Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

liste deniliyor ama ben listeyi goremedim kitabi bitirince yaziyomusuz sanirim,bitireyim oyle yazayim

biz bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz ay sonunda YaseminA arkadaşımız listeyi oluşturuyor.kim ne kadar okumuş orada toplu halde görünüyor yani.
bildirim konumuzda biraz geri gidersen en son hazırlanan listemizi görebilirsin

aşkın gözyaşları- sinan yağmur
hz mevlana biyogratik roman ,herkese okumasını tavsiye ederim,gerçekten insana çok şey katan bir kitap

iyi akşamlarr kimse yok herkes kitap okuyo sanırım :101: ben de çıkıp biraz kitabıma devam ediyim sonra da yatarım

selam canlar...
dişi kurdun rüyaları-50
bizim çevre iller farkındaysan köy hep lolim

niye öyle diyosun kızım,samsun,çorum,zonguldak sizin çevre değil mi
şart mı karadeniz Allah Allah
hangimiz memleketimizdeyiz ki
doğduğun değil doğuduğun yer bi yerden sonra

Her insan bedeninin cürüyeceğini bilir ve bundan korkar ama çoğu insanın ruhu gövdesinden önce çürür; nedense bundan kimse korkmaz.
Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi

günaydın

bu ara lisede okuduğum kitaplara sardım yeniden.
Sevdalinka' ya başlayacağım bugün

Günaydın Bilgeler

Kitabımda 282. sayfadayım dün akşam baya okudum

​hangi kitap o canım?

Şu Çılgın Türkler'i okuyorum canım 700 sayfa civarında evde bekliyordu ne zamandır gözüme batıyordu başladım ama gitmiyo aslında evde işlerim yoğun iş yerinde de yoğunum ondan düzenli okuyamadım önceden serviste eve giderken okuyordum sürekli artık hava karardı okunmuyor...

günaydın

bu ara lisede okuduğum kitaplara sardım yeniden.
Sevdalinka' ya başlayacağım bugün

Günaydın soslu benim de lisede okuduğum kitaplar annemlerde bekliyor bazılarını tekrar okuyacağım inşallah

Selam Hanımlar;

Ayşe Kulin Dönüş bitti bugün. Edebi yönden orta düzeyde ama konu bana hitab etmedi. Öpüyorum yanaktan .

Yeni kitabım Ahmet Ümit "Beyoğlunun En Güzel Abisi"...

selam bilgeler ve başbilge

hoşçakalın bilgeler...

Bu kadar da çabuk gidilmez ki ...

aşkın gözyaşları- sinan yağmur
hz mevlana biyogratik roman ,herkese okumasını tavsiye ederim,gerçekten insana çok şey katan bir kitap

Ben severim bu tip kitapları. Almıştım ama okuyamadım bir türlü. Yayın evide metni çok hatalı ele almış. İnsanın dikkati dağılıyor .

Evet, zamanla böyle oluyor gerçekten. Ben aslen Trabzon' luyum ama şu anda Konya' da yaşıyorum. Yinede memleket hasreti çekiyor insan...

Her insan bedeninin cürüyeceğini bilir ve bundan korkar ama çoğu insanın ruhu gövdesinden önce çürür; nedense bundan kimse korkmaz.
Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi

Aynen katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…