Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Lolikom benim, kızından da ayrı kalamazmış
İnşallah işe alıştığında azalıcak canım, dert etme

Selam kızlar, yarın annemlerde kalacağım, yarın giremezsem Cumartesi'ye kadar giremem
Hem ders çalış, hem kitap oku, hem büyüklerin gönlünü almaya çalış of offf :96:

kitabımı hiç okuyamıorm 90. sayfadayım:2::2: kitap gzl ama şu sıralar kafam çok dolu

Merhabalar bende Bir kitap sever olarak araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz,onceleri cok aktif olmama ragmen suan Bir kizim oldugu icin fazla vakit ayiramiyodum,ama artik okimaya zaman ayirmak istiyorum :)

iyi geceler bilgeler bukre bitti jojo moyes-senden önce ben kitabına başladım

İnternetten kitap için yorumlara şimdi baktım hep güzel demişler.Kötüyorum göremedim:)

ben o yorumları pek umursamıyorum Alamut' a başlıyorum. emanet kitap kalmasın elimde

aman da Loli iş kadını olmuş da kızını özlermiş alışacaksın canımcım bak ben alıştım bile. benim de mahallede yavrularım var hiç bu kadar ayrı kalmamıştık

günaydın bilgeler
nasılsınız, ne yapmaktasınız?

Duymamış olayım Bebi, böyle şeyler sana yakışmıyor.
İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey takma kafana
Geliiiir geçer

inş canım ya, kafamın karışıklığı her yere yansıyor. odam filan o kadar dağınık ki. hiç de sevmem halbuki düzen manyağıyımdır.

günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
necip fazılın kitabından devamm

Günaydin Bilgeler!

Ekmegimi Kazanirken`e basladim birkac sayfacik.

Loliss senin nasil gidiyor???

2 günde bir girememis oldum ama ban yedim o sebepten.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar Nasılsınız? Hayırlı Cumalar

Şu Çılgın Türkler sayfa 180 deyim...

Ama iki gündür hiç okuyamadım...

Dün de yazamadım işe gelmedim netim de yoktu....

yahu cuma günleri bitmek bilmiyor inanılmaz sıkıldım daha öğle bile olmadan. kitap da okuyamıyorum, kaldım öyle

Adı Aylin okuyan dostlarım!

ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Joe' nun parmağı olabilir mi sizce? :44:
çok zaman oldu okuyalı unuttum ama sanki o kadının ölümünde birilerinin parmağı var. (birilerinin parmağı olduğu kesindi zaten değil mi? )

Hayırlı uğurlu olsun canım, ben de iş yerine giderken annemi özlerdim.

bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim yasım yaa
Allah'tan miray bensiz olmayı çok umursamıyo
çocuklar anneler kadar umursamıyorlar zaten!

yahu cuma günleri bitmek bilmiyor inanılmaz sıkıldım daha öğle bile olmadan. kitap da okuyamıyorum, kaldım öyle
sen ne iş yapıyorsun ki iş yerinde kitap okuma lüksün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…