Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi akşamlar bilgelerim
2 gündür kursum vardı, dün de annemlerde kaldım. Bugün geldiğim gibi temizliğe giriştim Eki Görüntüle 867225
Çok yoruldum çok
Siz nasılsınız?

Hihihihihihihhi ben bunlari hepinizden once gordum ki gordum ki

Bizim kiz iyilesmis de fotograf kurslari icin gezmis de gelmis bir de temizlik yapmis Hamarat kizin hali de baska canim

Hihihihihihihhi ben bunlari hepinizden once gordum ki gordum ki

Bizim kiz iyilesmis de fotograf kurslari icin gezmis de gelmis bir de temizlik yapmis Hamarat kizin hali de baska canim

Evet ilk sen gördün
Ne hamaratı ya, öldüm bittim yeminlen
Sabah da kızkardeşimin fotoğraflarını çektim
Ben ne ara ders çalışcam onu bilmiyorum

Evet ilk sen gördün
Ne hamaratı ya, öldüm bittim yeminlen
Sabah da kızkardeşimin fotoğraflarını çektim
Ben ne ara ders çalışcam onu bilmiyorum

Ay canim ben de onu sorucaktim agzimdan aldin lafi, o kiz kardesin mi masallah canim masallah Allah nazarlardan korusun
Canim olmus bitmis olman, hamarat olmadiginin degil kendini cok yormus olmanin gostergesi
Canim calisirsin, bu kadar isi yapmissin onu mu yapamayacaksin

Evet canım pek benzemesek de kız kardeşim
Vizeleri bitti, tatile geldi ısrar etti beni çek diye, kıramadım Henüz o kadar profesyonel değilim
Bugün dinlenirsem bişeyciğim kalmaz. Yarın ders çalışabilirim

Canim biz de kardesimle benzemeyiz uzaktan yakindan alakamiz yok Belki gormussundur fotograflardan

Kardesinin gozleri benimle ayni renk ama, insan guzel olunca nasil ortaya cikmis o rengin guzelligi canim tekrar masallah gerci o da renkli gozlu nazarim gecmez
Canim valla yeni baslangic icin ben cok begendim ozellikle yapraklar arasinda olan bir fotosu var bayildim
Benim de calismam lazim ben de sinava giricem ama yok sifir istek

Ay evet sen de renkli gözlüymüşsün hiç dikkat etmemiştim:)
Benim eşim de yeşil gözlüdür, bi ben kahverengi :)
Ben de yaprakların arasındakileri beğendim, fotoğraf çekmek için fotoşopa gerek yokmuş, gayet hoş oldu bence de...
Ne sınavına girceksin canımcım ?

Canim cocugunuz melez olur artik Soyle esmer yesil gozlu bir kiz olsa ne guzel olur Oglum olursa istemeye de geliriz
Bizim de Guray'la tam tersi. O kahve goz, tam siyah sac, ben sarisin yesil-mavi goz arasi bisi
Kpss canim

Canim cocugunuz melez olur artik Soyle esmer yesil gozlu bir kiz olsa ne guzel olur Oglum olursa istemeye de geliriz
Bizim de Guray'la tam tersi. O kahve goz, tam siyah sac, ben sarisin yesil-mavi goz arasi bisi
Kpss canim

Doğru ya aklımdan çıkmış ya Kpss tabi ki ne olabilir başka
Ben kızımın esmer olmasını istiyorum, oğlum sarışın olsun

Kpss canim

ne cektik şu kpssden ben de kpss ye hazırlanıyorum

İyi akşamlar bilgelerim
2 gündür kursum vardı, dün de annemlerde kaldım. Bugün geldiğim gibi temizliğe giriştim Eki Görüntüle 867225
Çok yoruldum çok
Siz nasılsınız?

Bu işler hafta sonuda beni bekliyorlar ...

valla oda olursa yaparım ama kendi evimize taşınana kadar kitapları babamın evinden çıkarmayı düşünmüyorum Pelucan

Annem üniversitede aldığım kitapların tümüne el koymuş durumda . Keşke evlenmeden önce alsaydım :26:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…