Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Uzak Saatler-86. syf.

Geçen yıl migrostan 3 tlıye almıştım. Öyle çok beklentim yoktu başlarken ama severek okuyorum şimdi.

Bu ay için 5 hedef koydum kendime. Ne günlere kaldım, nerde ayda 10-15 okuduğum günler

merhaba güzel bilgeler son nefer Deniz 148deyim, bugün ders çalıştım o yüzden şimdi elime alabileceğim kitabımı bugün bitirmeyi planlıyorum ama umarım yapabilirim

elimde okunmamışlar var ama hiçbirini okuyasım gelmedi
inasan bildiği limanlara sığınmak istiyo bazen

ben bu ay sadece 2 kitap okuyabildim

merhabaaa :) hastayım biraz giremedim ama kitap okumayı ihmal etmedim. 288. sayfadayım az kaldı bitircem inş bugün :82::118: kitapta geçen bi yeri paylaşmak istedim. çok etkiledi okurken. - yaşama sebebi olan Mihrimah sultanın onun için hiçbirşey hissetmediğini açıkça görüyordu. bu tepeden bakma hali sultanlığının üzerine bir de sadrazam eşi olmaktan kaynaklanıyordu belki de.. aynı soğuk eda ile camiyi gezen gezen sultanlar uzaklaşırken arkalarından büyük bir acı ile bakan (mimar) Sinan, kendini kucağında binlerce balon ve uçurtma tutan bir çocuğun bunları birdenbire elinden kaçmasıyla uğradığı sükut-u hayali yaşıyor gibiydi.. üzüntüsünü ve gözündeki yaşı Derviş Ali'ye göstermemek için arkasını döndü.. ve gözyaşlarını silerken söyle mırıldandı 'ben evde de, işte de,aşkta da yalnız kalmış bir kişiyim.' aslında Mihrimah sultan da heyecanlanmış, Koca Sinan'ı görmekten mutlu olmuştu.ona güzel sözler söylemek, memnuniyetini göstermek isterdi. ancak, halk arasında da saray çevresinde de Mimar Sinan'ın kendisine karşı olan duygularını bilmeyen yoktu. hem halka yeni bir dedikodu kapısı açmamak, hem de Sinan'ın kendisini tamamen unutması için ümitlenmemesi için. duygusuz davranmayı tercih etmişti -

P.C. CAST Efsane Tanrıçası 327. sayfadayım neysekı 64 sayfa kaldı...
Pıruze samda bır turk gelınını okuyan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…