Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bugün Ayşe kulin'in sevdalinka adlı kitabına başladım. 30. Sayfada bıraktım.
Savaş ortasındaki bi yasak aşk dikkatimi çekmedi.

Huzur bulacağım duygularımı okşayacak bir kitap arıyorum.

Aaa aslinda Sevdalinka cok güzel bir kitaptir. Bastan yanlis hatirlamiyorsam ben de begenmemistim ama basladigim kitabi yarim birakmayi sevmedigimden devam etmistim, cok begenmistim sonunda.
Gerci tarz meselesi de ama....
Vaktiniz varsa biraz daha deneyin.

Sıkıldım okurken.
Göçler, ölen devlet adamları vs. Bunlar benim ilgimi çekmiyor.
Yarın yine kütüphaneye gideceğim.
Ayşe kulinin başka kitapları da vardı. Bunu seçmiştim. Diğer kitaplarından önereceğiniz savaş dövüş olmayan bir kitap var mı?

nasılsıznız bakalım hanımlar
merhaba nalan sen nasılsın?
Tamamdır çok teşekkür ettim. Bunlar bir yerde yazıyor muydu? Kusura bkam anlattırdım sana tekrar sanırım :))

O halde burdan bildirimlerimi yapıyorum bitince o listeye yazıyorum. :)

hoş geldin aramıza :) kıtabın bıtınce oraya yazıyorsun
zamanı gelınce de ben senı lısteye eklıyorum :)

Teşekkür ettimm.. Bir sürü kitabım birikti okumak istediğim, sayenizde motvie olup okuyacağım umarım :))

İnan canım burası kadar motive eden bişey yok beni
Benim de var baya kitabım, okudukça yerine yenisini alıyorum; kitap manyağı oldum
İnşallah sen de bol bol okursun

demedin Sör inanamıyorum sanaaa

nalanız demek nayırr nolamaazz
aaa nasıl bilmiyorsun yaa? acaba bır aralar gene yok muydun sen acaba
Çocuğa artık nasıl çektiriyosan,şarkılara vurmuş kendini
Benimki bana kızdığı zaman Müslüm Gürses falan dinletir, seninki gene iyiymiş

..................

''Bu çirkinliğe bak. Yine de bir erkek seviyorsa kördür. O duyguyla sen onu da kör edersin, kendin de kör olursun. Sonra bir gün, hiçbir neden yokken senin çirkin olduğunu görür, sonra sen de kendini, onun seni gördüğü gibi çirkin görürsün, erkeğini de duygularını da yitirirsin...''

bir türlü elim gitmiyor bu kitaba. bendekının puntolar karınca duası gibi maşallah
belkıde ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…