Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Daha benim cekecegim de var cunku calismaya baslamadim bile

ben başladım da ne oldu bir ara diyordum ya çalışmaya başladım diye. o gün orda kaldı o çalışma. sonra diyorsunuz '' Sos bu kadar kitabı nasıl okuyor?'' diye. Sos' un yaptığı başka bir şey mi var allasen

Bu işler hafta sonuda beni bekliyorlar ...

Annem üniversitede aldığım kitapların tümüne el koymuş durumda . Keşke evlenmeden önce alsaydım :26:.

annenin evinde bırakma mı diyorsun yani? okuduğu için mi vermiyor seninki, neden vermiyor yani?
benimki okumadığı için pek tutacağını sanmam. hatta alacağım zaman sevinir döküntü gitti diye

Haklisin biliyorum, aslinda bile bile baslamamam yaptigim en buyuk kotuluk kendime
Tarih calisamiyorum ben onu ne yapicam bilmiyorum, hadi cografya bir nebze de olsa iyi de

videolardan çalışabilirsin Pelucancım. videodan dinlersin konuyu not falan alırsın. sonra testini çözersin.
bir de bunu dene

Son düzenleme:

En azindan basladin Hani biz topik acacadik noldu???
Videolar.... Onerdigin ozel bir yer var mi bunun icin?
Ben bir kez denedim,guray x yayinlarini mi ne almis kendine, tarihten bana ilk unitenin sayfalarinin fotosunu cekti gonderdi ama hic sarmadi konular

Haklisin biliyorum, aslinda bile bile baslamamam yaptigim en buyuk kotuluk kendime
Tarih calisamiyorum ben onu ne yapicam bilmiyorum, hadi cografya bir nebze de olsa iyi de

canım ben dershaneye gidiyorum ama yine de tam adapte olamıorm.tarihi seviyorum ben ya.bana da cografya zor geliyor bir baslasan devamı gelir

Son düzenleme:

hee onu da yapacağdık ya de mi?
tarihte Hakan Dede' nin videolarını iyi diyorlar canım youtubeda varmış. ben online izleyemediğim için müzelik laptopumdan bir yorum yapamayacağım.
ama bir site de 58 tlydi sanırım flashbellek şeklinde videolar satılıyordu.

x yayınlarının methini çok duydum özellikle ders notlarının. bence o ders notlarından kendine al öyle çalış. fotokopi diye açmamıştı belki seni

Dee
Tamamdir Hakan Dede'ye bakayim, Tibet amcadan sonra bir de Hakan Dede cikti basimiza
Canim aksine cok guzel cok hosuma gitti notlari, zaten ben yazarak amele gibi calistigim icin almamin bir faydasi olmayacak fotolar yeter bana da.. Konular sarmiyor malesef yoksa renkli renkli cok ciciler tam benlik

Tibeti isim mi sanıyorsun?

Ya ne sorcam Sos, ben bu hareketleri diyelim cok tekrarlara geldigimde zorlaniyorum 11'de sabitledim... Ise yaramasinda bir sikinti yasanir mi? Illa 21'e cikmam sart mi

evet şart canım zaten amaç 21 e çıkmak. ama tabii zorlamadan. yüksek sayılarda etkiler daha fazla görülüyor anladığım kadarıyla

Merhabalar, bu ara uğrayamıyorum topiğe, kitap okuyamıyorum çünkü..
Sosyoloji sınavlarım var..
Pazartesi itibari ile elime kitap aliciğim inşAllah..

Tesadüfe bak.Bugn bizim tarihçi de Hakan Dede'yi önerdi

annenin evinde bırakma mı diyorsun yani? okuduğu için mi vermiyor seninki, neden vermiyor yani?
benimki okumadığı için pek tutacağını sanmam. hatta alacağım zaman sevinir döküntü gitti diye

Efendim hepsini tek tek okumasa bile karıştırmak hoşuna gidiyormuş . Ah ne güzide kitaplarım vardı . Olmadı ziyarete gittiğimizde bir iki boşaltayım kütüphaneyi diyorum .

Bir anda atağa geçersem sorun çıkabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…