Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

garanti olsun diye otomatik kullanıyom ben ama ayarlarını da öğrenmem lazım tabi :86: çok zevklidir kesin :107:

eller havaya o zaman tey tey teyy baştaki benim diğerleri siz ona göre :118:

kıskanma tiroş bi dakhakine sen olursun

tamam o zaman tey tey tey

ne işi bakalım canım nick de değişmiş
canim gizli zeka ve mental aritmetik diye bir yer fen bilgisi ogretmeni ariyordu 2 hafta once gorusmeye gitmistim, bugun aradilar calisma saatlerimizi dusundunuz mu falan diye yarin gelin tekrar goruselim dediler :)
nick de burda oldugumu bilen kisiler ama benim hakkimda bilgi sahibi olmasini istemedigimden degisti

o zaman hayırlı olsun şimdiden. iyi yapmışsın tatlım hiç gerei yok kimliğinin bilinmesine yani

Kizlar sayfa 150 deyim, ilerleyemiyorum, Kitabimi degistirsem yoksa, ne yapmami önerirsiniz? Sikiliyorum belli bir zamandan sonra, birde habire aklimin ucunda internette ne oldu foruma falan bir bakayim derdi var Kendimi veremiyorum, baska dertlerim var ondanmi? Ama okumam gereken o kadar kkitap var ki. En azindan bu sene sonuna kadar 10 tanesini okumus olayim diyorum. Siz napiyorsunuz? öneri verirmisiniz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…