Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merabalar. Bende İskender Pala'nın Katre-i Matem kitabını okuyorum. 252. sayfadayım. Sayenizde okuma hızımı artıracağımı düşünüyorum.

bizim eşimle hayalimizdi evlenmeden önce.. yurtdışı gezileri yapmak
barselona yaptık ekim sonu şimdi de sırada roma floransa var kısmetse 25 mayısta yolcuyuz
darısı başına inşallah canım
merhaba benimde en büyük hayalim italya ile barselona umarım bizde gideriz.

Merhaba Sör

Kızlar yarın tatiliz

kitabımı güzelce bitirebilirim, eşimle de evde film keyfi yaparım ohhhhhhhh

Film önerilerine çok açığım

biraz geç oldu ama dün izledim herkesin beğeniceğini düşündüğüm bir film
edward norton sihirbaz
[video=youtube;It8Kn3Y8Kd8]http://www.youtube.com/watch?v=It8Kn3Y8Kd8[/video]

harıka bir film bu

Kürk mantolu madonna'ya başlamaya karar kıldım.. lisedeyken okumuştum yanılmıyosam.. hatırlamakta fayda var

vardır cesaret edemeyişinde bir hayır lisede yarım yamalak okuduğumdan okumuş saymadım kendimi.bir cesaretle giriştim lakin bitmiyor :18:

ortaokulda okutmak istemişti hocamız ve ben de tüm sınıf arkadaşlarım gibi okuyamamıştım, anlayamamıştım sonrasında da korktum işte umarım kolayca bitirip beğenirsin

vardır cesaret edemeyişinde bir hayır lisede yarım yamalak okuduğumdan okumuş saymadım kendimi.bir cesaretle giriştim lakin bitmiyor :18:

Bende Sinekli Bakkal'ı lisede okumuştum ama pek hatırlamıyorum :44: Hatta özetini çıkarın demişti öğretmen

Bende tekrar okuyacağım da şimdi cesaret edemedim :26:

geçen kış ben de sinekli bakkal'da sinekleniyordum. eski kelimeler falan çoktu benim okuduğum basımda... zor ilerliyor maalesef!

ortaokulda okutmak istemişti hocamız ve ben de tüm sınıf arkadaşlarım gibi okuyamamıştım, anlayamamıştım sonrasında da korktum işte umarım kolayca bitirip beğenirsin

Bende Sinekli Bakkal'ı lisede okumuştum ama pek hatırlamıyorum :44: Hatta özetini çıkarın demişti öğretmen

Bende tekrar okuyacağım da şimdi cesaret edemedim :26:

Sosiş ten tavsiye; Sinekli Bakkal'ı okuyun okutturun

ne okuyacağımı yarın bildireceğim e-kitaplarıma bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…