- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Bizim komşular da ilk büyük para konuştular, ben dedim o kadar para veremem taksitlerim var................
ay çok güzel yaa, annemde yapıyor ama annemınkınde buyuk paralar dönüyorp
paralı gün çok guzel
Aynen Laviş, hem sosyallik oluyor. Keşke geçen sene başlasaydıTutumlu bilgeler gün muhabbeti yapar da ben katılmaz mıyım?
Gün iyidir, ben çok severim. Her türlü güne katılırım yani. Faizsiz para, daha ne olsun.
battaniyenin altında otur ve oku.ellerin üşür bu seferde ama buldum. eldiven tak.
Bizim komşular da ilk büyük para konuştular, ben dedim o kadar para veremem taksitlerim var
Bizim yan apartman bin tl veriyomuş kişi başı
Aynen Laviş, hem sosyallik oluyor. Keşke geçen sene başlasaydı
Para biriktirme açısından da iyi valla, henüz bana sıra gelmedi ama bakalım
Gülüm ben onu da düşündümde eldivenle de sayfa açamıyorum
Surrender bu kitap listesine nasıl katılıyoruzzz :)))
merhaba :) bu konuda aktif halde oluyorsun
listenın zamanı gelınce de yer alıyorsun :)
Selam Hanımlar;
Hava malumunuz soğuktu bugün :2:. Gün içinde rutin işlerime devam ettim. Vadideki Zambak 44. sayfadayım, kitap tuhaf dediğim gibi, bence kahramanımızda antisosyal kişilik bozukluğu var. Şimdilik bu kadar gözlem yapabildim belki ilerleyen sayfalarda fikrim değişebilir .
Saat 15:00 civarında kar yağmaya başladı ve sabaha kadar eminim kalın bir tabaka halinde tutacak her yeri. Öğrencilere tatil olsada fakültemizde sevgili asistanlarını görmek isteyen hocalarımız olacaktır. Allahım, sabah o yolu nasıl gideceğiz? Neyse olmadı kitabıma devam ederim .
Gözlerimin içi su dolmuş gibi. Göz çeperlerimde baskı hissediyorum.
Öpüyorum yanaktan. Tatlısınız ne yapayım...
O haldee,,
Binbogalar efsanesi - Yasar kemal
38. Sayfa bugun basladimm :)
Ben geldimteyzemlere yemeğe gitmiştim simdi geldim. huzurlu mutlu bir de yokum şükürler olsun
harfleri karıştıracak kadar leziz ne yedin bakalımYokum değil tokum olacaktı o
[video=youtube;38KwJPuAADI]http://www.youtube.com/watch?v=38KwJPuAADI[/video]
bu şarkı tüm gidenlere gelsin
kısaca bahsedeyım o zaman :)
konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)
bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?