Evlenmeden önce düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuğu yaparsın 2. ne zaman?...... bu liste uzar gider
Pek bişey yokmuş canım, gözümde büyütmüşümO yüzden hemencik bitiverdi
Ben de bıkmıştım bir ara, hele çalışmıyor musun sorularına gıcık oluyorum. Çalışmıyom arkadaş, koca parası yiyorum diyesim geliyor ama neyse
Benden önce yazmışsınbenden çok yaşayacaksın
Ahh evet birde çalışıyomusun sorusuçalışmayınca hıııı diye bakışlar yok mu
mahallede bir teyze var bizim çocuklğumuzu bilen. her gördüğünde selam bile vermeden '' yerleşemediniz mi daha?'' diye sorar.bir gün ben de ona senin cevabı vereceğim ama fırsat geçmedi elime
bir de şu versiyon var:
+okuyor musun?
-evet
+kaç yıllık?
-2
+olsun üzülme
arkadaşım bu nedir yahu? 2 yıl da olsa 6 yıl da olsa eğitim eğitimdir :113:
Valla canım, ben diyemiyorum. Ama dilimin ucuna kadar geliyor bazen.
Sanki ekmeğimi onlar getiriyor eve
Ayy bu beni benden aldı
Sanki amansız bir hastalığa yakalanmış gibi, olsun üzülme ne demek ya
ayyy çok duygulandımben kitabı arasında saklıyorum
1-2 kitabını bilerek mi ters koydun? benim çok sinirimi bozar da ters şeyler
Hepsi ters galiba
Ne bileyim böyle adlarını okuması daha kolay gibi geliyor bana
bir de mesela iki kızın vardır ya da iki oğlun. OLSUN ÜZÜLME. EVLAT EVLATTIR gibi geyiklere girerler... Tövbe yarabbimmm...mahallede bir teyze var bizim çocuklğumuzu bilen. her gördüğünde selam bile vermeden '' yerleşemediniz mi daha?'' diye sorar.bir gün ben de ona senin cevabı vereceğim ama fırsat geçmedi elime
bir de şu versiyon var:
+okuyor musun?
-evet
+kaç yıllık?
-2
+olsun üzülme
aynı mesnevi bende de var. daha başlayamadım. :18:
keşke daha "amanlı" bir hastalığa yakalansaydı.Valla canım, ben diyemiyorum. Ama dilimin ucuna kadar geliyor bazen.
Sanki ekmeğimi onlar getiriyor eve
Ayy bu beni benden aldı
Sanki amansız bir hastalığa yakalanmış gibi, olsun üzülme ne demek ya
terslik benim de dikkatimi çektiayyy çok duygulandımben kitabı arasında saklıyorum
1-2 kitabını bilerek mi ters koydun? benim çok sinirimi bozar da ters şeyler
terazi kızısın normaldir.simetrik , takıntılı ne ararsan Yas
​ hoş geldiniz. aramızda mıydınız_ yoksa yeni mi geldiniz?selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
mahallede bir teyze var bizim çocuklğumuzu bilen. her gördüğünde selam bile vermeden '' yerleşemediniz mi daha?'' diye sorar.bir gün ben de ona senin cevabı vereceğim ama fırsat geçmedi elime
bir de şu versiyon var:
+okuyor musun?
-evet
+kaç yıllık?
-2
+olsun üzülme
selam bilgeler nasılsınız?
ben pek iyi değilim yaa..cok yalnız hissediyorum kendimi.bugün benim doğum günüm sevgilim uzakta arkadaşlarım da d.günümü pazar günü kutladı.ilk defa bu kadar yalnızım doğum günümde.sevgilim işleri yüzünden gelemedi.oysa gecen sene o kadar güzeldi ki.
selam bilgeler nasılsınız?
ben pek iyi değilim yaa..cok yalnız hissediyorum kendimi.bugün benim doğum günüm sevgilim uzakta arkadaşlarım da d.günümü pazar günü kutladı.ilk defa bu kadar yalnızım doğum günümde.sevgilim işleri yüzünden gelemedi.oysa gecen sene o kadar güzeldi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?