Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

................
ay çok güzel yaa, annemde yapıyor ama annemınkınde buyuk paralar dönüyor p
paralı gün çok guzel
Bizim komşular da ilk büyük para konuştular, ben dedim o kadar para veremem taksitlerim var
Bizim yan apartman bin tl veriyomuş kişi başı
Tutumlu bilgeler gün muhabbeti yapar da ben katılmaz mıyım?

Gün iyidir, ben çok severim. Her türlü güne katılırım yani. Faizsiz para, daha ne olsun.
Aynen Laviş, hem sosyallik oluyor. Keşke geçen sene başlasaydı
Para biriktirme açısından da iyi valla, henüz bana sıra gelmedi ama bakalım
battaniyenin altında otur ve oku. ellerin üşür bu seferde ama buldum. eldiven tak.

Gülüm ben onu da düşündümde eldivenle de sayfa açamıyorum

senın yan apartmandakıler uçmuş

Son düzenleme:
bugün Kızım İçin Son Kez diye bir kitap aldım okuyan duyan bilen var mı arkadaşlar yorumlarınız neler

selam bilgelerim
haftaya vizelerim var güya kitap okumıycaktım ama dayanamadım
yeni kitabım sabahattin ali-içimizdeki şeytan

ayy bize de kar yağsa yaa
burası çok soğuk
bi de ben okuldan çıkınca yaklaşık yarım saat otobüs bekliyorum,kışın ilerleyen dönemlerinde durakta kitap okurken donabilirim
gözlerinden sürekli şikayetçisin canım,dr göründün mü hiç

O haldee,,

Binbogalar efsanesi - Yasar kemal

38. Sayfa bugun basladimm :)

kısaca bahsedeyım o zaman :)

konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.

listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

benimde günüm var ama biz küçük rakamlardayız memur maaşıyla

yeni kitaba başladım ama sıkıcı ya

irvin yalom bağışlanan terapi

[video=youtube;38KwJPuAADI]http://www.youtube.com/watch?v=38KwJPuAADI[/video]

bu şarkı tüm gidenlere gelsin

bu da hayınlara (hain) gelsin [video=youtube;QD7qXsr7kZ8]http://www.youtube.com/watch?v=QD7qXsr7kZ8[/video]

Bugün Ayşe kulin'in sevdalinka adlı kitabına başladım. 30. Sayfada bıraktım.
Savaş ortasındaki bi yasak aşk dikkatimi çekmedi.

Huzur bulacağım duygularımı okşayacak bir kitap arıyorum.

Tamamdır çok teşekkür ettim. Bunlar bir yerde yazıyor muydu? Kusura bkam anlattırdım sana tekrar sanırım :))

O halde burdan bildirimlerimi yapıyorum bitince o listeye yazıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…