Çok çaabuk bitiyı
Canımm geçmişe yeni baktım ve çok sevindim işe alınmana. Allah utandırmasın, hayırlı olsun
Bu arada sana Peloş demeye alışmışım Tiramisu demek zor gelcek galiba
artık Tiroş diyoruz Yaso
iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri bitti. kürk mantolu madonnaya başlıcam inşallah
selam kızlar,çok özledim sizi
Dişi Kurdun Rüyaları-190dayım...
bu ara bi yoğunum bi yoğunum hiç sormayın,
dersaneden ayrıldım ücretli çıktı,kısmetim bu ara çok açık yani bekar olsam evlenirdim heralde
Evet herkes öyle diyor:114: Zaten elimde kitap süründürmeyi sevmem. Başladığım kitabı maksimum 5 günde bitiririm inşallah bu da öyle olur
iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri bitti. kürk mantolu madonnaya başlıcam inşallah
ciddi farkında değilim. :)
"dershaneden ayrıldım. ücretli çıktı." ne demek? yeni iş buldun anladım da ücretli ne demek? hayır dershaneden ücret almıyor muydun?selam kızlar,çok özledim sizi
Dişi Kurdun Rüyaları-190dayım...
bu ara bi yoğunum bi yoğunum hiç sormayın,
dersaneden ayrıldım ücretli çıktı,kısmetim bu ara çok açık yani bekar olsam evlenirdim heralde
En sevdiğim kitaplardan biridir, ama okurken zorlanan, yarım bırakan da çok.
Hadi bakalım inşallahslm cnm bu akşma kitabımı bitirmeyi umuyorum bende
günaydınlar
uçurtma avcısı 104 teyim
ciddi farkında değilim. :)
"dershaneden ayrıldım. ücretli çıktı." ne demek? yeni iş buldun anladım da ücretli ne demek? hayır dershaneden ücret almıyor muydun?
bunlar bir çelişki midir? cevap istiyorum LolisKızın açısından ben de sevindim. Dershane yorucu...
tamam , tahmin ettiğim gibi (sonradan bu geldi aklıma...)canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani
kapiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?