- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
çok bile ilgileniyorsun. derslerin var. ev işlerin var... sağ ol canım.Bilgelerim buralarla pek ilgilenemiyorum kusura bakmayın
Biliyosunuz dersanem var. Kendimi kaptırıyorum bazen
Daha çok vakit ayırmaya çalışacağım bundan sonra, derslerimi etkilememek şartıyla
Bugün temizlik günüm, evimi temizlemem lazım.
Görüşmek üzere
"öle bayıla" derken çok severek okudun sandım.Mor Salkımlı Ev öle bayıla bitti. Halide Edip'in gençlik anıları hiç ilgimi çekmedi doğruyu söylemek gerekirse
çok bile ilgileniyorsun. derslerin var. ev işlerin var... sağ ol canım.
"öle bayıla" derken çok severek okudun sandım.​algılama hatası :)
çok çok özür dileyerek sormak istiyorum..dini içerekli derken neyi kasketiyorsunuz.siyasi derken neyi kastediyorsunuz,neticede roman,hikaye diye aldığımız kitapların içinden her türlü yazılar çıkabiliyor.Ahmet ümit'in İSTANBULUN en güzel abisindeki gibi,mesela orada ayrıntılı olarak taksim olaylarından bahsetiyordu,BUKET uzunnerin kitapında keza öyle,Zülfü Livanelin' nin kardeşimin hikayesinin bir kısmada olduğu gibi gibi o zaman ne yapmamız gerekiyor..
Merhaba.
Nasıl dağlar yankılandı bnde çok okumak istiyorum
Canımsın Gülüşşşçok bile ilgileniyorsun. derslerin var. ev işlerin var... sağ ol canım.
bu soruya konu sahibi Yasemin daha ayrıntılı cevap verecektir.
mesela Cemalnur Sargut kitapları dini kitaplardır.çünkü kitap zaten tasavvuf üstüne yazılmıştır.
ama bir iki kısımda bahsediyorsa bu bence kitabın dini kitap olduğu anlamına gelmez
Canımsın Gülüşşş
Bir de bu yoğunluğa alışkın değilim iyice şaşkalozlaştımÇalışsam ne olurum kimbilir
Dediğin gibi kitabın tamamen dini olmasını kastediyoruz burda.
Siyasi kitaplarsa herhangi bir polemiğe mahal vermemek için yasak.
Biz baştan beri bu kurallara riayet ediyoruz. Surrender'in koymuş olduğu bir kural. Ama biz de uyguladık şimdiye kadar.
Zaten herhangi bir art niyetimiz yok diye de belirttim baştan...
o kadar algılama hatam var mı benim ya...söylemiş miydim daha önce, senin algılama hataların beni öldürüyor Gülocan
Canımsın Gülüşşş
Bir de bu yoğunluğa alışkın değilim iyice şaşkalozlaştımÇalışsam ne olurum kimbilir
Dediğin gibi kitabın tamamen dini olmasını kastediyoruz burda.
Siyasi kitaplarsa herhangi bir polemiğe mahal vermemek için yasak.
Biz baştan beri bu kurallara riayet ediyoruz. Surrender'in koymuş olduğu bir kural. Ama biz de uyguladık şimdiye kadar.
Zaten herhangi bir art niyetimiz yok diye de belirttim baştan...
çok tatlı ya! :)
geçmiş olsun SOS!
Hatırlıyorum tabii ki Bilge Lavin, nasıl gidiyor evlilik?
Ben de böyleyim. Az okusam da okumadan uyuyamam...
Bir genç kızın başına gelebilcek en kötü şeylerden birini yaşıyorumKitabımı evde unutmuşum
tabikiHoşgeldin lavin
.............
Amca çocukları olan Ursula Iguarán ile José Arcadio Buendia çiftinin, ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenmesiyle başlar bir bakıma hikâye. Geçmişte Ursulanın bir teyzesi ile José Arcadionun bir amcası evlenmiş ve domuz kuyruğu ile doğan bir çocukları olmuştur. Zaman içerisinde, Ursula ile José Arcadio, Aureliano, José Arcadio ve Amaranta adını verecekleri üç sağlıklı çocuğa sahip olsalar da, ensest ve sakat çocuk sahibi olma korkusu roman boyunca tıpkı bir gölge gibi kahramanlarımızın peşini bırakmaz. Ensest, romanın ana temalarından biridir. Nitekim aile nesiller boyu ensest ilişkiden yakasını kurtaramaz. Birinci nesilde amca çocuklarının evliliği ile başlayan hikâye, yedinci nesilde teyze-yeğen ilişkisinden domuz kuyruğu ile doğan çocuğun karıncalara yem olmasıyla son bulur. O ilk korku sonunda vücut bulmuş, bu da ailenin soyunun tükenmesine yol açmıştır.
GünaydınnnBir psikiyatristin gizli defteri 110. sayfadayım
Kitapdaş selam
selam bilgelerim nasılsınız ben çok iyiym 4 güncük tatilim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?