- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
yani saksı olmadığımızı kabul ediyosun di mi yasom
ben sana yardımcı olmak isterdim ama yoğunum bu ara
17 kitap mıı oo oku oku bitmezyorumlarımı yazarım buraya daha başlardayım
şimdi daha çok meraklandim okumaya devamm
yani saksı olmadığımızı kabul ediyosun di mi yasom
ben sana yardımcı olmak isterdim ama yoğunum bu ara
yasemin bildirim yaparken konu başlığına sayıyı yazsa arkadaşla daha kolay olur. ben sosluda görmüştüm galiba öyle yapıyorum kolay olur bölece
ben de yardımcı olmak isterim lakin ben listeye el atarsam kıyım yaşanır sanırımbiraz kuralcıyım da ben
Ayy Sos bu konuya tam senin gibi biri lazım
Ben yumuşağım biraz galiba
Bence düşün bunu
kötü kadın Müzeyyen ben mi olacağım yani
Yok kız olur mu öyle şey, disiplin şart
Kötü kadın olunmaz ki böyle yapmakla, kurallar bağlı insanları severim
Burda kaç defa uyarıyorum bazı arkadaşları her kitap için ayrı bildirim yapın, diğer konuya sadece bitirdiğinizi yazın başladığınızı yazmayın diyorum tatlı tatlı, anlatamıyorum
Diğer ayın listesi sende o zaman
Hatta Sos sen listeyi yap ben de aylık kitap ve yazar tanıtımları yapayım, nasıl fikir ?
Sonra da bir toplu okuma falan ayarlarız.
olacaklardan sorumlu değilim o vakit
tamam canım aralık ayında öyle yapalım. hepsi tek bir kişiye fazla yük zaten malum başka sorumluluklarımız da var
Eti senin kemiği benim
Diyorum ya liste yapmakta bişey yok. Takip etmek lazım işte bir tek, kim gelmiş kim gitmiş vs.
Konumuzu da çok seviyorum ayrıca
Yanii, hiç saksı olur musun canım benim
Yeni gelen bir sürü kişi olmuş, not aldım sonra bir baktım yarısından fazlası ortada yok, napayım şimdi... Listeye alamam tabi ki böyle yaparlarsa
Ben de yoğunum Loliko ya, aslında liste yapmakta bişey yok da aranıza pek katılamıyorumKendimi suçlu hissediyorum sonra
bu hafta yazılı yapmam lazım benimYanii, hiç saksı olur musun canım benim
Yeni gelen bir sürü kişi olmuş, not aldım sonra bir baktım yarısından fazlası ortada yok, napayım şimdi... Listeye alamam tabi ki böyle yaparlarsa
Ben de yoğunum Loliko ya, aslında liste yapmakta bişey yok da aranıza pek katılamıyorumKendimi suçlu hissediyorum sonra
ben sana daha önce de yorumunu yapmıştım ama unutmuşsun Nutişko
ben de yardımcı olmak isterim lakin ben listeye el atarsam kıyım yaşanır sanırımbiraz kuralcıyım da ben
canım ben bu aralar hasta oldugum için pek ugrayamadım ama yine de günlük selam vermeye calıstım inşallah listeden cıkarılmam
bu hafta yazılı yapmam lazım benim
şubat ayında tatil olur, ben yaparım inşallah,başka bi sıkıntı olmazsa
ben de buraya girmediğimde sohbetleri çoook özlüyorum
kim ne yaptı merak ediyorum
canım ben bu aralar hasta oldugum için pek ugrayamadım ama yine de günlük selam vermeye calıstım inşallah listeden cıkarılmam
Oh valla ne güzel bir sürü yardımcı çıktı, seviyorum sizleri, hem de içten içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?