- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
benim de aklıma geldi.ama kiracıyız daha düşünmüyoruz , demişti.
Kolay gelsin çalışkan arı bilge.
Bu arada ben de yazacaktım Lolis. Yeni evliye sorulur. Klasiktir bu.
Bana da "evlenmiyor musun?" diyorlar. Sanki evlilik tek başına yapabileceğim bir şey! Yok anam adam yok. Sevemiyorum. ne yapayım?
ayyy neler de düşündün hemen
bu işler kısmet tabi ama ben 2.çocuk istemiyorum
sen baa empatisi eksik mi diyon
Evlenmeden önce düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuğu yaparsın 2. ne zaman?...... bu liste uzar gider
Pek bişey yokmuş canım, gözümde büyütmüşümO yüzden hemencik bitiverdi
Ben de bıkmıştım bir ara, hele çalışmıyor musun sorularına gıcık oluyorum. Çalışmıyom arkadaş, koca parası yiyorum diyesim geliyor ama neyse
evet canım 10yıl kadareşinle aranızda bir miktar yaş farkı var o zaman Lolis.olsun bir şey olmaz.
ben yaprak sarmasını tercih ederim. tatlıyla pek işim olmaz.
benim de aklıma geldi.ama kiracıyız daha düşünmüyoruz , demişti.
Kolay gelsin çalışkan arı bilge.
Bana da "evlenmiyor musun?" diyorlar. Sanki evlilik tek başına yapabileceğim bir şey! Yok anam adam yok. Sevemiyorum. ne yapayım?
Kismet bu isler Lolissim
Ask olsun Loliiiiii der miyim hic oyle seyler sana
Simdi bendeki sorular ise, mezun oldun ise girdin mi? Erkek arkadasinla soz nisan yok mu
Evlenmeden önce düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuğu yaparsın 2. ne zaman?...... bu liste uzar gider
Pek bişey yokmuş canım, gözümde büyütmüşümO yüzden hemencik bitiverdi
Ben de bıkmıştım bir ara, hele çalışmıyor musun sorularına gıcık oluyorum. Çalışmıyom arkadaş, koca parası yiyorum diyesim geliyor ama neyse
Bir de zaten kira masrafı + bebek masrafı. Bir de yaşın küçük ya boş ver.Bak o da varKiracıyken bebek zor Ordan oraya taşınırken yazık olur bebişe
Onlar sana çöpçatanlık da yapar yakında
dersen tenhada kıstırırım biliyosun
sanki evde boş boş oturuyorsun akşama kadar.Benden önce yazmışsınbenden çok yaşayacaksın
Ahh evet birde çalışıyomusun sorusuçalışmayınca hıııı diye bakışlar yok mu
Benden önce yazmışsınbenden çok yaşayacaksın
Ahh evet birde çalışıyomusun sorusuçalışmayınca hıııı diye bakışlar yok mu
Bir de zaten kira masrafı + bebek masrafı. Bir de yaşın küçük ya boş ver.Hoş ben eskiden "erkenden anne olmak" istiyordum. Evlenmek değil ama (yani koca meraklısı değilim) anne olmak istiyordum.
Yaş 31! Baba olacak aday adayı bile yok hayatımda...Evlenmek umurumda değil de evlenmeden anne olamam.
Bir de zaten kira masrafı + bebek masrafı. Bir de yaşın küçük ya boş ver.Hoş ben eskiden "erkenden anne olmak" istiyordum. Evlenmek değil ama (yani koca meraklısı değilim) anne olmak istiyordum.
Yaş 31! Baba olacak aday adayı bile yok hayatımda...Evlenmek umurumda değil de evlenmeden anne olamam.
Aynen, anında bakışlar değişiyor.
Teyzem sormuş geçende anneme 'beş yıl okudu, çalışmıyor mu' diye annem de bana diyor ne diceğimi bilemiyorum artık millete, girsen bir işe çalışsan keşke falan dedi. Ben de kızdım, benden utanıyor musun dedim. Annem bile benim yüzümden milletin önünde huzursuz oluyor
iş verenler kapıda kuyruk da biz beğenmiyoruz sanki
sağ ol pelin, inan duygulandım.
Amaaannn Guloooo ne uzuluyon, hih onlar uzulsunler senin gibi biriyle karsilasamadiklarina
Ben o erkeklerin yerinde olsam senin gibi bi kizce ile yaslanmak isterdim, espiriler havada ucusurduHic yaslanmazdiniz :)
sağ ol nurluuuummmmBoşver kuzum senGelecek inşallah beyaz atlı pensin sana da
Kimileri sinir etmek için mutlaka bişeyler bulur. Her durum için uygun malzemeleri vardır.
sağ ol canımmmm...İnsan koca meraklısı olduğunudan evlenmez ki... Kimbilir ne sorunlar var veya kimbilir neler yaşıyor insanlar bilemeyiz :26: Mesela bizim ailelerimiz anlaşamadığı için ben erkenden evlendim, yoksa bir yıl, iki yıl nişanlı kalmak isterdim tabiAma şartlar... Her gün babamın tripleri, bana karşı tutumu, her şeye kulp bulması yordu beni. Ben de evlendim
Güloo senin yaşın ideal artık anne olmak için, inşşallah beyaz atlı prensin çok uzaklarda değildir
Ben de "evlilik" için bunu düşünüyorum.Hiç valla
Bir gün milletin ağzını kapamak nasip olur inşallah
Aynen, anında bakışlar değişiyor.
Teyzem sormuş geçende anneme 'beş yıl okudu, çalışmıyor mu' diye annem de bana diyor ne diceğimi bilemiyorum artık millete, girsen bir işe çalışsan keşke falan dedi. Ben de kızdım, benden utanıyor musun dedim. Annem bile benim yüzümden milletin önünde huzursuz oluyor
sağ ol pelin, inan duygulandım.
sağ ol nurluuuummmm
sağ ol canımmmm...
Lolis, petrol vardı da biz bardak bardak mı içtik? (Süleyman DEMİREL)
Ben de "evlilik" için bunu düşünüyorum.
Allah'ım diyorum tez zamanda gönlüme göre bir insan olsun da milletin ağzı kapansın. bir de her dakika şununla tanış bununla tanış muhabbetleri bitsiiiiiiiiiiiinnn...
bir de şuna deli oluyorum.
Birisi sorar neden evlenmiyorsun?
KISMET OLMUYOR , DERSİN (arkandan "ah ah çok istiyor eline geçmiyor." derler. koca meraklısıymışsın gibi...)
İSTEMİYORUM , dersin (aman armudun sapı üzümün çöpü deme derler arkandan da bu ukala zaten, burnu havada derler... beğenmiyor derler...)
ciddi içim şişiyor...
Hiç valla
Bir gün milletin ağzını kapamak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?