selam nalanlar
gelmiyor.bilegeler alıntı bildirimi gelmiyor mu bende mi bi sıkıntı var
Bizden de JADE'ye selam olsun.Jadeyle konuştum demin, hepinize selamı var. öpüyor sizi.
Ziyaretçi olup olmadığı konusunda 'meçhul ziyaretçi ben olabilirim de olmayabilirim de. hayat bu, belli mi olur'' dedi.
değişiklik iyidir, güle güle kullan Bilge Pinkcat87selam kızlar nasılsınız???? ben bugün degişim yaptım sarı saçlarımı koyu kahveye boyattımmmm
Sen de hoş geldin COOL! Nasılsın? :13:Doğudan Uzakta...
Yorum alabilir miyim ?
Okuyan var mı
Sööööööööööööööör hoşgeldin bu arada, yokluğun belli
Canım Bilgem SOS, geçmiş olsun.yazılanları okuyorum okuyorum fakat bir türlü yazamıyorum, bu grip iyice salladı beni :2: kar da atıştırmaya başladı , çok soğuk çok
Kitap yurdundaki yorumlar çok karmaşık yarısı beğeniyor, yarısı beğenmiyor, hala alamadım elime nedense, bu kitap itiyor beni hayırlısıbu kitap okyacaklarımız listesinde kitap yurdundan yorumlara bakıyorum ben genelde.
Limoncuğum, bakalım alabilirsem elime başlayacağımben sevmiştim kitabı öneririm yani. ülkeden çeşitli nedenlerle ayrılan insanların tekrar dönmesiin anlatıyor.
Söylemeyeceğim sana nasıl olduğumuSen de hoş geldin COOL! Nasılsın? :13:
iyisin bence... yani inşallah iyisindirKitap yurdundaki yorumlar çok karmaşık yarısı beğeniyor, yarısı beğenmiyor, hala alamadım elime nedense, bu kitap itiyor beni hayırlısı
Limoncuğum, bakalım alabilirsem elime başlayacağım
Söylemeyeceğim sana nasıl olduğumu
bence de...eski günlere dönmüşüz oku oku bitmedi
Selam Sör haoşgeldin nasılsın?
merhaba arkadaşlar
senden önce ben 206. sayfadayım
Kitap yurdundaki yorumlar çok karmaşık yarısı beğeniyor, yarısı beğenmiyor, hala alamadım elime nedense, bu kitap itiyor beni hayırlısı
Limoncuğum, bakalım alabilirsem elime başlayacağım
Söylemeyeceğim sana nasıl olduğumu
günaydınn :80:
Kitap Okumak İçin Harika Bir Ortam :
Bayıldım...
Okuma sevenler için özel bir yılbaşı ağacı! :
merhaba nalanlar
selam kızlar
uçurtma avcısı bittimi. begendinmibn pek begenmiştim..
senden önce benide okudum. bugunde engelliler günü.
insan hayatına şükür etmeyi öğreniyor..
engellilerin aslında engeli olmadıgını, devlet tarafından engele maruz kaldıgını anlıyor insan
okursan yorumlarını bekliyorum
evet onlar engelli deil.. engelli olması yaşam şartları..beğenmez olur muyum bayıldım ama içim ezile ezile okudum, bu kötülükler bi yerlerde yaşanıyo o insanlar bu acıları çekiyo
diğer 2 kitabını alcam şimdi de
senden önce ben de güzel gidiyo, hikayesini çok sevdim bana intouchables ve de mar adentro filmlerini hatırlattı
onlar engelli değil engelleyen bizleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?