Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yok Loliss' im Allah korusun :18: Hakkimda bisiler ogrenmesini istemedigim kisiler var, simdi cok gorusmuyoruz ama buraya kayitli oldugumu da biliyorlar, o yuzden degistireyim dedim
Sen nasilsin nasil gidiyor isler gucler?

anladım canım bi sıkıntı olmasında
ben iyiyim yaa Alllaha şükür,birazcık yorgunluk var tabi
senin öğrenciler geliyo mu yine

anladım canım bi sıkıntı olmasında
ben iyiyim yaa Alllaha şükür,birazcık yorgunluk var tabi
senin öğrenciler geliyo mu yine

Yok cok sukur

Bi tane gelen var Loliss, diger ikisine ben gittim bugun, kafam kazan gibi :) Agzimi acip konusasim yok her ikisine de ikiser saat anlattim

afedersin
biz tanışmamıştık seninle,di mi
hoşgeldin
ben kafenin müdavimlerindenim çok sık giremiyorum artık ama akşmları cee deyip kaçıyorum

Memnun oldum .

Bende yeni üyeyim, sabahtan beri geziyorum topiklerde ama kimse yüz vermiyor ...

Memnun oldum .

Bende yeni üyeyim, sabahtan beri geziyorum topiklerde ama kimse yüz vermiyor ...

yeni üyeye göre msj sayın hiç de fena değil hani
vaktim olsa seninle memnuniyetle çene çalardım ama çok uykum var

Son düzenleme:
angaranın bağları daa büklüm büklüm yollarıııı haydi halaya

açıklanmasın daha hazır değilim o zaman gelsin nasıl olsa üzülcem şimdiden keyfimi çıkarayım dedim (kafayı yedim galiba ) :124:

iyi gelir inşallah canım benim
hadi iyi geceler,göz kapaklarımı daha fazla açık tutamıycam galiba

zamanla olur inşallah
iyi geceler

Sizede efendim ...

açıklanmasın daha hazır değilim o zaman gelsin nasıl olsa üzülcem şimdiden keyfimi çıkarayım dedim (kafayı yedim galiba ) :124:

Bizim öğrencilerde böyle stres yapıyorlar mıdır acaba?
Önümüzdeki salı başlıyor sınavlar. Vallahi gözetmenlik sınava girmekten beter, bence bu günlerin tadını çıkartmalısın ...

Son düzenleme:
Bizim öğrencilerde böyle stres yapıyorlar mıdır acaba?
Önümüzdeki salı başlıyor sınavlar. Vallahi gözetmenlik sınava girmekten beter, bence bu günlerin tadını çıkartmalısın ...

öğrenci her yerde öğrencidir stressiz olmuyor
bzim bu hafta da var sonra rahatım inş
ders çalışmak geröekten sıkıcı ama ya
nerde asistansınız bi de bölümünüz nedir tanışalım kaynaşalım

Kaynaşalım tabii .

Ziraat fakültesindeyim. Tez önerimi verebilmem için bir önceki projenin kapatılması lazım ve hiç çalışasım yok .

Şimdi bu durumda benim gözetmenlik yapmak zorunda olduğum için öğrencilere kızmaya hakkım yok mu ?

Dertleri, tasaları bitmiyor. Danışmanlığım son sınıflara bu yıl. Acaba bana bu zülmü hak gördükleri için sınavda zor mu sorsam ne yapsam ?

ama ama onlara kızılmaz kii yazık onlara

hele son sınıflar daha çok önemli şimdi onların mezun olma gayretleri vardır

bi de bizim hocalar insafa gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…