Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben bu indirim sayesinde 50 kitap aldım Kiler'den
Hala devam ediyor indirim

evet devam edıyor hala ama seye dıkkat edın bazı kıtaplar sıstemde yarıyarıya dusmuyor ben dıkkat etmeseydım bır kıtabı ındırımsız alıcaktım ..bırde hep yabancı romanlar turk hıc yoktu ama cok guzel ben 4 tane aldım sımdılık

Canım çıkarılacaklar belli zaten sıkma canını

sağol canım.Benim erkek arkadaşım lisede okumaya başlamıs o kitabı yarıda bırakmıs bir daha da askere kadar hiç kitap okumamıs hep o kitap yüzünden yoksa benimkinde suç yok ben ona kızardım neden kitap okumuyorsun hiç diye o kitaba atardı suçu

diğer kitapların neler bilmiyorum ama bunu ilk sıraya almalısın

her çeşit kitap var içlerinde, hepsi de uzun zamandır merak ettiklerim sanırım kura çekip karar vereceğim hangisini okuyacağıma

17 kitap mıı oo oku oku bitmez yorumlarımı yazarım buraya daha başlardayım

okuyamadığım için bitmiyo ki zaten ama bitecek inanıyorum

Selam Hanımlar;

Bugün itibariyle vize sınavlarındaki gözetmenlik görevlerim resmen bitmiştir. Rabbime şükür .

Ahmet Ümit' e devam. 342' nci sayfadayım az kaldı bitecek inşallah. Yalnız görme yetim gün geçtikçe azalıyor gerçekten korkmaya başladım :18:.

Blue Berry diye bir meyve varmış, gözlere iyi geliyormuş. Ekstraktını buldum almayı düşünüyorum. Gözlerim gerçekten çok ağrıyor ya ...

Son düzenleme:
En son yürekler ölür isimli kitabı bitirdiğimi bildirmiş miydim hatırlamıyorum.
Şimdi susanna tamaro-yüreğinin götürdüğü yere git isimli kitaba başladım.

En son yürekler ölür isimli kitabı bitirdiğimi bildirmiş miydim hatırlamıyorum.
Şimdi susanna tamaro-yüreğinin götürdüğü yere git isimli kitaba başladım.

bitirdiğimiz kitapları buraya değil aşağıda linki olan konuya bildiriyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

buraya bildirim yaparsanız gözden kaçar büyük ihtimalle. okunan kitap sayısını diğer konudan takip ediyoruz

Son düzenleme:
merhaba bayanlar

tanrının unutulan çocukları nı bitirdim güzeldi.

klasiklerden savaş ve barışa başlamaya düşünüyorum.(korkunun ecele faydası yok)
o kitabı kütüphanemde gördükçe kendimi suçlu hissediyorum.yani çok büyük bir eser ve yaklaşık 5 yıldır öyle okunmayı bekliyor.
2 cilt ve toplam 1000 sayfa bakalım bu sefer okuyabilecekmiyim.

Bilgelerim listemiz yarın yayınlanacak bir aksilik çıkmazsa. Ben denedim ama karman çorman bişey oldu. Tiramisu arkadaşımız hazırlayacak listeyi, ona gönderdim tüm bilgelerin listesini.
Kusura bakmayın olur mu?

Günaydın kitapsever hatunlar

Dün Pasaklı Tanrıça'yı da bitirdim. Okunması kolay,eğlenceli yani özeltle tam bir çik-lit'ti. Bu tarzı yeni yeni tanısam da, uygun zamanlarda okumayı seviyorum.

Bugün Kate Morton-Uzak Saatler'e başladım. Hedefim bir haftada bitirmek.

Yasemincim topica geldiğimde diğer kitaplarımı hala okuyordum, o yüzden listeye eklemedim. Bu aydan itibaren ekleyeceğim.

merhaba arkadaşlar
uçurtma avcısı bitti
şimdi de jojo moyes senden önce ben i okumayı planlıyorum..

Selam Hanımlar;

"Beyoğlu' nun En Güzel Abisi" bitti.

İlk kez Ahmet Ümit okudum. Yazım dili çok güzel aslına bakarsanız bu kadar basit bir olay nasıl bu kadar detaylı ve sürükleyici anlatılır hayret ettim.

Yazarın edebi yönü son derece kuvvetli. Bu arada Beyoğlu' nun geçmişiyle ilgili de birçok şey öğrenmiş oldum. Üzüldüm gerçekten.

Fakültede dönem dönem fuar temsilcileri seri halinde kitaplar getiriyorlar. Her ne kadar bir kısmını okumuş olsamda dünya klasiklerini bitirmemiştim. 8 tanesini aldım bu kampanya dahilinde. Hangisine başlarım bilemiyorum.

Herkese selamlar. Öpüyorum yanakran ...

Yeni kitabım Balzac ' tan "Vadideki Zambak". Okumuş olanların yorumları önemli. Sevgiler...

Yeni kitabım Balzac ' tan "Vadideki Zambak". Okumuş olanların yorumları önemli. Sevgiler...

ben lisedeyken okumuştum
aslında klasikleri çok severim ama vadideki zambak için hatırladığım tek şey
çooook sıkılarak,zorla bitirdiğim
umarım sen severek okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…