takma fazla.

Hayat boş, eğlen coş.

mutluluk bir kibrit çöpü, artık ne kadar yanarsa demiş sevgili Edip Cansever. ben de şimdilik çöküşteyim bakalım artık ne zaman geçerse

valla inşallah yanlıs hatırlamıyorumdur

bitince ben sana söylerim

Geçen gün bu kitabı aldım.

satan kıza sordum nasıl okudun mu diye.Tam okumadım ama Testere filmi gibi sanırım dedi.Ona benzettim ben dedi.Bunu duyunca hemen aldım.
Ama şu an bunu okuyorum:

Bunun konusu da çok ilginç..Kadının cocugu olmadığı için kız kardeşiyle kocasının cocuk yapmasını istiyor ona da kadın bakcakmış.

Doktorumuz Bebaa insanliga yararli olmak istiyor obeziteye bi dur demek istiyor :) Ama istersen bu ise cocukluklarindan el koyarak obez olmalarini onleyebilirsin

Gel öpeyim de barışalım.

öpmek çözüm değil
pelin görmek istooorrr

Evet sadece opmek iyetmez gormek istiyorum

tamam canım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…