Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İki Cami Arasında Aşk kısa ve öz anlatılmış bir kitap cok beğendim yeni kitabım Bir Türk Ailesinin Öyküsü - İrfan Orga

iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri bitti. kürk mantolu madonnaya başlıcam inşallah

iyi geceler kızlar p.c. cast efsane tanricasi nda 153. sayfaya ulaştım ve simdi tkrr kldgm yerden devam ediyorum iyi geceler herkese bn okurken uyurum artık

canım çok sevindim. dersane işine senin ve Miroş açısından sıcak bakmamıştım ben. hayırlı olsun

Evet herkes öyle diyor:114: Zaten elimde kitap süründürmeyi sevmem. Başladığım kitabı maksimum 5 günde bitiririm inşallah bu da öyle olur

canım gün değil 1 saatte biter en fazla

iyi geceler bilgeler bir psikiyatristin gizli defteri bitti. kürk mantolu madonnaya başlıcam inşallah

kürk mantolu en sevdiğim kitap ki

Günaydın kızlar,

Kitabımın 1 sayfasını dahi okumadım 2 gündür, anca uyuyorum bol bol

En iyisi polisiye kitaplara dönmek benim için, tarihi romanlar sarmıyor beni

ciddi farkında değilim. :)

"dershaneden ayrıldım. ücretli çıktı." ne demek? yeni iş buldun anladım da ücretli ne demek? hayır dershaneden ücret almıyor muydun?
bunlar bir çelişki midir? cevap istiyorum Lolis Kızın açısından ben de sevindim. Dershane yorucu...

canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani

kapiş?

canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani

kapiş?
tamam , tahmin ettiğim gibi (sonradan bu geldi aklıma...)

sağ ol açıklama için SOSLU SARMA...

selam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…