- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Buralardayım gülümsün de bu ara pek okuyamıyorum
selam bilgelerim
Ekmeğimi kazanırken-sayfa 250
ilk gün güzeldi ama kızımı çoooooookkk özledim
geldiğimden beri sarılıp sarılıp ağlıyorum
haftaya annemler geliyo,en azından gözüm arkada olmıycak
öyle işte...
hepinizi öpüyorum
İşe başladın mı? Nasılsın?
Özel hayatta bir gelişme var mı? (barıştınız mı?)
Ablan nasıl? (bunu özelden de anlatabilirsin.)
Merhabalar bende Bir kitap sever olarak araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz,onceleri cok aktif olmama ragmen suan Bir kizim oldugu icin fazla vakit ayiramiyodum,ama artik okimaya zaman ayirmak istiyorum :)
Günaydın Bilgelerimmmm
Selam Eruu, eğer aramıza katılmak istersen ilk sayfada kurallar yazılı
Dikkatlice oku, eğer sana uygunsa her zaman bekleriz
merhaba arkadaşlar
ben çok kitap okurum, yani sırada bekleyen bi kitabım mutlaka olur
ben de aranıza katılmak isterim
hepimiz aynı kitabı mı okuyoruz yoksa herkes kendi seçtiği kitabı mı acaba?
çok zaman oldu okuyalı unuttum ama sanki o kadının ölümünde birilerinin parmağı var. (birilerinin parmağı olduğu kesindi zaten değil mi?)
sen ne iş yapıyorsun ki iş yerinde kitap okuma lüksün var?
Günaydın
Sör UI yazıyor ama baş sayfaya baktım senin adın yazıyordu.
Ben konu kapatıldı sanmıştım geçen girdim yazamadım üzülmüştüm :26: Bu hafta fire verdim bu yüzden ama yine devam ediyorum :!6: Kapatılmadığına sevindim
Canım Hoşgeldin konunun ilk sayfasında şartlar yazıyorOraya bak istersen
hoşbuldum bircanım
aynı kitabı okuyomuş herkes sanırsam, ben elimdeki kitaplarım bitsin o zaman tekrar uğrayayım iyisi mi
hoşbuldum bircanım
aynı kitabı okuyomuş herkes sanırsam, ben elimdeki kitaplarım bitsin o zaman tekrar uğrayayım iyisi mi
bence de ders çalış. kitap gene okunur ama dersin bir süresi var. lütfen ders çalış SOSLUinsan kaynaklarındayım Gülomfırsat buldukça okuyorum. ama ders çalışmam lazım ne yazık ki okumak yerine
bence de ders çalış. kitap gene okunur ama dersin bir süresi var. lütfen ders çalış SOSLU
haklısın kolay değil ben de hep ders hep kurs falan ama yapabilecek bir şey yok. biraz daha sabır !biliyorum biliyorumama kolay olanına kaçıyorum her zaman olduğu gibi. cidden hiç isteğim yok ya öyle bıktım ki...
ben o yorumları pek umursamıyorumAlamut' a başlıyorum. emanet kitap kalmasın elimde
herkes aynı kitabı okumuyordönem dönem ortak karar verip beraber okuduğumuz kitaplar oluyor fakat şu an öyle bir durum yok. herkes istediği kitabı okuyor yani
Hayır Özge herkes elinde ne kitap var ise onu okuyor aynı değilgel sen....
Kitap günleri oluyor ona kkatılmak istersen ortak karar verilen fiyabı alıp okuyorsun o her zaman değil...
2 günde bir konuya uğrayıp bildirim yapman gerekiyor istersen kitap hakkında yorumlar alıntılar da paylaşabilirsin...
Düzenli uğrarsan listeye alınıyorsun mazeretsin gelmezsende listeden çıkarılıyorsun...
Bir de kitabın bitince http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-101.html bu konuya girip kitabının bittiğini bildiriyorsun.
Aramıza hoş geldin Melinda!yaşasın o zamannnnhemen başlıyorum konuşmaya
şuan aslında hiç tarzım olmamasına rağmen Ahmet Batman-Soğuk Kahveyi okuyorum
çok fazla hitap etmedi ama başladığım bi kitabı bitirmeden de duramıyom
bu kitapta yazar ilişkiler hakkındaki düşüncelerini hislerini biraz dobraca ve demet akalınvari tarzda cümlelerle anlatmış
çok kötü diyemem ama evli mutlu bi insana hitap etmiyo diyebilirimdaha bi ayrılık acısı çeken insana gider sanki
şuan 204. sayfadayım az kaldı
haklısın kolay değil ben de hep ders hep kurs falan ama yapabilecek bir şey yok. biraz daha sabır !
okuduktan sonra yorumlarını söyle de ben de ona göre okurum
Aramıza hoş geldin Melinda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?