Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim de aklıma geldi. ama kiracıyız daha düşünmüyoruz , demişti.

Bak o da var Kiracıyken bebek zor Ordan oraya taşınırken yazık olur bebişe

Onlar sana çöpçatanlık da yapar yakında

ayyy neler de düşündün hemen
bu işler kısmet tabi ama ben 2.çocuk istemiyorum

Kismet bu isler Lolissim

sen baa empatisi eksik mi diyon

Ask olsun Loliiiiii der miyim hic oyle seyler sana

Simdi bendeki sorular ise, mezun oldun ise girdin mi? Erkek arkadasinla soz nisan yok mu

evet canım 10yıl kadar
amaaan milletin ne dediğine bakacak olursak ohoo
bana da okul bitince çalışıcak mısın diyolar
yok hobi olsun diye hem ev işiyle hem çocukla uğraşırken bi yandan da okuyum dedim
rahat battı

Son düzenleme:

Benden önce yazmışsın benden çok yaşayacaksın
Ahh evet birde çalışıyomusun sorusu çalışmayınca hıııı diye bakışlar yok mu

Bak o da var Kiracıyken bebek zor Ordan oraya taşınırken yazık olur bebişe

Onlar sana çöpçatanlık da yapar yakında
Bir de zaten kira masrafı + bebek masrafı. Bir de yaşın küçük ya boş ver. Hoş ben eskiden "erkenden anne olmak" istiyordum. Evlenmek değil ama (yani koca meraklısı değilim) anne olmak istiyordum.
Yaş 31! Baba olacak aday adayı bile yok hayatımda... Evlenmek umurumda değil de evlenmeden anne olamam.

sanki evde boş boş oturuyorsun akşama kadar.
ev işlerini de senin bebeler yapıyor sanki.
bu insanlar (bazı insanlar) adamı deli eder.

bazı insanlar bazen insanlar...

Aynen, anında bakışlar değişiyor.
Teyzem sormuş geçende anneme 'beş yıl okudu, çalışmıyor mu' diye annem de bana diyor ne diceğimi bilemiyorum artık millete, girsen bir işe çalışsan keşke falan dedi. Ben de kızdım, benden utanıyor musun dedim. Annem bile benim yüzümden milletin önünde huzursuz oluyor

Amaaannn Guloooo ne uzuluyon, hih onlar uzulsunler senin gibi biriyle karsilasamadiklarina

Ben o erkeklerin yerinde olsam senin gibi bi kizce ile yaslanmak isterdim, espiriler havada ucusurdu Hic yaslanmazdiniz :)

Bu arada ben de yazacaktım Lolis. Yeni evliye sorulur. Klasiktir bu.
Bana da "evlenmiyor musun?" diyorlar. Sanki evlilik tek başına yapabileceğim bir şey! Yok anam adam yok. Sevemiyorum. ne yapayım?

Boşver kuzum sen Gelecek inşallah beyaz atlı pensin sana da

Kimileri sinir etmek için mutlaka bişeyler bulur. Her durum için uygun malzemeleri vardır.

İnsan koca meraklısı olduğunudan evlenmez ki... Kimbilir ne sorunlar var veya kimbilir neler yaşıyor insanlar bilemeyiz :26: Mesela bizim ailelerimiz anlaşamadığı için ben erkenden evlendim, yoksa bir yıl, iki yıl nişanlı kalmak isterdim tabi Ama şartlar... Her gün babamın tripleri, bana karşı tutumu, her şeye kulp bulması yordu beni. Ben de evlendim
Güloo senin yaşın ideal artık anne olmak için, inşşallah beyaz atlı prensin çok uzaklarda değildir

iş verenler kapıda kuyruk da biz beğenmiyoruz sanki

Son düzenleme:

Amaaannn Guloooo ne uzuluyon, hih onlar uzulsunler senin gibi biriyle karsilasamadiklarina

Ben o erkeklerin yerinde olsam senin gibi bi kizce ile yaslanmak isterdim, espiriler havada ucusurdu Hic yaslanmazdiniz :)
sağ ol pelin, inan duygulandım.

Boşver kuzum sen Gelecek inşallah beyaz atlı pensin sana da

Kimileri sinir etmek için mutlaka bişeyler bulur. Her durum için uygun malzemeleri vardır.
sağ ol nurluuuummmm

sağ ol canımmmm...

Lolis, petrol vardı da biz bardak bardak mı içtik? (Süleyman DEMİREL)

Hiç valla
Bir gün milletin ağzını kapamak nasip olur inşallah
Ben de "evlilik" için bunu düşünüyorum.
Allah'ım diyorum tez zamanda gönlüme göre bir insan olsun da milletin ağzı kapansın. bir de her dakika şununla tanış bununla tanış muhabbetleri bitsiiiiiiiiiiiinnn...

bir de şuna deli oluyorum.
Birisi sorar neden evlenmiyorsun?

KISMET OLMUYOR , DERSİN (arkandan "ah ah çok istiyor eline geçmiyor." derler. koca meraklısıymışsın gibi...)
İSTEMİYORUM , dersin (aman armudun sapı üzümün çöpü deme derler arkandan da bu ukala zaten, burnu havada derler... beğenmiyor derler...)

ciddi içim şişiyor...

İnsanın kendi ailesi böyle psikolojik baskı yaparsa , elalem ne diyebilirsin ki ?
Benim anlamadığım herkes çalışmak zorunda mı , şartları uygun mu çalışmaya bakmadan atıp tutuyorlar. Bir de her taraf iş alternatifleriyle dolu sanki.

sağ ol pelin, inan duygulandım.

sağ ol nurluuuummmm

sağ ol canımmmm...

Lolis, petrol vardı da biz bardak bardak mı içtik? (Süleyman DEMİREL)

Gulocan duygulanma sevin sevin, senin gibisini bulamayanlar duygulansin otursun aglasin

Allah askina nerden aklina geliyor su sozler anlamiyorum vallahi

Bunlarla başa çıkılmaz ki, emin ol bu tip insanlar herkes için aynı şeyleri düşünür. Hani senin yaşınla alakalı değil bu, onlara malzeme lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…