Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler
bugun hiç aslında planda yokken tüyap kitap fuarına gittik.başka ni plan iptal olunca ailece tüyaba gittik. ilgi inanılmazdı.özellikle ahmet ümit imza için müthiç yoğundu.ahmet ümit, sunay akın iskender pala kitaplarını aldım ama imzalatamadım.bir tek Ahmet Telli den imzalı kitap aldım.annemde Ayşe Kulinden aldı. yeni kitaplarım

ne kadar çoklar beğene beğene oku

ne kadar çoklar beğene beğene oku

sağol canım

sağdakiler kızımın kitapları.inanılmaz bir fuar kendimi şekerci dükkanındaki çocuk gibi hissettim. 4 saat falan gezdik daha 10 saat gezerdim. çok güzeldi.(sörcüm bişey itiraf ediyorum ben o güzel ağaçta ismimi görmek için aranıza katıldım sakın değiştirme)

bu arada nute cim doğum günün kutlu olsun.tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere

zaten yapılalı çok olmadı.
herkes beğendiğine göre bu kalacak
sadece yenı isimler ekleyeceğim :)

bi 20 sayfa kadar okudum
gayet akıcı geldi,sana haber vermeden kaptırmamak için zor da olsa bıraktım
ben de seninle okuycam için heyecanlandım

Selam loliss,

Sana yazmak icin siteye girdim. Ben kitabi bitirdim, bekledigimden kisa sürdü. 3-4 saat gibi bir sürede bitti. Kafka`nin anlatimina bayiliyorum zaten. Dava`da cok etkilenmistim. Kitabi begendim. Hani böyle acayip entrikali bir sekilde baslamasi hosuma gidiyor. Direk böcek olarak cikti karsimiza. :) Böcegin ic dünyasini bile yasamis olmak bana cok enteresan geldi. Kafka sanki bir böcegi cok iyi incelemis gibiydi sence de öyle degil mi? Okurken kendimi böcek gibi hissettim, ya da nasil desem sanki böcege ben de bürünmüs gibiydim.

Yalniz neden böcek diye cok düsündüm sonra... Neden böcege dönüsüyor? Sonra aklima geldi; Kafka huzursuz bir kisilik ya, yalnizligini da hesaba katarsak, -ki insanin bir odada yalnizligina arkadas ya sinektir, ya böcek-, bir de ailesi ile iyi gecinememesi var, ergen dönemlerinde insanin ailesinin igrencmis gibi davranmasi da var, bu noktalardan yola cikmis olabilir gibi geldi.

Sonunda kiz kardesinin bikkinligi, hasta birine uzun süre bakan ve bikan birinin bitkinligi ile ayniydi. Yalniz en garibi, kiz kardesinin sonunda, "böcek Gregor olamaz" demesiydi. "O diye Bosuna inaniyoruz" tarzi bir aciklamasi vardi.

Peki benim anlamadigim, Gregor oldugunu nasil düsündüler? Bastan gelen hayvanimsi seslerden degil mi?

Ailenin sonunda hicbir sey olmamis gibi devam etmesi, tuhafti. Belki de Kafka, onlar icin aslinda bir yükten baska bir sey ifade etmedigini en iyi bu sekilde ifade edebilirdi.

Merhaba, bende bu listeye dahil olmak istiyorum sıkı bir okuyucuyumdur. Daha bugün ''Bahçemde Yeşeren Umutlar - Debbie Maccomber-'' kitabını bitirdim. Harikaydı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba, bende bu listeye dahil olmak istiyorum sıkı bir okuyucuyumdur. Daha bugün ''Bahçemde Yeşeren Umutlar - Debbie Maccomber-'' kitabını bitirdim. Harikaydı kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhaba :) konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

konuya daima 4-5 günde bir gelenleri, listeden çıkaracagım.
profıllerden bakıyorum, kkya girmeyen yok, ama konuya 4-5 günde bir gelınıyor.
kimse kusura bakmasın ama
diğer bilgelere haksızlık yapılmasını istemıyorum.

_asmunikal_, maalesef listeden çıkarıldın.
alıntı yapmak isterdim ama
ayın 31'inden öncesini bulamadım profılınde.
aktif değilsin konuda.
kimseye haksızlık etmek istemem.

günaydın kızlar

okudugum kitabı evde unutmuşum(uzak bi evde)
bende kürt mantolu madonnaya başladım

_asmunikal_, maalesef listeden çıkarıldın.
alıntı yapmak isterdim ama
ayın 31'inden öncesini bulamadım profılınde.
aktif değilsin konuda.
kimseye haksızlık etmek istemem.

konuya son giriş tarıhın, yanlışlık yoksa eğer

a.selam
maşallah bilgem döktürmüşün
almancam yok pek bilmiyorum ama bi yorumda aslında tam olarak böcek değil de
pis,görüntüsü iğrenç bişey olduğunu bunun türkçeye böcek olarak aktarıldığını okumuştum...
bana da ilk anda böceği groger olarak kabullenmeleri garip geldi
hani insanlar bazen böceğe dönüşebilirmiş,o gün de onların başına gelmiş gibi
sonuç olarak çok güzeldi,ben memnun kaldım,vesile olduğun için teşekkür ederim
bu arada burda kitabın tüm detaylarını vermemiz bu kitabı okumak isteyen diğer bilgelerimiz için sıkıntı olabilir belki

Himm.. Haklisin ya o kismini hic düsünemedim ben, baya bir ayrinti vermis oldum ama affola bilgeler! O zaman özelden detaylarini konusalim :)
Aslinda böcekten ziyade, görüntüsü igrenc bir seye daha uygun oluyor anlatilanlardan, dogrudur.

Ben de sana tesekkür ederim. :) Sen olmasaydin, heves edemeyecektim bu kadar.

O zaman Ekmegimi Kazanirken`e yarin baslayacagim. Arastirma ödevi yapmam gerekecek üc gün icinde ama yine azar azar okuyacagim. :)

Surrender, her geldigimde konuya girecegim ama böyle cok SIKISTIGIM dönemlerde olur da giremezsem, girip, bir süre giremeyecegimi belirtsem beni affedersin umarim. :)

Hepinize mutlu aksamlar bilgeler!

tamam bilgem
ben başldım akşam sayfa 60tayım
kütüphaneden aldığım için belki biraz hızlı okuyabilirim,bitsin de veriyim diye
iyi geceler

haber verdiğin sürece sorun yok canım.
ama sürekli olursa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…