Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sadece Kürk Mantolu Madonna' yı okudum. o da eseleri hakkında fikir sahibi olma için yeterli değil

Ben de bi Kurk Mantolu Madonna bi de Kuyucakli Yusuf' u okudum zaten bildigim baska da romani yok, Icimizdeki Seytan haric:26:

edit: simdi baktim 3 oykusu, 3 de siir eserleri mevcut imis..

Son düzenleme:
ben de özledim 2. bölüm son sahneyi mutlaka izlemelisiniz, öleceksiniz gülmekten

Gülom geçmiş olsun canım
biz de çok güldük
Loliss yariladim Toprak Ana' yi cok guzel bayildim ve gozlerim dolu dolu okuyorum

pelin,beğenmene çok sevindim canım...
hani insan bazen çok daralır,canı sıkılır sebepsiz yere
ağlamak ister ama ağlayamaz
ben o zaman alıyorum bi cengiz kitabı..
ohh içim dışıma çıkana kadar ağlıyorum
kitabı yerine koyarken müthiş rahatlamış hissediyorum kendimi
o yalın anlatımı zaten beni benden alan

ben geçen ay aldım ama okumadım daha
onu al da beraber okuyalım
Allahımmmm çıldırmış olmalıyım

ahh loliiii kafayı buldun sen de bugün iş yerinde ders çalıştım gidip biraz kitap okuyayım sonra da yatayım

Selam kızlar,
iki gündür kitap okuyamıyorum. Dün evlilik yıl dönümümdü elime bile almadım. Bugün de bir sürü iş güç vardı. Uyumadan önce okurum belki biraz. Şu kitap bi bitse hiç sevemedim..

Son düzenleme:
Selam kızlar,
iki gündür kitap okuyamıyorum. Dün evlilik yıl dönümümdü elime bile almadım. Bugün de bir sürü iş güç vardı. Uyumadan önce okurum belki biraz. Şu kitap bi bitse hiç sevemedim..

hey kızlar selam ben geldimmmmm kitabımın son 100 sayfası bu gece bitiyor yani anlıcağınız ... erkek arkadaşım dijital kaleyi okuyodu şimdi onu aldım ondan okuyan var mı acaba güzel mi ona başlıcam aslında benim kitabın sersine mi devam etsem karar veremedim grinin elli tonu bitti şimdi işte... napıyım ya ben :26::26:

Kişilerin kararına saygı duymak gerekir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Konu tekrar açıldığı için teşekkür ederiz..

Sör ve Jedi tekrar gelecekler mi bilmiyorum.
fakat silinen mesajlarda da söylediğim gibi lütfen sevgili arkadaşlar kitaplarınıza ve konuya devam edin.
burada bir emek ve çok güzel arkadaşlıklar var.
hepinize keyifli okumalar.

Katılıyorum Beba'cım
Burda önemli olan okumak, okumak...
Konuya devam ediyoruz kaldığımız yerden.
Baştaki kurallar aynen geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…