Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın hanımlar;

"Gül Limanı Oteli" 174 teyim.

Kişisel gelişime döneceğim galiba.

Sonu nasıl biter bilmiyorum ama konu çok sıradan. Daraldım vallahi :44:...

Sevgili Sör hanımefendi günaydınlar efenim;

Kendimi bilgelik ağacında gördüğüme sevindim. Ne yalan söyliyim arasıra ilk sayfayı açıp bakmıyor değildim adım var mı yok mu diye .

Sabırla bekledim ve sonunda bende dahil oldum ...

Teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık ...

Günaydın hanımlar;

"Gül Limanı Oteli" 174 teyim.

Kişisel gelişime döneceğim galiba.

Sonu nasıl biter bilmiyorum ama konu çok sıradan. Daraldım vallahi :44:...

Canim kisisel gelisim olarak ne okuyorsun? Ben 3-4 kitap okumustum ama sor hatirlamiyorum isimlerini Universiteye basladigim senelerdi.. Arkadastan almis okumustum

Günaydınlar
Kitabımı bitirdüm, gönül rahatlığıyla dersaneye gidebilirim
Yeni kitabım Ölümden Sonra Dirilme-1 / Tolstoy

Canim kisisel gelisim olarak ne okuyorsun? Ben 3-4 kitap okumustum ama sor hatirlamiyorum isimlerini Universiteye basladigim senelerdi.. Arkadastan almis okumustum

Günaydın canım;

Robin Sharma' nın bir kaç kitabını okudum. Güzel kitaplardı. Doğan Cüceloğlu' nun kitaplarınıda seviyorum ben.

Birde Bülent Akyürek' in "İçinizdeki Öküze Oha Deyin" diye bir kitabı var . Adı dikkatimi çekmişti. Fena değildi oda...

Son düzenleme:
Jerry Burger "Kişilik" te fena değil yalnız sonlara doğru istatistiki metotlara falan giriyor orada daraldım ...

Birde ben obsesif olduğum için "SOS Duygulara Yardım" ve NLP tarzı kitaplarda okuyorum. Atakta değilsem iyi geliyor ...

Not defterime yazdim tesekkur ederim canim, ise basliyim da not aldigim 3-5 kitap ismi daha var hepsini alicam

Simdilik evdeki kitaplarla idare ediyorum

konuya son giriş tarıhın, yanlışlık yoksa eğer

yok aslında girdim. şuan şeker portakalını okuyorum. en sonra onu yazmıştım. bitmediği için henüz bildirim yapmadım.
bugun bitti diye bildirim yapacaktım. bnm netim yok hafta sonları giriş yapmıyorum. ama hafta içi uğruyorum genelde
geçen ay yani ekimde bakarsan çok sıkta girdim. 4 5 kitapta okudum.
kürt mantolu madonnadan alıntı yapmışsın ben ondan sonra senden önce ben iskender pala ve son olarakta şeker portakalını okudum..
bence yanlışlık var.. ama haksızlık olcaksa çıkar tabi canım

Son düzenleme:

slm tasarım çok güzel olmuş :) yeni katıldım ben de.ekleyebilirmisiniz beni de

Bas Bilge, tasarima bayildim :)
Adimin eklenmesine de cokkkkkkkkkk sevindim! :) Yalniz ufak bir harf hatasi olmus, Lambrusco olacakti, Lambrusca degil. Gerci Lambrusca da hic fena duyulmuyor he! (?)

Bugün Ekmegimi Kazanirken`i okumaya baslayacagim ama dersimin durumuna bagli, belki sadece yatmadan önce bir baslangic
yapabilirim. 479 sayfa biraz vakit alacak. :) Ama belli de olmaz ben bazen kaptirinca yemegi unutanlardanim da.

Bütün bilgelere de GÜN-AY-DIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…