- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
selamSevgili Sör hanımefendi günaydınlar efenim;
Kendimi bilgelik ağacında gördüğüme sevindim. Ne yalan söyliyim arasıra ilk sayfayı açıp bakmıyor değildim adım var mı yok mu diye.
Sabırla bekledim ve sonunda bende dahil oldum...
Teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık...
saol cicişEline sağlık baş bilgem. :128: :128: :128:
hayır asmunikal, haftasonları girmeyen çok kişi varyok aslında girdim. şuan şeker portakalını okuyorum. en sonra onu yazmıştım. bitmediği için henüz bildirim yapmadım.
bugun bitti diye bildirim yapacaktım. bnm netim yok hafta sonları giriş yapmıyorum. ama hafta içi uğruyorum genelde
geçen ay yani ekimde bakarsan çok sıkta girdim. 4 5 kitapta okudum.
kürt mantolu madonnadan alıntı yapmışsın ben ondan sonra senden önce ben iskender pala ve son olarakta şeker portakalını okudum..
bence yanlışlık var.. ama haksızlık olcaksa çıkar tabi canım
selamslm tasarım çok güzel olmuş :) yeni katıldım ben de.ekleyebilirmisiniz beni de
Bas Bilge, tasarima bayildim :)
Adimin eklenmesine de cokkkkkkkkkk sevindim! :) Yalniz ufak bir harf hatasi olmus, Lambrusco olacakti, Lambrusca degil. Gerci Lambrusca da hic fena duyulmuyor he! (?)
Bugün Ekmegimi Kazanirken`i okumaya baslayacagim ama dersimin durumuna bagli, belki sadece yatmadan önce bir baslangic
yapabilirim. 479 sayfa biraz vakit alacak. :) Ama belli de olmaz ben bazen kaptirinca yemegi unutanlardanim da.
Bütün bilgelere de GÜN-AY-DIN!
selamo derece yani o ağaçta olmak istiyordun
saol ciciş
selam
öyle sürekli değiştirilecek bir şey değil ama o
seni buralarda daha öncede gördüm, ama konuya sürekli yazmıyorsun :26:
teşekkür ederim yazmışsınız adımı :) hergün takip ediyorum aslında ama bu konuya yeni katıldım okudukça kitaplar hakkında yazmıştım bişeyler. mart menekşelerini okuyorum şuan. 192. sayfada kaldım harika kitap tavsiye ederim :)
daha önce bilgilendirmiş miydim seniselamo derece yani o ağaçta olmak istiyordun
saol ciciş
selam
öyle sürekli değiştirilecek bir şey değil ama o
seni buralarda daha öncede gördüm, ama konuya sürekli yazmıyorsun :26:
teşekkür ederim yazmışsınız adımı :) hergün takip ediyorum aslında ama bu konuya yeni katıldım okudukça kitaplar hakkında yazmıştım bişeyler. mart menekşelerini okuyorum şuan. 192. sayfada kaldım harika kitap tavsiye ederim :)
bu konu hakkında?:26:
Cengiz'e aşık olduğumu daha önce de söylemiştim di miGunaydin Bilgeler
Orhan Kemal-Cemile bitti, yeni kitabim Cengiz Aymatov-Beyaz Gemi
Yeni Kitabım: Balcaz - Otuzunda Kadın
selam canlar
sabah eşim temizlik yapma karşılığında
birlikte dizi izleme şartı koydu
ben de özledim izliyoruz
Cengiz'e aşık olduğumu daha önce de söylemiştim di mi
biz de leyla ile mecnun'u son sezon izlememiştikSelam Loliss
Ben de ozledim e ben de baslamak istiyorum, Leyla ile Mecnun u izliyordum ama son sezonda birakmistim onu izleyip oyle baslayayim diyorum
Yok ilk kez duyuyorum bu askini Lolissim
Oyle elime alip 8-10 sayfa okudum sevdim ama diliniSen de uygun gorursen tabi Sevebilir miyim askinin dilini
biz de leyla ile mecnun'u son sezon izlememiştik
daha doğrusu ben dizi izlemem ama birçok diziyi tanıtımlardan takip ederim
aşkımı haykırışıma denk gelmedin demek
daha dün eksik olan 3 kitabından 2sini aldım
aşık olma da acıcık sevebilirsin
hayır asmunikal, haftasonları girmeyen çok kişi var
haftasonu ayrı bir durum ama. ben listeden çıkarmadan önce profıl inceliyorum, haksızlık etmemek için...
giriş yapmışsın, ama konuya uğramamıssın.
mesela bugün hariç en son ne zaman konudaydın?
daha önce bilgilendirmiş miydim seni
bu konu hakkında?:26:
ben diğer konuya yazmıştım.yaseminA hnm uyardı beni oraya konuya dahil olanlar yazıyomuş artık buradan yazıcam okuduğum kitaplarla ilgili :)
Gorki - Ekmegimi Kazanirken elimde, ben ona bakiyorum o bana bakiyor :)
Hic ders calismanin olmadigi bir dünya olsa da sadece sevdigim kitaplari okusam
ben istanbul'dayım ama ben de gidemiyorumtüyapa gitmeyi çok isterdim ya ne keyifli olur gazetelerde gördükçe içim gidiyo :) yazarlarla tanışıp imzalı kitabını almak isterdim :) ankarada ne zaman olur acaba geçti sanırım
Gecen de Leyla ile Mecnu un finalini izledim bi yerde agladim cok uzuldum Mecnun'a
Yok demek denk gelmedimse
Ben de simdi kitapliga baktim da bi de Toprak Ana var onu lisede okutucaklardi almistim ama okumamistimBari bundan sonra da onu okiyim
Peki o zaman amirim asik olmucam ama acicik sevicem
ayy toprak ana okurken çooook ağlıyorum ben yaa
başlamadıysan önce onu oku derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?