Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok bile ilgileniyorsun. derslerin var. ev işlerin var... sağ ol canım.

Mor Salkımlı Ev öle bayıla bitti. Halide Edip'in gençlik anıları hiç ilgimi çekmedi doğruyu söylemek gerekirse
"öle bayıla" derken çok severek okudun sandım. ​algılama hatası :)

"öle bayıla" derken çok severek okudun sandım. ​algılama hatası :)

söylemiş miydim daha önce, senin algılama hataların beni öldürüyor Gülocan

tebrizli sems i nihayet bitirdim,
bir psikiyatristin gizli defteri-gary smal-gigi vorgan başladım

Son düzenleme:

bu soruya konu sahibi Yasemin daha ayrıntılı cevap verecektir.
mesela Cemalnur Sargut kitapları dini kitaplardır.çünkü kitap zaten tasavvuf üstüne yazılmıştır.
ama bir iki kısımda bahsediyorsa bu bence kitabın dini kitap olduğu anlamına gelmez

Merhaba.
Nasıl dağlar yankılandı bnde çok okumak istiyorum

ben çok beğendim anlatım tarzıda farklı. olayları belli bir tarih sırasına göre değilde iç içe geçmiş yaşamlardan kesitler şeklinde anlatmış değişik kültürlerle zenginleştirmiş.çok gerçekçi buldum.

Canımsın Gülüşşş
Bir de bu yoğunluğa alışkın değilim iyice şaşkalozlaştım Çalışsam ne olurum kimbilir

Dediğin gibi kitabın tamamen dini olmasını kastediyoruz burda.
Siyasi kitaplarsa herhangi bir polemiğe mahal vermemek için yasak.
Biz baştan beri bu kurallara riayet ediyoruz. Surrender'in koymuş olduğu bir kural. Ama biz de uyguladık şimdiye kadar.
Zaten herhangi bir art niyetimiz yok diye de belirttim baştan...

bence bunu sorgulamaya da gerek yok zaten. burda amaç kitap sayısını fazlalaştırmak değil. okuyan bildirimini yapmadan da okuyabilir

Son düzenleme:

Amca çocukları olan Ursula Iguarán ile José Arcadio Buendia çiftinin, ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenmesiyle başlar bir bakıma hikâye. Geçmişte Ursula’nın bir teyzesi ile José Arcadio’nun bir amcası evlenmiş ve domuz kuyruğu ile doğan bir çocukları olmuştur. Zaman içerisinde, Ursula ile José Arcadio, Aureliano, José Arcadio ve Amaranta adını verecekleri üç sağlıklı çocuğa sahip olsalar da, ensest ve sakat çocuk sahibi olma korkusu roman boyunca tıpkı bir gölge gibi kahramanlarımızın peşini bırakmaz. Ensest, romanın ana temalarından biridir. Nitekim aile nesiller boyu ensest ilişkiden yakasını kurtaramaz. Birinci nesilde amca çocuklarının evliliği ile başlayan hikâye, yedinci nesilde teyze-yeğen ilişkisinden domuz kuyruğu ile doğan çocuğun karıncalara yem olmasıyla son bulur. O ilk korku sonunda vücut bulmuş, bu da ailenin soyunun tükenmesine yol açmıştır.

zaten bende art niyet aramadım ve onun içinde yazdığım notu değiştirme gereği duydum ,herkesin bakışı ve algılaması farklı ,tatlı yiyelim tatlı konuşalım,tatlı tatlı kitaplarımızı okuyup,paylaşmak istediklerimizi paylaşalım:))))))) bu arada surrender nerelerde bilen varmı???

Son düzenleme:
selam kızlar,çok özledim sizi
Dişi Kurdun Rüyaları-190dayım...
bu ara bi yoğunum bi yoğunum hiç sormayın,
dersaneden ayrıldım ücretli çıktı,kısmetim bu ara çok açık yani bekar olsam evlenirdim heralde

çok tatlı ya! :)

geçmiş olsun SOS!

Hatırlıyorum tabii ki Bilge Lavin, nasıl gidiyor evlilik?

Ben de böyleyim. Az okusam da okumadan uyuyamam...

Gülümcüm alıştım aslında tempoma, gayet iyi gidiyor da tembellikten boşladım kitap okumayı. Gerçi kitap okuma etkinliği için tempo yapıyorum ama bakalım

Bir genç kızın başına gelebilcek en kötü şeylerden birini yaşıyorum Kitabımı evde unutmuşum

tabiki Hoşgeldin lavin

.............

Hoşbuldum

En sevdiğim kitaplardan biridir, ama okurken zorlanan, yarım bırakan da çok.

merhaba kızlar bende su an nora roberts ın uc kıtabı var bırı dun bıttı bırınede bırazdan baslıcam hem ask hemde gerılım ıcın sıddetle bu kadının kıtaplarını tavsıye ederım 20 ye yakın kıtabını okudum hepsınden memnun kaldım
dun bıtırdıgım
yarın ve daima
bu gece baslayıp 150-200 sayfa okıyacagım
son sevgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…