Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hem iş hem ders bana göre değil ya ya zevkine başladığım için kaygı düzeyim yok çalılmıyorum bakalım biter bi ara

Aynen Sos
Kitap biraz kopuk kopuk, normalde ben de sevmem bu tarz kitapları ama yazarın üslubunu çok beğendim. Sıkmadı beni
Bu bitince Köpek Düşlerine başlıcam aynı yazardan.

ben başka bir kitabını okumayı düşünmüyorum

o değil de alıntı yapılan mesajların bildirimi geliyor mu size?

"Beyoğlunun En Güzel Abisi" 54. sayfadayım. Nasıl biter bilmiyorum ama üsluba bayıldım. Selamlar, sevgiler efenim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Siyah Kan'ı bitirdim, tahmin ettiğim şekilde bitti.. Gayet sürükleyici çok güzel bi kitaptı
Şimdi ise Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı'na başlayacağım

İyi geceler bilgeler Senden Once Ben devam bir türlü bitiremedim aslında kitap cok guzel ama ben sadece gece yatarken okumaya vakit ayırdığım icin bitiremiyorum.

Bilgeler dün bitirdim kitabımı hala yeni kitaba başlayamadım.Yanıma bir kitap aldım ama başlayasım yok.Şizofren kitabın adı.okuyan var mı acaba?Bitirdiğim kitap cok güzeldi o yüzden gzl kitap cıksın istiyorum

İyi akşamlar kızlar
Siyah Kan'ı bitirdim, tahmin ettiğim şekilde bitti.. Gayet sürükleyici çok güzel bi kitaptı
Şimdi ise Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı'na başlayacağım

Sarah Jio nun Mart Menekşelerini okumuştum cok guzel di bu yeni kitabı heralde yorumlarını bekliyorum canım....

selam bilgeler ,
bu ayı 1 kitapla tamamlayacağım gibi görünüyor. Çok az okuyorum . Hiç yoktan iyidir diyeyim bari

İyi geceler hepiciğinize

iyi geceler bilgeler oğluşumu eşimi uyutup ancak bu satte nete girebiliyorum bir psikiyatristin gizli defteri sayfa 39dayım

Günaydın Hanımlar;

"Beyoğlunun En Güzel Abisi" ne devam. Yalnız sayfanın tamamı yazıyla kaplı üstelik hacimlide bir kitap ne zaman bitecek bilmiyorum ...

Bunu öneren çok.
Elimdekileri bitirince bakabilirim.

Gülümsün nasılsın kitabını bitirdin mi?
O hani meşhur bitmeyen
EMPATİ'den bahsediyorsun , bitti ama şu anda da OTUZUNDA KADIN var elimde okuyamıyorum.

ben bu mesaja mutlulukla cevap vermek isterim.
o bitti ve üstüne bir kitap daha bitti sanırım ...
sahi üstüne bir kitap bitirdim ben, unutmuşum.
ben başka bir kitabını okumayı düşünmüyorum

o değil de alıntı yapılan mesajların bildirimi geliyor mu size?
geliyordu düne kadar, bugün sen yazınca fark ettim ki gelmemiş bu son alıntılar...

bana mesela bu mesajın alıntısı gelmedi :26:

Günaydın

Şu Çılgın Türkler'e devam ben bu ay hiç kitap bitirmedim galiba bayramdan beri elimde bu kitap sürünmekte :44:

Ama daha bir haftam var

Günaydın bilgeler az önce uyandım dün gece Şizofren'e şöyle bir giriş yaptım.Deli bir adamı anlatıyor Ama cok detaya girmiş ya sıkıyor brz okurken.:26: Bakalım inşallah böyle devam etmez:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…