Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlarr nasılsınız?? ben bugün dershaneye gittim geldim yemek falan yaptım şimdi işte.yeni oturdum pc basına kitap da okuyamadım

selam canlar
sabah eşim temizlik yapma karşılığında
birlikte dizi izleme şartı koydu
ben de özledim izliyoruz

Cengiz'e aşık olduğumu daha önce de söylemiştim di mi

[/FONT]
ben de özledim 2. bölüm son sahneyi mutlaka izlemelisiniz, öleceksiniz gülmekten
evet, canım. yavaş yürüyorum. eğilip kalkamıyorum falan.

Gülom geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Loliss yariladim Toprak Ana' yi cok guzel bayildim ve gozlerim dolu dolu okuyorum

Ben de Toprak Ana`yi oku diyecektim ki baslamissin bile. Ben tren yolculugu sirasinda okumustum bir de. Düsün halimi birden hickirarak bir aglama, sonra bastirmaya calisiyordum ama olmuyordu...

Toprak Ana`ya basladigimda dilini biraz basit bulmustum. Önce bu ne ya derken, sonra icine cekildikce cekildim...Cok yalin, cok icten bir anlatim..

Bitince yorumlarini bekliyoruz o zaman!

Evet canim anlatim icin 'Cok yalin, cok icten' tabirin cuk oturdu

Lisede edebiyatcimiz aldirdmisti bu kitabi, o zaman okudum mu emin olamiyorum, okudukca tanidik gelmeye basladi ama hic bisi hatirlamiyorum:26:

Biter bu gece bu kitap, Beyaz Gemi' yi okumus muydun?

canım biraz entrika istedi Yaprak Dökümü' nü yeniden okumaya karar verdim
benimki yarın kitap alacakmış bana, önerisi olan var mı?

canım biraz entrika istedi Yaprak Dökümü' nü yeniden okumaya karar verdim
benimki yarın kitap alacakmış bana, önerisi olan var mı?

Ben de Toprak Ana'yla Beyaz Gemi' yi bitirdikten sonra Yaprak Dokumunu okumayi icimden geciriyordum

Nietzsche Agladiginda, cok guzel bir kitaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…