Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de dün çok fena ıslanmıştım bugün hasta gibiyim :2:

duruşma beklerken bi sürü sayfa okudum yine o kadar gürültünün içinde zamanla odaklanıp okumayı başarıyo insan
kendimi soyutlayarak seslerden çok da güzel okudum valla oh olsun

Gelelim bildirimime:)

Yaklaşık bir aydır efsaneleşen kitap Tutunamayanlar!ı okuyorum. Oldukça zor bir okuma deneyimi oldu/ oluyor.

666. sayfadayım(Toplam 724 syf.)

Ayrıca yanında rahat, tasasız bir okuma olsu diye Pasaklı Tanrıça okuyorum. Gerçi 3 gündür elime değmedi ama

Hedefim bugün Tutunamayanlar'ı bitirmek

Bu arada yasemin, ben geçen yıl topicteyken aylık okuma hedefi yapıyorduk? Yapmaya devam edecek miyiz?

Aralık için hedef vereyim mi?

selam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:

İkinize de geçmiş olsun. :2:

selam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:
Geçmiş olsun canım
Lavincim şimdilik hedef belirlemiyoruz, ama eğer hedefi olan varsa yapabilir böyle bişey
Kim ne kadar okursa

canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani

kapiş?

Gulocum ic sesim olmussun sonra baktim Sosis aciklamis :)

selam
Lolis alıştın mı öretmrnliğe
alıştım canım alıştım
dersaneden ayrılırken öğrencilerimle sarılıp ağlaştık bile

Tesekkur ederim Yas :)
Evet Sosisin dedigi gibi artik Tirosum ben

işin oldu mu canım?
ben görememiştim kusura bakma...
hayırlı olsun
işsiz ordusu -1

canım çok sevindim. dersane işine senin ve Miroş açısından sıcak bakmamıştım ben. hayırlı olsun
sağol sosum
dersane geçekten çok yorucuydu,sırf tecrübe için girmiştim zaten
üstelik sgk yoktu

gülom sosun açıkladığı gibi aynen
canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani

kapiş?

ikinize de geçmiiş olsun
melinda avukat mısın:26:

inşallah çok mutlu olursun canım işinde
dersanede ortam çok güzeldi bizim,okul biraz daha soğuk kalabalık tabi,onun da etkisi var galiba

Insallah canim, benim daha once animatorluk cocuk tiyatrosu deneyimim oldugu icin cocuklarla anlasmada sikintim yok, bir de mental aritmetigi ogrenirseim insallah daha iyi olucak

canim haklisin, dersanede ya da benim gibi etud merkezi gibi yerde daha ic icesin cocuklarla :) Daha samimi oluyor, dedigin gibi okul biraz daha soguk olabulur

selam bilgeler
1984 ve selma ve gölgesi bitti ikisi de harikaydı
yeni kitabım "son nefereniz-Necdet Pekmezci"

öğrenirsin inşallah canım
hem öğrencilerle hem de diğer öğretmenlerle sıcaktık orda
buraya da alışırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…