Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bilegeler alıntı bildirimi gelmiyor mu bende mi bi sıkıntı var
gelmiyor.

Jadeyle konuştum demin, hepinize selamı var. öpüyor sizi.
Ziyaretçi olup olmadığı konusunda 'meçhul ziyaretçi ben olabilirim de olmayabilirim de. hayat bu, belli mi olur'' dedi.
Bizden de JADE'ye selam olsun.

selam kızlar nasılsınız???? ben bugün degişim yaptım sarı saçlarımı koyu kahveye boyattımmmm
değişiklik iyidir, güle güle kullan Bilge Pinkcat87

Doğudan Uzakta...
Yorum alabilir miyim ?
Okuyan var mı
Sööööööööööööööör hoşgeldin bu arada, yokluğun belli
Sen de hoş geldin COOL! Nasılsın? :13:

yazılanları okuyorum okuyorum fakat bir türlü yazamıyorum, bu grip iyice salladı beni :2: kar da atıştırmaya başladı , çok soğuk çok
Canım Bilgem SOS, geçmiş olsun.

bu kitap okyacaklarımız listesinde kitap yurdundan yorumlara bakıyorum ben genelde.
Kitap yurdundaki yorumlar çok karmaşık yarısı beğeniyor, yarısı beğenmiyor, hala alamadım elime nedense, bu kitap itiyor beni hayırlısı
ben sevmiştim kitabı öneririm yani. ülkeden çeşitli nedenlerle ayrılan insanların tekrar dönmesiin anlatıyor.
Limoncuğum, bakalım alabilirsem elime başlayacağım
Sen de hoş geldin COOL! Nasılsın? :13:
Söylemeyeceğim sana nasıl olduğumu

iyisin bence... yani inşallah iyisindir

eski günlere dönmüşüz oku oku bitmedi
bence de...

selam kızlar

merhaba arkadaşlar
senden önce ben 206. sayfadayım

uçurtma avcısı bittimi. begendinmi bn pek begenmiştim..
senden önce benide okudum. bugunde engelliler günü.
insan hayatına şükür etmeyi öğreniyor..
engellilerin aslında engeli olmadıgını, devlet tarafından engele maruz kaldıgını anlıyor insan

okursan yorumlarını bekliyorum

Klasikleri aldım ama hiç okuyasım yok. Acaba kitapları bir arada görünce mi heves geliyordu :44:.

Vadideki Zambak devam. Hiç olumlu yorum almadım bu kitapla ilgili olarak. Acaba çeviri sırasında bozulmamı oluyor bazı eserlerde ?

Güzel bir eser olmasa klasiklere giremezdi değil mi?

Son düzenleme:

beğenmez olur muyum bayıldım ama içim ezile ezile okudum, bu kötülükler bi yerlerde yaşanıyo o insanlar bu acıları çekiyo
diğer 2 kitabını alcam şimdi de

senden önce ben de güzel gidiyo, hikayesini çok sevdim bana intouchables ve de mar adentro filmlerini hatırlattı
onlar engelli değil engelleyen bizleriz

evet onlar engelli deil.. engelli olması yaşam şartları..

bin muhteşem güneşi bende okudum. oda pek güzeldi.
ve dağlar yankılandı yeni kitabı sanırım. bende okuyacam inşALLAH

merhabalar... ben de kitap okumaya bayılırım... en son İskender Pala nın Babil de Ölüm İstanbul da Aşk kitabını okudum. çook güzel bi kitap bayıldım doğrusu... şimdi de değişik bi kitap arayışı içindeyim bana tavsiye edebiliceğiniz romanlar var mı? fantastik, tarih, romantik konulu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…