Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

valla benimki o kitapların gideceği günü dört gözle bekliyor yer açılsın diye

slm kızlar henuz yenı bı kitaba baslamadım bu ay ıkı kıtap oldu umarım on gune bı kıtap sıgdırabılırım

iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri geldi ama daha başlamadım başlıcam inşallah

Merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim? Okumam gereken cok Kitap beni beklemekte, en azindan yil sonuna kadar bir kacini bitireyim diyorum :)

Okumaya basliyacagim Kitap Emile Zola - Germinal toplam 390 sayfa.

evet şart canım zaten amaç 21 e çıkmak. ama tabii zorlamadan. yüksek sayılarda etkiler daha fazla görülüyor anladığım kadarıyla

Peki o zaman zayif olmak kurtarmiyor diyorsun yani

iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri geldi ama daha başlamadım başlıcam inşallah
Bu kitabi ben de merak ediyorum, elimdekiler biterse insallah almak istedigim kitaplardan birisi

Merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim? Okumam gereken cok Kitap beni beklemekte, en azindan yil sonuna kadar bir kacini bitireyim diyorum :)

Okumaya basliyacagim Kitap Emile Zola - Germinal toplam 390 sayfa.

Tabiki de katilabilirsin canim, ama uyman gereken birkac kural var hemen onlar hakkinda bilgi vereyim

Konuya iki gunde bur ugrayip '..... sayfadayim, , bu gunlerde hic kitap okuyamiyorum' gibi bilgilendirme ve sohbet bu konu basligina

Kitabin bittiginde ise
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html bu konuya 'x kitabim bitti' seklinde bildirim yapiyorsun, burada sohbet etmek, herhangi birsey sormak yasak canim aklinda bulunsun

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
Siyah Kan'da son 30 sayfa bugün kesin biticek inşallah acayip sürükleyiciydi kaç günde bitirdim bildirim yapınca bi bakayım
sırada böğürtlen kışı olucak, o yazarı çok seviyorum çünkü
siyah kandan sonra böyle dingin bişeyler iyi gelicek

günaydın arkadaşlar
Siyah Kan'da son 30 sayfa bugün kesin biticek inşallah acayip sürükleyiciydi kaç günde bitirdim bildirim yapınca bi bakayım
sırada böğürtlen kışı olucak, o yazarı çok seviyorum çünkü
siyah kandan sonra böyle dingin bişeyler iyi gelicek

Günaydın Kızlar

Şu Çılgın Türkler'e devam ediyorum Dün akşam az okudum misafirliğe gidecektik eşimi beklerken yarım saat okudum

Bu hafta evimdeki tadilat ve temizliğim bitiyor ardından tempoya devam

Günaydın bilgeler nasılsınız? Ben pek iyi değilim dün erkek arkadaşımla sorunlar yaşadık o çözüldüğünü düşünse de çok çok çok kırgınım şu an.O öküz oldugu için anlayamıyor

Merhabalar, bu ara uğrayamıyorum topiğe, kitap okuyamıyorum çünkü..
Sosyoloji sınavlarım var..
Pazartesi itibari ile elime kitap aliciğim inşAllah..
Allah zihin açıklığı versin.

Herkes bunu okuyor , merak ediyorum.

merhaba bilgeler son 1 tane sınavım kaldı, sonunda. 1984 ve Selma ve Gölgesine başladım. yarın sınavım bittikten sonra artık kitaplarıma vakit ayırabileceğim

Ben okuyucu listesi göremiyorum birinci sayfada..
Hiçkimse göremiyor mu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var?

Ben okuyucu listesi göremiyorum birinci sayfada..
Hiçkimse göremiyor mu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var?

Canım, okuyucu listesi aylık olarak yayınlanıyor. İlk sayfada yok o yüzden
Ay sonu yayınlayacağım inşallah.
Biraz gerilere gidersen diğer konuda geçen aykini görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…