- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ODUN olmaz inşallah. Okumuş kültürlü birisi olur ve kitap okumayı da sever inşallah.
canim aksam bir ara girdim hemen ciktim misafirimiz vardi yazamadim, sadece bakmakla yetindim
Nice senelere saglikli mutlu huzurlu gunlerin olsun insallah
doğum günün kutlu olsun cnm
Hayırdır Bebi, kötü bişey yoktur inşallah
merhaba bebacım hiçbişeyi kafana takma canım umarım halledebileceğin şeylerdir...
ayy kızlar deli olcam yaaa..Doğum günüm için erkek arkadaşım kargo yollamıstı...salı günü kargo bizim burdaki şubeye gelmiş.hala getirmediler arıyorum arıyorum.arabada diyorlar.dagıtımda diyorlar.mesai saati bitecek bugün de hala yok.a... kargo arkadaşlar.hiç memnun degilim.baska kargolar geldiği gün içerisinde hemen getiriyorlar.bu kargoyla bir şeyler yollamak ya da almak isteyenler iki kere düşünsün cok sinirliyim nereye yazacagımı bilemedim.buraya yazayım dedim
canım getirirler muhakkak, bazı firmalar sıkıntılı olabiliyor
bazıları da gidip sen al diye kasıtlı yapıyor
arkadaşlar Alamut' u okuyanınız oldu mu? olduysa düşüncelerini yazabilir mi bana?
karar veremedim de ne okuyacağıma. o da biraz kalın şimdilik gözüm yemiyor gibibunun hakkında görüş bildiren olmazsa Miskinler Tekkesi' ne başlayacağım.
bende de var Alamut.Ben de kararsızım açıkçası.Neredeyse 1 sene olacak alalı hala duruyor kitaplıkta:)
valla uyuz olduk canım ya..ben normalde cok sakin bir insanım ama beni bile çileden cıkardılar.erkek arkadaşım müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edecek şimdi..hiç başıma böyle bir şey gelmedi.normalde gününe geliyordu.bu firmayı ilk defa kullanıyoruz bir daha da kullanmam zaten.
bir de telde kadın şaka gibi diyor ki dün de gelmediyse öncelik sizindir bugün.dedim bu nasıl öncelik saat 5 oldu...Bir şey diyemedi.Bugün gelir deyip duruyor..Dün de aynısını demişti..
bendeki emanet :18: ne kadar çabuk okursam o kadar iyi yani
geldi mi canım?
gelmediyse arayıp kavga et ya bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?