- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Hayır bir de şu var. Çalışmak zorunda mıyım?İnsanın kendi ailesi böyle psikolojik baskı yaparsa , elalem ne diyebilirsin ki ?
Benim anlamadığım herkes çalışmak zorunda mı , şartları uygun mu çalışmaya bakmadan atıp tutuyorlar. Bir de her taraf iş alternatifleriyle dolu sanki.
sanki evde boş boş oturuyorsun akşama kadar.
ev işlerini de senin bebeler yapıyor sanki.
bu insanlar (bazı insanlar) adamı deli eder.
bazı insanlar bazen insanlar...
İnsanın kendi ailesi böyle psikolojik baskı yaparsa , elalem ne diyebilirsin ki ?
Benim anlamadığım herkes çalışmak zorunda mı , şartları uygun mu çalışmaya bakmadan atıp tutuyorlar. Bir de her taraf iş alternatifleriyle dolu sanki.
Pelin, Hüsnü ŞENLENDİRİCİ gibiyim ben! Bulunduğum ortamı ŞENLENDİRİYORUM.
Gulocan duygulanma sevin sevin, senin gibisini bulamayanlar duygulansin otursun aglasin
Allah askina nerden aklina geliyor su sozler anlamiyorum vallahi
aynen.Bunlarla başa çıkılmaz ki, emin ol bu tip insanlar herkes için aynı şeyleri düşünür.Hani senin yaşınla alakalı değil bu, onlara malzeme lazım
inşallah canım, hayırlısıyla...inşallah canım
bizlere hayırlı iş ve eş(gülo'ya)nasip eder inşallah
haklısın, takılmamak lazım. fakat insanı delirtene kadar uğraşıyorlar...Sorma canım , saolsun bazıları senin hayatını senden daha iyi bildiklerinden mutlaka vardır eleştirecekleri , ya da yönlendirecekleri durumlar.Seni senden çok düşünürler
En iyisi boşvermek. Yoksa ruh hastası olup çıkarız valla.
Hayır bir de şu var. Çalışmak zorunda mıyım?
Hem ev işi hem koca hem çocukla uğraşmak yeteri kadar yorucu zaten!
Çalışırsın bu sefer de "çalışmak kötü aslında insan evine verimli olamıyor, sinir harbi oluyor, yetemiyor..." falan denir ki bu doğru bence... Zira erkeklerin çoğu bir bardak suyunu almaktan aciz, kaldı ki kadına yardım etsin!
inşallah canım
bizlere hayırlı iş ve eş(gülo'ya)nasip eder inşallah
yaşına göre çok olgunsun Yas!Mesela benim görümcem de beş yıllık evli, o da çalışmıyor. En sonunda o da bana 'ben çalışmak istemediğim için çalışmıyorum' dedi. Ben sormadım ama o da bıkmış bu muhabbetlerden... Yani ne diyebilir ki insan, çalışmak istemeyebilirsin, başka planların olabilir, piyasada iş yoktur vs vs.... İnsanlar bekliyor ki, asgari ücrete girsin bir işe, ne olduğu önemli değil
Mesela benim görümcem de beş yıllık evli, o da çalışmıyor. En sonunda o da bana 'ben çalışmak istemediğim için çalışmıyorum' dedi. Ben sormadım ama o da bıkmış bu muhabbetlerden... Yani ne diyebilir ki insan, çalışmak istemeyebilirsin, başka planların olabilir, piyasada iş yoktur vs vs.... İnsanlar bekliyor ki, asgari ücrete girsin bir işe, ne olduğu önemli değil
yaşına göre çok olgunsun Yas!23 - 24 hatırlıyorum seni, yanlış mı?
Canim o da soyle derler,
Goruyor musun sen o kadar sene oku git asgari ucretle ..... ise gir vah vaaaaah
Canim o da soyle derler,
Goruyor musun sen o kadar sene oku git asgari ucretle ..... ise gir vah vaaaaah
bana da öyle derler(di)24 e gircem Gülüm
Evet bana öyle derler hep, iyi midir kötü müdür bilmem
Pelin, Hüsnü ŞENLENDİRİCİ gibiyim ben! Bulunduğum ortamı ŞENLENDİRİYORUM.
Şahanesin Pelin, evet o zaman da öyle derler... Onca sene okudu şimdi de asgari ücretle çalışıyor , yazııııııııkkkk ( Vasfiye Teyze gibi)
Aynen Peloş ben bunu hiç düşünmemiştim
bana da öyle derler(di)
şimdi yaş olarak da eşşek kadar olduğum için OLGUNsun deseler normaldir.
Mesela benim görümcem de beş yıllık evli, o da çalışmıyor. En sonunda o da bana 'ben çalışmak istemediğim için çalışmıyorum' dedi. Ben sormadım ama o da bıkmış bu muhabbetlerden... Yani ne diyebilir ki insan, çalışmak istemeyebilirsin, başka planların olabilir, piyasada iş yoktur vs vs.... İnsanlar bekliyor ki, asgari ücrete girsin bir işe, ne olduğu önemli değil
Güle güle Yasemin!Ben çıkıyorum kızlar, yemek yapıcam, kitap okucam daha
Öpüyorumm hepinizi
pardonn pelinn haklısınn
bana diyorlar simdi, sen git yuksek lisans yap, mastirli issiz kal vaaaah vaaah
Olgunsunn (2 'n' ile ) nickini de ben mi ogreticem sana Guloooo
size doyum olmaz hatunlar
ben gidip evimi toplayım,sonra da derse
akşam elticiğime gidiciiiz yemek derdim yok bugün
Ben çıkıyorum kızlar, yemek yapıcam, kitap okucam daha
Öpüyorumm hepinizi
Güle güle Yasemin!
Ben de kaçayım kızlar, vatan bizden görev bekler...:102::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?