GünaydınnnBir psikiyatristin gizli defteri 110. sayfadayım
Kitapdaş selam
Beni bunalıma soktun özge zatiHem evli, hem mutlu, hem çalışkan, hem iş kadını, hem evde hamarat, hem gezgin hem de kitapkoliksin.
Maşallah maşallah
selam kızlar
Beni hatırlayanlar vardır belki, düğün hazırlıkları derken düzenli bildirim yapamamıştım, kopmuştum sahalardan.
Zaten tempom çok hızlanmıştı, konu da amacına ulaşmıştı amaaaaaaaa
hem iş hem evlilik derken tempom çok düştü, geri gelsem nasıl olur diye düşündüm?
Selam Yas
Ben kitap okumuyorum cok mu belli oluyor
Topik sahibesinin yardimcisi olarak yuz karasiyim dimi:18:
Canım liste ay sonu yayınlanacak, 2 günde bir bildirimini yapmayı ihmal etmezsen listede yer almaman imkansızListeye beni de ekler misiniz?
Hasta mısın Sos, geçmiş olsungünaydın bilgeler
öksürmekten ciğerlerim patlayacak sanki :2:
Olur olur, çok güzel olurSelam kızlar
Beni hatırlayanlar vardır belki, düğün hazırlıkları derken düzenli bildirim yapamamıştım, kopmuştum sahalardan.
Zaten tempom çok hızlanmıştı, konu da amacına ulaşmıştı amaaaaaaaa
Hem iş hem evlilik derken tempom çok düştü, geri gelsem nasıl olur diye düşündüm?
Tamam canım, sorun değil, görüşmek üzereSelam Kızlar
327. sayfadayım ama bu hafta bitiremeyeceğim sanırım ve inatla sonuna kadar okuyacağım kararlıyım
Yasemin ben haftaya olmayacağım evde netim yok girebilirsem yine bildirim yaparım ama bu süre zarfında izin istiyorum
Ben alacaktım geçen hafta acaba dini içeriğe girermi diye düşündüm. Öyle değilse şayet bende okumak istiyorum.
aman Allahım bu ne güzel bi iltifatçok mutlu oldum kuzum
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
ben okudum ve çok beğendim,adında anlaşılacağı gibi dini içerekli bir kitap
merhaba bayanlar
ve dağlar yankılandı bitti sayılır bi 20 sayfa kaldı yanıma yolda okumak için craig silver tanrının unutulan çocuklarını aldım .oda güzel başladı. Bu arada ailecek evde aktivite olsun diye puzzle aldık onunla oyalanıyoruz.çünkü bizim kızı oyalamazsam sürekli tablette mine craft diye bi oyun var onu oynuyor.
Pelincim-tiramisucum yeni işin hayırlı olsun çok sevindim. Ne güzel kkdaki bütün dostlar çok üretken bayanlar.
Tanrı'nın unutulan çocukları çok güzel kitap, ama yazarın diğer kitabı Çemberin dışındakileri pek tavsiye etmem. Çok sıkıcıydımerhaba bayanlar
ve dağlar yankılandı bitti sayılır bi 20 sayfa kaldı yanıma yolda okumak için craig silver Tanrının unutulan çocuklarını aldım .oda güzel başladı. bu arada ailecek evde aktivite olsun diye puzzle aldık onunla oyalanıyoruz.çünkü bizim kızı oyalamazsam sürekli tablette mine craft diye bi oyun var onu oynuyor.
pelincim-tiramisucum yeni işin hayırlı olsun çok sevindim. ne güzel kkdaki bütün dostlar çok üretken bayanlar.
Kizlar :)
Bugun isteki ilk gunumdu :) Alindim sabah ise
teşekkür ederim. konu linki aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
Canımm geçmişe yeni baktım ve çok sevindim işe alınmana. Allah utandırmasın, hayırlı olsun
Bu arada sana Peloş demeye alışmışım Tiramisu demek zor gelcek galiba
Teşekkür ederim sos
günaydın bilgeler
öksürmekten ciğerlerim patlayacak sanki :2:
Kızlar eskiden Jade arkadaşımız kitap ve yazar tanıtımları yapardı. Hafta başında bir yazar seçip kitapları tanıtılırdı.
Ne dersiniz, tekrar yapalım mı?
Bu tanıtımları yapmaya gönüllü arkadaşımız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?