Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benden de günaydınlar herkese iyi haftasonları

ve dağlar yankılandı kitabıma devam ediyorum. yazar yine konuşturmuş kalemini.çok etkileyici

yascım bende kitap hırsızını aldım bi hevesle ama okuyamadım henüz.bi de filmi şubatta vizyona girecek yorumundan sonra çok merak ettim.

Günaydın bilgecanlar nasılsınız Ben Şizofren'e başladım ama hiç okuyasım gelmiyor kitap çok kalın boyu büyük ve yazıları küçük okuyasım gelmiyor öyle olunca Sanırım arkadaşın yaşadığı Empati olayını ben de bunda yaşayacagım

ders çalışmaktayım....
kitabı okuyamadım zaten sarmadı ama yarım bırakmakta olmaz...

genelde beğenilen bi kitap cnm

canım bildirim gelmemiş bana yeni gördüm listemde çok kitabım var ama onu da ekleyeceğim çok merak ettim

bu arada Selma ve Gölgesi sayfa 72, 1984 sayfa 107 bugünü kitaplarıma ayırmayı düşünüyorum akşama başarılı olup olmadığını söylerim hepinize huzurlu günler bilgelerim

Selam bilgeler bana hiç bildirim gelmiyor bir kac gündür neden acaba geriye dönüp bakmasam görmeyeceğim alıntılarımı

Selam Millet!

Daraldım, çalışasım yok ama işim çok. Bu tip durumlarda daha fazla roman okuyorum ben . Ne olacak halim bilmem ...

carpe dıem- an'ı yaşa ,esir olma, aşkım kapışmak devam ediyorum bugün kitabı yanıma almayı unuttugumdan
yanımda olan TEBRİZLİ ŞEMS -Sinan Yağmur 'a da başladım..iki kitap birden bitireceğim hadi hayırlısı

becere bilmiş isem birde video paylaşmak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nerelerdesiniz ?

Biz cumartesi gezmesini tamamladık. Kitap mı okusam ne?

Slm kızlar P.C. CAST EFSANE TANRIÇA sayfa 21
Oğlum bende olduğu için fazla okuyamıyorum ancak yatarken okuycam

Canan tan-en son yürekler ölür..

266. Sayfadayım. Zaman zaman ağladım.. Çok duygusal ve sürükleyici bir kitap.. Beni benden aldı..

Susanna Tamaro' nun son kitabını okuyan var mı? Olurda elimdekini bitirebilirsem almayı düşünüyorumda ...

iyi akşamlar
pelin tiramisu olmuşsun hayırdır sevdiceğinle bi sıkıntı mı var:26:

iyi akşamlar
pelin tiramisu olmuşsun hayırdır sevdiceğinle bi sıkıntı mı var:26:

Yok Loliss' im Allah korusun :18: Hakkimda bisiler ogrenmesini istemedigim kisiler var, simdi cok gorusmuyoruz ama buraya kayitli oldugumu da biliyorlar, o yuzden degistireyim dedim
Sen nasilsin nasil gidiyor isler gucler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…