Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aman Allahım bu ne güzel bi iltifat çok mutlu oldum kuzum
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Bir genç kızın başına gelebilcek en kötü şeylerden birini yaşıyorum Kitabımı evde unutmuşum

tabiki Hoşgeldin lavin

.............

Selam Yas
Ben kitap okumuyorum cok mu belli oluyor

Topik sahibesinin yardimcisi olarak yuz karasiyim dimi:18:
Olsun, okumasan da hep buralardasın ya o yeter
Listeye beni de ekler misiniz?
Canım liste ay sonu yayınlanacak, 2 günde bir bildirimini yapmayı ihmal etmezsen listede yer almaman imkansız
günaydın bilgeler

öksürmekten ciğerlerim patlayacak sanki :2:
Hasta mısın Sos, geçmiş olsun Ben atlattım çok şükür, sıra sana gelmiş :2:
Olur olur, çok güzel olur Hoşgeldin canım tekrardan.
Tamam canım, sorun değil, görüşmek üzere

Bilgelerim buralarla pek ilgilenemiyorum kusura bakmayın
Biliyosunuz dersanem var. Kendimi kaptırıyorum bazen
Daha çok vakit ayırmaya çalışacağım bundan sonra, derslerimi etkilememek şartıyla
Bugün temizlik günüm, evimi temizlemem lazım.
Görüşmek üzere

merhaba bayanlar

ve dağlar yankılandı bitti sayılır bi 20 sayfa kaldı yanıma yolda okumak için craig silver Tanrının unutulan çocuklarını aldım .oda güzel başladı. bu arada ailecek evde aktivite olsun diye puzzle aldık onunla oyalanıyoruz.çünkü bizim kızı oyalamazsam sürekli tablette mine craft diye bi oyun var onu oynuyor.

pelincim-tiramisucum yeni işin hayırlı olsun çok sevindim. ne güzel kkdaki bütün dostlar çok üretken bayanlar.

Mor Salkımlı Ev öle bayıla bitti. Halide Edip'in gençlik anıları hiç ilgimi çekmedi doğruyu söylemek gerekirse

Merhaba.
Nasıl dağlar yankılandı bnde çok okumak istiyorum

Tanrı'nın unutulan çocukları çok güzel kitap, ama yazarın diğer kitabı Çemberin dışındakileri pek tavsiye etmem. Çok sıkıcıydı

Kızlar Sos uyarıda bulunmuş ama ben tekrar hatırlatmak istedim.
Konumuzda herhangi bir art niyet olmaksızın koyduğumuz ve uyduğumuz bir kuralımız var. Dini ve siyasi içerikli kitaplar yasak...
Bu konuda kuralımız kesindir

Kızlar eskiden Jade arkadaşımız kitap ve yazar tanıtımları yapardı. Hafta başında bir yazar seçip kitapları tanıtılırdı.
Ne dersiniz, tekrar yapalım mı?
Bu tanıtımları yapmaya gönüllü arkadaşımız var mı?

Canımm geçmişe yeni baktım ve çok sevindim işe alınmana. Allah utandırmasın, hayırlı olsun
Bu arada sana Peloş demeye alışmışım Tiramisu demek zor gelcek galiba

artık Tiroş diyoruz Yaso

Teşekkür ederim sos

rica ederim, her zaman

ben de yıllar sonra yeniden Aşk-ı Memnu okumayı planlıyorum. fakat ebatı beni düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…