- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
​ben de evde değilim evde olsam da okuyamam. başım ağrıyor sızlıyor...imrendirme insanı Gülo :113:
ne yapalım şimdi evde olamıyorsak?
​ben de evde değilim evde olsam da okuyamam. başım ağrıyor sızlıyor...
üç gündür arada hafifliyor ilaçların etkisiyle sonra tam gaz devam... şu anda hafifledi inşallah başlamaz.geçmedi mi daha? :18:
merhaba benimde en büyük hayalim italya ile barselona umarım bizde gideriz.bizim eşimle hayalimizdi evlenmeden önce.. yurtdışı gezileri yapmak
barselona yaptık ekim sonu şimdi de sırada roma floransa var kısmetse 25 mayısta yolcuyuz
darısı başına inşallah canım
Merhaba Sör
Kızlar yarın tatiliz
kitabımı güzelce bitirebilirim, eşimle de evde film keyfi yaparım ohhhhhhhh
Film önerilerine çok açığım
bakkalım ben Sinekli Bakkal. 276
merhaba benimde en büyük hayalim italya ile barselona umarım bizde gideriz.
biraz geç oldu ama dün izledim herkesin beğeniceğini düşündüğüm bir film
edward norton sihirbaz
[video=youtube;It8Kn3Y8Kd8]http://www.youtube.com/watch?v=It8Kn3Y8Kd8[/video]
yıllardır okumak istiyorum şu kitabı ama cesaret edemiyorum nedense
geçen kış ben de sinekli bakkal'da sinekleniyordum. eski kelimeler falan çoktu benim okuduğum basımda... zor ilerliyor maalesef!vardır cesaret edemeyişinde bir hayırlisede yarım yamalak okuduğumdan okumuş saymadım kendimi.bir cesaretle giriştim lakin bitmiyor :18:
vardır cesaret edemeyişinde bir hayırlisede yarım yamalak okuduğumdan okumuş saymadım kendimi.bir cesaretle giriştim lakin bitmiyor :18:
ortaokulda okutmak istemişti hocamız ve ben de tüm sınıf arkadaşlarım gibi okuyamamıştım, anlayamamıştım sonrasında da korktum işteumarım kolayca bitirip beğenirsin
tek hedefim bitirmek, beğenmek umrumda değil şu anda
vardır cesaret edemeyişinde bir hayırlisede yarım yamalak okuduğumdan okumuş saymadım kendimi.bir cesaretle giriştim lakin bitmiyor :18:
geçen kış ben de sinekli bakkal'da sinekleniyordum. eski kelimeler falan çoktu benim okuduğum basımda... zor ilerliyor maalesef!
ortaokulda okutmak istemişti hocamız ve ben de tüm sınıf arkadaşlarım gibi okuyamamıştım, anlayamamıştım sonrasında da korktum işteumarım kolayca bitirip beğenirsin
Bende Sinekli Bakkal'ı lisede okumuştum ama pek hatırlamıyorum :44: Hatta özetini çıkarın demişti öğretmen
Bende tekrar okuyacağım da şimdi cesaret edemedim :26:
ben de tekrar okumayı düşünüyorumSosiş ten tavsiye; Sinekli Bakkal'ı okuyun okutturun
ne okuyacağımı yarın bildireceğim e-kitaplarıma bakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?