Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Masal deyip geçmeyelim. İnsan, kaba kuvvetin hükümran olduğu bir devirde hayata katlanmak için bambaşka bir dünyanın varlığına inanmak zorundadır." Cemil MERİÇ.

iyi akşamlarrr :80: fotoğraf ve söz çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. hayattan bi süreliğine soyutlanıp, kitap dünyasına dalmak, okurken hikayeleri hayal etmek beni çok mutlu ediyor.. biraz nete bakıyım dedim. böğürtlen kışı ' na başlıcam birazdan

Hayvan Çiftliği bitti yeni kitabım Beyaz Zambaklar Ülkesinde
eğer becerebilirsem bilgisayardan da vadideki zambak'ı takip etmeye çalışacağım

günaydın

Sodom ve Gomore' ye başlamayı düşünüyorum. bakalım, nasip

günaydın kızlar

kitabıma devam son 100 sf

kuşlar cehennemdede şarkı söylermi :)

Uzak saatler-253'teyim

İdefix sanal kitap fuarının cazibesine kapıldım, seçtim bir şeyler.

Kitap orucumu bozuyorum, evde okunmayı bekleyen 60-70 civarı kitabıma rağmen

Topik topik gezmeye başlamışsın yine
Meraklı kitap kurdu seni
Bu arada Sör'ümüz bu yıl enlere damgasını vuracak gibi, her kategoride aday maşallah
Aaa! NErelerde adaysın SÖR, söyle de oy verelim :)

Günaydınnn
Yavaş Bilge HayyaL bildiriyor
Sayfa 282- Bir psikiyatristin Gizli Defteri
Son 54
Ben de "yerinde sayan bilge gülümsün" dün gene kitap okuyamadım. evde değildim. ​yakında beni "bilge"likten atarsınız. hoş ben ismiyle müsemma bir insan da değilim zaten! bu yavaşlıkla bilgelik kim? ben kim? :'(

Yerinde sayan gülümsün vs Yavaş Bilge Hayyal yarışıyor.
Aslında her türlü bitirirdim kitabı da boşluk olur da işyerinde okurum diye masamın altına sıkıştırmıştım
Haftasonu orada kalınca yeni kitaba başlamak istemedim o yüzden haftasonu okumadım napalım bu sefer de öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…