girdiriver bir defalık ne olacağmışş?
Tamam anneme soyliyim gelirken alsin :) Zira ben 7-8 dk da bir ayak yolunda oldugum ucun
şifa olsun
Sos, Calikusu' nun fragmanini gordun mu olaylar olaylar
ya ben pek izlemiyorum artık olayların suyu çıktı bence.
Valla ben Bay Kamran sagolsun 4 gozle bekliyorumFeride de cok hosuma gidiyor guzel oynuyor bence
Kitapla alakasi yok zaten, ama Selim'le Feride'yi kagit uzerinde evlendirmeleri cidden beni de sogutmadi degil
dayanamadım bugün gittim 4 tane kitap aldııım
böğürtlen kışı, senden önce ben, sevgilimden son mektup, beyoğlu'nun en güzel abisi
böylece Siyah Kan'dan sonra okunmayı bekleyen 5 kitabım olmuş oldu
ama hala daha okumak istediğim çok kitap var.. mesela zülfü livaneli kitaplarını istiyorum, dönüş kitabını istiyorum, yüz yıllık yalnızlığı istiyorum, hakan günday daha'yı istiyorum..bin muhteşem güneş ve de ve dağlar yankılandı'yı da istiyorummmm
Allahım bana daha fazla zaman ver hepsini bi çırpıda okuyayım
dayanamadım bugün gittim 4 tane kitap aldııım
böğürtlen kışı, senden önce ben, sevgilimden son mektup, beyoğlu'nun en güzel abisi
böylece Siyah Kan'dan sonra okunmayı bekleyen 5 kitabım olmuş oldu
ama hala daha okumak istediğim çok kitap var.. mesela zülfü livaneli kitaplarını istiyorum, dönüş kitabını istiyorum, yüz yıllık yalnızlığı istiyorum, hakan günday daha'yı istiyorum..bin muhteşem güneş ve de ve dağlar yankılandı'yı da istiyorummmm
Allahım bana daha fazla zaman ver hepsini bi çırpıda okuyayım
kızlar moralim çok bozuk ya. sinirden ağlayacağım nerdeyse iş yerinde
kpss kılavuzu açıklandı ya, sözlüm için bu atamadan çok umutluyduk. ve onun bölümden tek bir kişi bile almıyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdiden iyi haftalar herkese
nutecim sınavında başarılar
ahmet ümit beyoğlu nun... sayfa 200 lerdeyim kitabı beğendim.zaten polisiye olsun yeter bana.bundan sonra Nana ya başlıyacağım galiba
nute , çalış! lütfen!!!
​Allah zihin açıklığı versin. Nasıl geçti sınavlar?
Selam bilgelerim
Kitap Hırsızı, sayfa 50'deyim...
Herkese iyi geceler, keyifli okumalar. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?