Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de kitabımı okumaya başlıyorum bugün..
Bir tavsiye üzerine kütüphaneden Canan Tan'ın "En Son Yürekler Ölür" kitabını aldım..
Aranıza katılıyorum..
İki günde bir hangi sayfada olduğumun bildirimini yapacağım..

Valla ben Bay Kamran sagolsun 4 gozle bekliyorumFeride de cok hosuma gidiyor guzel oynuyor bence

Kitapla alakasi yok zaten, ama Selim'le Feride'yi kagit uzerinde evlendirmeleri cidden beni de sogutmadi degil

evet kitapla alakası olmadığı için soğudum ben de. sevmiyorum entrika
ben de özledim izliyorum, kafam rahat

Selam kızlar kitabım bitti sonunda Sinan Akyüz Sevmek Zorunda Değilsin Beni....çok güzel bi süprizle son yaptı

Son düzenleme:
bugünün üstüne kitabımın gelmesi çok iyi oldu doğrusu.

Pucca- Ay Hadi İnşallah yeni kitabım. sanırım yarına biter

Merhaba bilgeler nasılsınız? Kardeşimin Hikayesinde 148deyim cok güzel gidiyor tavsiye ediyorum

dayanamadım bugün gittim 4 tane kitap aldııım
böğürtlen kışı, senden önce ben, sevgilimden son mektup, beyoğlu'nun en güzel abisi
böylece Siyah Kan'dan sonra okunmayı bekleyen 5 kitabım olmuş oldu
ama hala daha okumak istediğim çok kitap var.. mesela zülfü livaneli kitaplarını istiyorum, dönüş kitabını istiyorum, yüz yıllık yalnızlığı istiyorum, hakan günday daha'yı istiyorum..bin muhteşem güneş ve de ve dağlar yankılandı'yı da istiyorummmm
Allahım bana daha fazla zaman ver hepsini bi çırpıda okuyayım

böğürtlen kışıyla senden önce beni ben de çok istiyorum almayı ama daha okuyacağım kitaplar var.zülfü livanelinin masumiyet müzesiyle serenad var. annem almıştı onları.şimdiki kitabım bitince belki serenadı okurum bakalım :)

Bu kitabı bende aldım. Dönüşten sonra okuyacağım kendisini ...

sosum üzülme bebeğim yaa kısmet değilmi demek
belki özelde bi yer olur çevre illerde

ayyy sizin cır cır muhabbetinizi sevsinler yaa çok güldüm

Selam bilgelerim
Kitap Hırsızı, sayfa 50'deyim...
Herkese iyi geceler, keyifli okumalar. Öpüyorum hepinizi

merhaba kızlar ben de şuan jojo moyes'in 'Sevgilimden Son Mektup' adlı romanını okumaktayım. sayfa 107deyim. Bana ilk başta karakterler fazla ve biraz karışık gelmişti ama şuan her şey oturdu çok keyifli gidiyor. Bu arada Carig Silvey'in 'Tanrının Unutulan Çocukları' (Jasper Jones orjinal adı) romanını okuyanınız var mı aranızda? bir heves almıştım aslında ekşisözlükte olumsuz yorumlar görünce gidip iade ettim.

şimdiden iyi haftalar herkese

nutecim sınavında başarılar

ahmet ümit beyoğlu nun... sayfa 200 lerdeyim kitabı beğendim.zaten polisiye olsun yeter bana.bundan sonra Nana ya başlıyacağım galiba

çok teşekkürler azracım
ben a.ümitin kitabi beğenmiştim sonu güzel bitti

nute , çalış! lütfen!!!

​Allah zihin açıklığı versin. Nasıl geçti sınavlar?

sağol gülüm bugünküler idare eder diyim daha 2 hafta sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…