Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ama ama onlara kızılmaz kii yazık onlara

hele son sınıflar daha çok önemli şimdi onların mezun olma gayretleri vardır

bi de bizim hocalar insafa gelse

Ah nedir bu hocalardan çektiğiniz . Yok canım be hiç kıyamam, arada dersi dinletebilmek için aba altından sopa gösteriyorum ama pek kale almıyorlar beni, nede olsa tanıdılar. Bundan zarar gelmez diyorlar ...

Ah nedir bu hocalardan çektiğiniz . Yok canım be hiç kıyamam, arada dersi dinletebilmek için aba altından sopa gösteriyorum ama pek kale almıyorlar beni, nede olsa tanıdılar. Bundan zarar gelmez diyorlar ...

ne çektik be cidden şaka bi yana genede saolsunlar onlar olmasa biz ne öğreniriz

tabi çok da yüz vermemek gerek malum öğrenci milleti yüz vermeye gör

Selam kızlar,

Kitabım ilerlemiyor maalesef;(( pazar malum, menümde ütü ve yemek yapmak var maalesef, akabinde de kayınvalide ziyareti...
İnşallah yatağa girince birkaç sayfa okurum

Herkese güzel bir hafta dilerim

slmm adım adımda olsa okuyorum gece yatarken okudum yıne PC CAST EFSANE TANRIÇASI 55.SAYFA
İşte şimdi mitolojinin içine daldık hiç bitmesin istiyorum bu seri yaaa

Sizinde gününüz aydın olsun . Nasılsınız efenim ?

teşekkür ederiim :) dışardaydım yeni geldm eve :) avm ye gittim dolaştım biraz tabi gitmişken de kitapçıya girmeden edemedim. sarah jio'nun böğürtlen kışını aldım tutamadm kendimi :101: okuduğum bitsin onu okucam. arkadya yayınlarının kitap kapakları çok güzel

Selam bilgelerim
Fotoğraf kursumdan şimdi geldim
Nasılsınız ne var ne yok?

slm nasıl gidiyo kursunuz :) ben de basın yayında fotoğraf çekiyorum.iş gereği yani :) ama iş dışında da güzel fotolar çekmek istiyorum ama daha tam ayarlarını yapamıyorum otomatikte çekiyorum genelde

Otomatik bizim kursta yasak. Manuel modda kullanıyoruz, tüm ayarları öğrenmek adına. Fotoğrafta en önemli şeyler diyafram ve enstantane. Bunları iyice öğrenmek için de hoca otomatiği yasakladı bize.
Ben çok memnunum kurstan, çok severek gidiyorum keşke haftada iki gün falan olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…