- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
Daha benim cekecegim de var cunku calismaya baslamadim bile
Bu işler hafta sonuda beni bekliyorlar...
Annem üniversitede aldığım kitapların tümüne el koymuş durumda. Keşke evlenmeden önce alsaydım :26:.
Haklisin biliyorum, aslinda bile bile baslamamam yaptigim en buyuk kotuluk kendime
Tarih calisamiyorum ben onu ne yapicam bilmiyorum, hadi cografya bir nebze de olsa iyi de
ben başladım da ne oldubir ara diyordum ya çalışmay başladım diye. o gün orda kaldı o çalışma. sonra diyorsunuz '' Sos bu kadar kitabı nasıl okuyor?'' diye. Sos' un yaptığı başka bir şey mi var allasen
videolardan çalışabilirsin Pelucancım. videodan dinlersin konuyu not falan alırsın. sonra testini çözersin.
bir de bunu dene
Haklisin biliyorum, aslinda bile bile baslamamam yaptigim en buyuk kotuluk kendime
Tarih calisamiyorum ben onu ne yapicam bilmiyorum, hadi cografya bir nebze de olsa iyi de
En azindan basladinHani biz topik acacadik noldu???
Videolar.... Onerdigin ozel bir yer var mi bunun icin?
Ben bir kez denedim,guray x yayinlarini mi ne almis kendine, tarihten bana ilk unitenin sayfalarinin fotosunu cekti gonderdi ama hic sarmadi konular
canım ben dershaneye idiorm ama yine de tam adapte olamıorm.tarihi seviyorum ben ya.bana da cografya zor geliyorbir baslasan devamı gelir
hee onu da yapacağdık ya de mi?
tarihte Hakan Dede' nin videolarını iyi diyorlar canım youtubeda varmış. ben online izleyemediğim için müzelik laptopumdan bir yorum yapamayacağım.
ama bir site de 58 tlydi sanırım flashbellek şeklinde videolar satılıyordu.
x yayınlarının methini çok duydum özellikle ders notlarının. bence o ders notlarından kendine al öyle çalış. fotokopi diye açmamıştı belki seni
Dee
Tamamdir Hakan Dede'ye bakayim, Tibet amcadan sonra bir de Hakan Dede cikti basimiza
Canim aksine cok guzel cok hosuma gitti notlari, zaten ben yazarak amele gibi calistigim icin almamin bir faydasi olmayacak fotolar yeter bana da.. Konular sarmiyor malesef yoksa renkli renkli cok ciciler tam benlik
selam ve hoşçakalın
selam ve hoşçakalın
Zirlayacagina, gitme gel otur iki kelam edek Lolisss
Tibeti isim mi sanıyorsun?
Yok Sos vallahi herhangi bir zannim yoktu, ben adini Tibet amca koyduydum
ne zamandır soracağım unutuyordum ondan
Guzel ama dimi Tibet amcaHakan Dede :) Dayi ve eniste kaldi bak kusmesinler, onlardan da birer tane bulak
az daha uğraşırsak buluruz merak etme
Ya ne sorcam Sos, ben bu hareketleri diyelim cok tekrarlara geldigimde zorlaniyorum 11'de sabitledim... Ise yaramasinda bir sikinti yasanir mi? Illa 21'e cikmam sart mi
hee onu da yapacağdık ya de mi?
tarihte Hakan Dede' nin videolarını iyi diyorlar canım youtubeda varmış. ben online izleyemediğim için müzelik laptopumdan bir yorum yapamayacağım.
ama bir site de 58 tlydi sanırım flashbellek şeklinde videolar satılıyordu.
x yayınlarının methini çok duydum özellikle ders notlarının. bence o ders notlarından kendine al öyle çalış. fotokopi diye açmamıştı belki seni
annenin evinde bırakma mı diyorsun yani?okuduğu için mi vermiyor seninki, neden vermiyor yani?
benimki okumadığı için pek tutacağını sanmam. hatta alacağım zaman sevinir döküntü gitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?