- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
İyi akşamlar bilgelerim
2 gündür kursum vardı, dün de annemlerde kaldım. Bugün geldiğim gibi temizliğe giriştim Eki Görüntüle 867225
Çok yoruldum çok
Siz nasılsınız?
İyi akşamlar bilgelerim
2 gündür kursum vardı, dün de annemlerde kaldım. Bugün geldiğim gibi temizliğe giriştim Eki Görüntüle 867225
Çok yoruldum çok
Siz nasılsınız?
Pazar günü Yıldız Parkı'na gittik fotoğraf kursumla, Çektiklerimin bir kaçını sizle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 867230 Eki Görüntüle 867231 Eki Görüntüle 867232 Eki Görüntüle 867234
Hihihihihihihhi ben bunlari hepinizden once gordum ki gordum ki
Bizim kiz iyilesmis de fotograf kurslari icin gezmis de gelmis bir de temizlik yapmisHamarat kizin hali de baska canim
bilmem bana öyle gelmedi.bence kitapları irili ufaklı koymuşlar ondan o
çok güzeller...Pazar günü Yıldız Parkı'na gittik fotoğraf kursumla, Çektiklerimin bir kaçını sizle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 867230 Eki Görüntüle 867231 Eki Görüntüle 867232 Eki Görüntüle 867234
Evet ilk sen gördün
Ne hamaratı ya, öldüm bittim yeminlen
Sabah da kızkardeşimin fotoğraflarını çektim
Ben ne ara ders çalışcam onu bilmiyorum
Ay canim ben de onu sorucaktim agzimdan aldin lafi, o kiz kardesin mi masallah canim masallah Allah nazarlardan korusun
Canim olmus bitmis olman, hamarat olmadiginin degil kendini cok yormus olmanin gostergesi
Canim calisirsin, bu kadar isi yapmissin onu mu yapamayacaksin
Evet canım pek benzemesek de kız kardeşim
Vizeleri bitti, tatile geldi ısrar etti beni çek diye, kıramadımHenüz o kadar profesyonel değilim
Bugün dinlenirsem bişeyciğim kalmaz. Yarın ders çalışabilirim
Canim biz de kardesimle benzemeyiz uzaktan yakindan alakamiz yokBelki gormussundur fotograflardan
Kardesinin gozleri benimle ayni renk ama, insan guzel olunca nasil ortaya cikmis o rengin guzelligi canim tekrar masallah gerci o da renkli gozlu nazarim gecmez
Canim valla yeni baslangic icin ben cok begendim ozellikle yapraklar arasinda olan bir fotosu var bayildim
Benim de calismam lazim ben de sinava giricem ama yok sifir istek
Ay evet sen de renkli gözlüymüşsün hiç dikkat etmemiştim:)
Benim eşim de yeşil gözlüdür, bi ben kahverengi :)
Ben de yaprakların arasındakileri beğendim, fotoğraf çekmek için fotoşopa gerek yokmuş, gayet hoş oldu bence de...
Ne sınavına girceksin canımcım ?
Canim cocugunuz melez olur artikSoyle esmer yesil gozlu bir kiz olsa ne guzel olur Oglum olursa istemeye de geliriz
Bizim de Guray'la tam tersi. O kahve goz, tam siyah sac, ben sarisin yesil-mavi goz arasi bisi
Kpss canim
Doğru ya aklımdan çıkmış yaKpss tabi ki ne olabilir başka
Ben kızımın esmer olmasını istiyorum, oğlum sarışın olsun
Jr Yas, Jr A mi diyorsun
Canim cocugunuz melez olur artikSoyle esmer yesil gozlu bir kiz olsa ne guzel olur Oglum olursa istemeye de geliriz
Bizim de Guray'la tam tersi. O kahve goz, tam siyah sac, ben sarisin yesil-mavi goz arasi bisi
Kpss canim
ne cektik şu kpssden ben de kpss ye hazırlanıyorum
İyi akşamlar bilgelerim
Çok yoruldum çok
Siz nasılsınız?
valla oda olursa yaparımama kendi evimize taşınana kadar kitapları babamın evinden çıkarmayı düşünmüyorum Pelucan
Daha benim cekecegim de var cunku calismaya baslamadim bile
canım bence yavaştan başla ya ancak biter konular cünk cok konu var ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?