Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yani saksı olmadığımızı kabul ediyosun di mi yasom
ben sana yardımcı olmak isterdim ama yoğunum bu ara

Yanii, hiç saksı olur musun canım benim
Yeni gelen bir sürü kişi olmuş, not aldım sonra bir baktım yarısından fazlası ortada yok, napayım şimdi... Listeye alamam tabi ki böyle yaparlarsa
Ben de yoğunum Loliko ya, aslında liste yapmakta bişey yok da aranıza pek katılamıyorum Kendimi suçlu hissediyorum sonra

17 kitap mıı oo oku oku bitmez yorumlarımı yazarım buraya daha başlardayım

şimdi daha çok meraklandim okumaya devamm

ben sana daha önce de yorumunu yapmıştım ama unutmuşsun Nutişko

yani saksı olmadığımızı kabul ediyosun di mi yasom
ben sana yardımcı olmak isterdim ama yoğunum bu ara

ben de yardımcı olmak isterim lakin ben listeye el atarsam kıyım yaşanır sanırım biraz kuralcıyım da ben

kötü kadın Müzeyyen ben mi olacağım yani

Yok kız olur mu öyle şey, disiplin şart
Kötü kadın olunmaz ki böyle yapmakla, kurallarına bağlı insanları severim
Burda kaç defa uyarıyorum bazı arkadaşları her kitap için ayrı bildirim yapın, diğer konuya sadece bitirdiğinizi yazın başladığınızı yazmayın diyorum tatlı tatlı, anlatamıyorum
Diğer ayın listesi sende o zaman

Son düzenleme:
Hatta Sos sen listeyi yap ben de aylık kitap ve yazar tanıtımları yapayım, nasıl fikir ?
Sonra da bir toplu okuma falan ayarlarız.

Son düzenleme:

Hatta Sos sen listeyi yap ben de aylık kitap ve yazar tanıtımları yapayım, nasıl fikir ?
Sonra da bir toplu okuma falan ayarlarız.

olacaklardan sorumlu değilim o vakit
tamam canım aralık ayında öyle yapalım. hepsi tek bir kişiye fazla yük zaten malum başka sorumluluklarımız da var

olacaklardan sorumlu değilim o vakit
tamam canım aralık ayında öyle yapalım. hepsi tek bir kişiye fazla yük zaten malum başka sorumluluklarımız da var

Eti senin kemiği benim
Diyorum ya liste yapmakta bişey yok. Takip etmek lazım işte bir tek, kim gelmiş kim gitmiş vs.
Konumuzu da çok seviyorum ayrıca

Eti senin kemiği benim
Diyorum ya liste yapmakta bişey yok. Takip etmek lazım işte bir tek, kim gelmiş kim gitmiş vs.
Konumuzu da çok seviyorum ayrıca

ben de seviyorum
güzel arkadaşlıklar kurduk burda, hep sürsün isterim

canım ben bu aralar hasta oldugum için pek ugrayamadım ama yine de günlük selam vermeye calıstım inşallah listeden cıkarılmam

bu hafta yazılı yapmam lazım benim
şubat ayında tatil olur, ben yaparım inşallah,başka bi sıkıntı olmazsa
ben de buraya girmediğimde sohbetleri çoook özlüyorum
kim ne yaptı merak ediyorum

ben sana daha önce de yorumunu yapmıştım ama unutmuşsun Nutişko

ben de yardımcı olmak isterim lakin ben listeye el atarsam kıyım yaşanır sanırım biraz kuralcıyım da ben

konuya gelip daha listeye bile girmeden gidenler direkt çıkarılsın bence
ben de mi kötü kadınım ne

Bilgelerim, şimdi annemlere gidiyoruz eşimle yemeğe. Geldiğimde gece yarısından önce yayınlamaya çalışacağım listeyi, olmazsa gece yarısından bikaç saat sonra yayınlarım
Hepinizi öpüyorum. Bu arada tee lisede alıp elime dahi almadığım Çanlar Kimin İçin Çalıyor? a başladım

Son düzenleme:
bu hafta yazılı yapmam lazım benim
şubat ayında tatil olur, ben yaparım inşallah,başka bi sıkıntı olmazsa
ben de buraya girmediğimde sohbetleri çoook özlüyorum
kim ne yaptı merak ediyorum

Oh valla ne güzel bir sürü yardımcı çıktı, seviyorum sizleri, hem de içten içten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…