- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
sana da geçmiş olsun.çok geçmiş olsun :26:
Migren fecidir çeken bilir.
Ben de gribin feci etkisindeyim ağzım-burnum hep yara oldu.
geçen sene ben de içtim mecburen antibiyotikTünaydın hanımlar;
Yapmam gereken işler vardı bir süredir birikmiş, onlarla uğraşıyorum...
İdrar Yolları enfeksiyonum nüksetti kahretin. Neyseki geçen yılki ilaçlarımı bir daha ihtiyacım olmaz diye atmamışım, son kullanma tarihleride geçmemiş. Umarım iyi gelirler.
Okuyorum sürekli ama siyasi ve dini içerikli kitaplar o yüzden birşey yazamıyorum maalesef. Vadideki Zambak' a başladığımda aranıza döneceğim.
Öpüyorum yanaktan...
unutmazsam alırım. sağ ol.Geçmiş olsun canım. Annemdede var malesef. Kantaron çayı falan içsen iyi gelir mi acaba? Geçmesede hafifler belki...
maydanoz suyunu dene gerçekten. saplarını kaynat ve iç. zorlanırsan içerken birkaç damla limon SIK!Her ne kadar antibiyotik kullanımına karşı olsamda ilaçlarımı aldım umarım iyi gelir.
Söylediğini mutlaka deneyeceğim ama böyle giderse maydonozun suyunu içmekten ziyade demetini yemem gerekecek...
ben de almayı düşünüyorum ve benim de listem her geçen gün kabarıyor...Nasıl buldun? Bende almayı düşünüyorum. Gerçi listem her geçen gün kabarıyor ama...
bu kitabı ben de okumalıyım en kısa zamanda yanılmıyorsam Floransa'da geçiyormuş
mayıs sonu tatil planımız var eşim mutlaka oku bilgi edin dedievde duruyo kitap araya sıkıştırmam lazım
evet orada geçiyor oo çok güzel bi plan o zaman sen. davinci demons da izle bak medicileri falan anlatıyor ilk sezonu yayınlandı şimdilik 8 bölüm falan ben çok sevmiştim
Merhaba.........
Merhaba Sör
Kızlar yarın tatiliz
kitabımı güzelce bitirebilirim, eşimle de evde film keyfi yaparım ohhhhhhhh
Film önerilerine çok açığım
Selam lavinhmm senin izlemedigin film kalmamistir
Son zamanlarda takip etmiyorum filmleri, son zamanlar dediğim 1 yıldır falan.Tembelim ben tembelim
my name's khan'ı izledin mi?
her çocuk özeldir?
pianist?
ben efsaneyım?
felekten bir gece 1-2-3?
My name is Khan sanırım I am Sam benzeri galiba.
Felekten Bir Gece 3 dışında izledim. Bakalım belki 3. izlerim.
Teşekkürler Sör.
ALLAH kavuştursun. mesafe çok zor.. heleki çok sevip özleyince..
bu arada bende izmitenim :)
amin inşallah inşallah yaza düşünüyoruz ama uzayabilir de nolur uzamasın artıkAllah kavuştursun , bi an evvel izdivaç haberini paylaşırsın inşallah :123: :119:
kızlar bu arada su formasyon belasından o kadar canım sıkıldı ki...75 notumu 65e düşürdüler ünv yüzünden magdur etti ünimiz bizi..bu sene cok ümitliydim ama notum düştüğü için şansım kalmadı.
bu arada kitabım güzel gidiyor zevkli 120lerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?