Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler hayırlı cumalar
lolişcim haklısın insan kızını evde bırakıp çalışmaya başlayınca kendini çok suçlu hissediyor.ama sonuç olarak onların geleceği için yapmıyor muyuz herşeyi. daha iyi şartlarda okusunlar diye ve eminim ilerde kızın seninle övünecektir. bi kadının kendi ayaklarının üstünde durması çok önemli

merhaba arkadaşlar
ben çok kitap okurum, yani sırada bekleyen bi kitabım mutlaka olur
ben de aranıza katılmak isterim
hepimiz aynı kitabı mı okuyoruz yoksa herkes kendi seçtiği kitabı mı acaba?

Günaydın Bilgelerimmmm

Merhabalar bende Bir kitap sever olarak araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz,onceleri cok aktif olmama ragmen suan Bir kizim oldugu icin fazla vakit ayiramiyodum,ama artik okimaya zaman ayirmak istiyorum :)

Selam Eruu, eğer aramıza katılmak istersen ilk sayfada kurallar yazılı
Dikkatlice oku, eğer sana uygunsa her zaman bekleriz

Günaydın Bilgelerimmmm

Selam Eruu, eğer aramıza katılmak istersen ilk sayfada kurallar yazılı
Dikkatlice oku, eğer sana uygunsa her zaman bekleriz

Günaydın

Sör UI yazıyor ama baş sayfaya baktım senin adın yazıyordu.
Ben konu kapatıldı sanmıştım geçen girdim yazamadım üzülmüştüm :26: Bu hafta fire verdim bu yüzden ama yine devam ediyorum :!6: Kapatılmadığına sevindim

merhaba arkadaşlar
ben çok kitap okurum, yani sırada bekleyen bi kitabım mutlaka olur
ben de aranıza katılmak isterim
hepimiz aynı kitabı mı okuyoruz yoksa herkes kendi seçtiği kitabı mı acaba?

Canım Hoşgeldin konunun ilk sayfasında şartlar yazıyor Oraya bak istersen

insan kaynaklarındayım Gülom fırsat buldukça okuyorum. ama ders çalışmam lazım ne yazık ki okumak yerine

Son düzenleme:

hoşbuldum bircanım

aynı kitabı okuyomuş herkes sanırsam, ben elimdeki kitaplarım bitsin o zaman tekrar uğrayayım iyisi mi

hoşbuldum bircanım

aynı kitabı okuyomuş herkes sanırsam, ben elimdeki kitaplarım bitsin o zaman tekrar uğrayayım iyisi mi

herkes aynı kitabı okumuyor dönem dönem ortak karar verip beraber okuduğumuz kitaplar oluyor fakat şu an öyle bir durum yok. herkes istediği kitabı okuyor yani

hoşbuldum bircanım

Hayır Özge herkes elinde ne kitap var ise onu okuyor aynı değil gel sen....

Kitap günleri oluyor ona kkatılmak istersen ortak karar verilen fiyabı alıp okuyorsun o her zaman değil...

2 günde bir konuya uğrayıp bildirim yapman gerekiyor istersen kitap hakkında yorumlar alıntılar da paylaşabilirsin...
Düzenli uğrarsan listeye alınıyorsun mazeretsin gelmezsende listeden çıkarılıyorsun...

Bir de kitabın bitince http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-101.html bu konuya girip kitabının bittiğini bildiriyorsun.

“Bir adama bir kitap sattığın zaman, ona yalnız yarım kilo kağıt, mürekkep ve tutkal satmış değilsin; sen ona tamamen yeni bir yaşam satmış oluyorsun…”

(Christopher Morley)

“İnsanların bu dünyada yapabildikleri en önemli, en güzel ve en değerli şeylere biz “kitap” deriz.”

(Thomas Carlyle)

"Elime biraz para geçerse kitap alırım. Eğer birkaç kuruş artarsa onunla da yiyecek ve giyecek alırım." (Emerson)

“Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!”

(F. Bacon)

sarhostum hatırlamıyorum 223 neyseki 97 sayfam kaldı bitmedi gitti ya

herkes aynı kitabı okumuyor dönem dönem ortak karar verip beraber okuduğumuz kitaplar oluyor fakat şu an öyle bir durum yok. herkes istediği kitabı okuyor yani

yaşasın o zamannnn hemen başlıyorum konuşmaya

şuan aslında hiç tarzım olmamasına rağmen Ahmet Batman-Soğuk Kahveyi okuyorum
çok fazla hitap etmedi ama başladığım bi kitabı bitirmeden de duramıyom
bu kitapta yazar ilişkiler hakkındaki düşüncelerini hislerini biraz dobraca ve demet akalınvari tarzda cümlelerle anlatmış
çok kötü diyemem ama evli mutlu bi insana hitap etmiyo diyebilirim daha bi ayrılık acısı çeken insana gider sanki

şuan 204. sayfadayım az kaldı

Aramıza hoş geldin Melinda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…