- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 40
Otomatik bizim kursta yasak. Manuel modda kullanıyoruz, tüm ayarları öğrenmek adına. Fotoğrafta en önemli şeyler diyafram ve enstantane. Bunları iyice öğrenmek için de hoca otomatiği yasakladı bize.
Ben çok memnunum kurstan, çok severek gidiyorum keşke haftada iki gün falan olsa
Kizlaaar gecen is gorusmesine gittigim yerden tekrar aradilar demin, yarin yine gidicem gorusmeye :)
Kizlaaar gecen is gorusmesine gittigim yerden tekrar aradilar demin, yarin yine gidicem gorusmeye :)
:118::118::118::118:
tebrikler canımcım
hadi inş olur çok isterim
Ayy nick de değiştirmiş hanfendi :)
Canım inşallah hayırlısı olur, Allah gönlüne göre versinnnn
Durun heyecan yapmayin daha olmadi olsun da hep beraber halay cekek :)
hayırlı olsun :) hangi alanda başvurduğun iş.
halay başı nute olsun bu ara tam o kıvamda
Durun heyecan yapmayin daha olmadi olsun da hep beraber halay cekek :)
halay başı nute olsun bu ara tam o kıvamda
tamam o olsun o zamandesene benim is olsun olmasin zaten halay basi mod on Nute :)
Canim duymussundur Gizli zeka ve mental aritmetik orada cocuklarla arasi iyi fen bilgisi ogretmeni ariyorlardi :)
ivittt degistirdim kimseden de bisi kacmiyor yahu
Insallah olursa hep beraber halaya
Selam bilgelerim
Fotoğraf kursumdan şimdi geldim
Nasılsınız ne var ne yok?
eller havaya o zaman tey tey teyybaştaki benim diğerleri siz ona göre :118:
kıskanma tiroş bi dakhakine sen olursun
canim gizli zeka ve mental aritmetik diye bir yer fen bilgisi ogretmeni ariyordu 2 hafta once gorusmeye gitmistim, bugun aradilar calisma saatlerimizi dusundunuz mu falan diye yarin gelin tekrar goruselim dediler :)ne işi bakalım canım nick de değişmiş
tamam o zaman tey tey tey
canim gizli zeka ve mental aritmetik diye bir yer fen bilgisi ogretmeni ariyordu 2 hafta once gorusmeye gitmistim, bugun aradilar calisma saatlerimizi dusundunuz mu falan diye yarin gelin tekrar goruselim dediler :)
nick de burda oldugumu bilen kisiler ama benim hakkimda bilgi sahibi olmasini istemedigimden degisti
Bakalim insallah olursa hep beraber halayao zaman hayırlı olsun şimdiden. iyi yapmışsın tatlım hiç gerei yok kimliğinin bilinmesine yani
canım bende makine almak istiyorum önerin var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?