- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
tamam , tahmin ettiğim gibi (sonradan bu geldi aklıma...)
sağ ol açıklama için SOSLU SARMA...
selam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:
selam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:
İkinize de geçmiş olsun. :2:ben de dün çok fena ıslanmıştım bugün hasta gibiyim :2:
duruşma beklerken bi sürü sayfa okudum yineo kadar gürültünün içinde zamanla odaklanıp okumayı başarıyo insan
kendimi soyutlayarak seslerden çok da güzel okudum valla oh olsun
Geçmiş olsun canımselam kızlar gripten kırılıyorum günlerdir yaa hala gecmedi meret yatak döşek yatıyorum :2::2::2:
Lavincim şimdilik hedef belirlemiyoruz, ama eğer hedefi olan varsa yapabilir böyle bişeyGelelim bildirimime:)
Yaklaşık bir aydır efsaneleşen kitap Tutunamayanlar!ı okuyorum. Oldukça zor bir okuma deneyimi oldu/ oluyor.
666. sayfadayım(Toplam 724 syf.)
Ayrıca yanında rahat, tasasız bir okuma olsu diye Pasaklı Tanrıça okuyorum. Gerçi 3 gündür elime değmedi ama
Hedefim bugün Tutunamayanlar'ı bitirmek
Bu arada yasemin, ben geçen yıl topicteyken aylık okuma hedefi yapıyorduk? Yapmaya devam edecek miyiz?
Aralık için hedef vereyim mi?
Evet herkes öyle diyor:114: Zaten elimde kitap süründürmeyi sevmem. Başladığım kitabı maksimum 5 günde bitiririm inşallah bu da öyle olur
Lavincim şimdilik hedef belirlemiyoruz, ama eğer hedefi olan varsa yapabilir böyle bişey
Kim ne kadar okursa
ciddi farkında değilim. :)
"dershaneden ayrıldım. ücretli çıktı." ne demek? yeni iş buldun anladım da ücretli ne demek? hayır dershaneden ücret almıyor muydun?
bunlar bir çelişki midir? cevap istiyorum LolisKızın açısından ben de sevindim. Dershane yorucu...
canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani
kapiş?
alıştım canım alıştımLolis alıştın mı öretmrnliğe
Tesekkur ederim Yas :)
Evet Sosisin dedigi gibi artik Tirosum ben
sağol sosumcanım çok sevindim. dersane işine senin ve Miroş açısından sıcak bakmamıştım ben. hayırlı olsun
gülom sosun açıkladığı gibi aynenciddi farkında değilim. :)
"dershaneden ayrıldım. ücretli çıktı." ne demek? yeni iş buldun anladım da ücretli ne demek? hayır dershaneden ücret almıyor muydun?
bunlar bir çelişki midir? cevap istiyorum LolisKızın açısından ben de sevindim. Dershane yorucu...
canım ücretli öğretmenlik çıkmış lolikoya onu demek istiyor. yani sgk+ ders saati başına ücret alacak. saatleri de muhtemelen dersaneye göre esnek olacak.devlet okulunda yani
kapiş?
ikinize de geçmiiş olsunben de dün çok fena ıslanmıştım bugün hasta gibiyim :2:
duruşma beklerken bi sürü sayfa okudum yineo kadar gürültünün içinde zamanla odaklanıp okumayı başarıyo insan
kendimi soyutlayarak seslerden çok da güzel okudum valla oh olsun
selam
işin oldu mu canım?
ben görememiştim kusura bakma...
hayırlı olsun
işsiz ordusu -1
Evet bebik bugun 3. gunumdu hatta :) Tiskur ederim :)
Pazartesi basladim, sali tatildi.
4-12 yas arasinda ogrencilerim var :)
hayırlı olsun canım benim
çok sevindim gerçekten,sen bayadır arıyodun
Evet canim tam 3. ay doldugu gun ise girdim :)
inşallah çok mutlu olursun canım işinde
dersanede ortam çok güzeldi bizim,okul biraz daha soğuk kalabalık tabi,onun da etkisi var galiba
öğrenirsin inşallah canım
Insallah canim, benim daha once animatorluk cocuk tiyatrosu deneyimim oldugu icin cocuklarla anlasmada sikintim yok, bir de mental aritmetigi ogrenirseim insallah daha iyi olucak
canim haklisin, dersanede ya da benim gibi etud merkezi gibi yerde daha ic icesin cocuklarla :) Daha samimi oluyor, dedigin gibi okul biraz daha soguk olabulur
selam bilgeler
1984 ve selma ve gölgesi bittiikisi de harikaydı
yeni kitabım "son nefereniz-Necdet Pekmezci"
Ben de ben deya şu 1984'ü bi ben okumadım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?