- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Ben severim Sabahattin Ali, adina bakmam.. Sen bilirsin
sadece Kürk Mantolu Madonna' yı okudum. o da eseleri hakkında fikir sahibi olma için yeterli değil
Ben de bi Kurk Mantolu Madonna bi de Kuyucakli Yusuf' u okudum zaten bildigim baska da romani yok, Icimizdeki Seytan haric:26:
nasibi böyleymiş demek ki
:112::112::112::112:......... simdi baktim da adamcagiza haksizlik etmisim bir ton yazmis adam baktikca cikiyor
şaşırmıştım ben de
Sirca Kosk ve Yeni Dunya adli eserlerini yerinde olsam aldirirdim cok guzel renkleri baktigim yerde biri mor biri kirmizi
biz de çok güldükben de özledim 2. bölüm son sahneyi mutlaka izlemelisiniz, öleceksiniz gülmekten
Gülom geçmiş olsun canım
Loliss yariladim Toprak Ana' yi cok guzel bayildim ve gozlerim dolu dolu okuyorum
Ben de Toprak Ana`yi oku diyecektim ki baslamissin bile. Ben tren yolculugu sirasinda okumustum bir de. Düsün halimi birden hickirarak bir aglama, sonra bastirmaya calisiyordum ama olmuyordu...
Toprak Ana`ya basladigimda dilini biraz basit bulmustum. Önce bu ne ya derken, sonra icine cekildikce cekildim...Cok yalin, cok icten bir anlatim..
Bitince yorumlarini bekliyoruz o zaman!
Evet canim anlatim icin 'Cok yalin, cok icten' tabirin cuk oturdu
Lisede edebiyatcimiz aldirdmisti bu kitabi, o zaman okudum mu emin olamiyorum, okudukca tanidik gelmeye basladi ama hic bisi hatirlamiyorum:26:
Biter bu gece bu kitap, Beyaz Gemi' yi okumus muydun?
hiç duymadım konusu nedir? sen okudun mu?
ben geçen ay aldım ama okumadım daha
onu al da beraber okuyalım
Allahımmmm çıldırmış olmalıyım
Konu tekrar açıldığı için teşekkür ederiz..
Sör ve Jedi tekrar gelecekler mi bilmiyorum.
fakat silinen mesajlarda da söylediğim gibi lütfen sevgili arkadaşlar kitaplarınıza ve konuya devam edin.
burada bir emek ve çok güzel arkadaşlıklar var.
hepinize keyifli okumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?