Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi akşamlar güzeller

Bilge Lavin, Umut Işığım filmini izlemediysen öneririm. Aaa bi de Aramızda Bebek Var

Neredeyse aralık bitiyor ben daha 1 kitap bile bitiremedim ​
Bugün biraz ilerledim.

Bin Muhteşem Güneş- sayfa 320

Selam bilgeler ,
Akşam ufaklıkları dışarı çıkardım.Kızım karı çok seviyo da küçüğü ilk kez gördü Düşe kalka yürüyüp durdu. Eve zor getirdim , gelmek istemediler

Sör ne yaptın laptop un kurtuldu mu ?

Zülfü livaneli mutluluk kitabı 77. Sayfadayım.
Bayağıdır okumuyordum.
Çok duygusal bi kitap:/

günaydın kızlar..

hayırlı sabahlar..

kitabım bitti.. ALLAH de ötesini bırak..

şimdiki kitabımda mehmet uzun - diclenin yakarışı

günaydınlar
Beyoğlu'nun en güzel abisi bitti, dün yatakta 2 saat boyunca okudum resmen çok güzeldi
yeni kitaplarım henüz gelmedi bugün gelecek ama sanırım onlar gelene kadar başlayabilirim yeni kitaba o nedenle Jojo Moyes Sevgilimden son mektup'u yanımda getirdim
bakalım belli olmaz belki başlarım

bu kitabı ben de okumalıyım en kısa zamanda yanılmıyorsam Floransa'da geçiyormuş
mayıs sonu tatil planımız var eşim mutlaka oku bilgi edin dedi evde duruyo kitap araya sıkıştırmam lazım

kitabı okurken benim de içim gitti bi götüren olsa beni oralara diye bi bölümünde venedikte gondola biniyolar kendimi hep oralarda hayal ettim :) tarihi yerleri kiliseleri falan geziyolar tek tek baktım internetten hepsi çok güzel görünüyo :)

günaydın güzel bilgelerim keyifli günler hepimize karlı bir gökyüzüne uyandım, bugün güzel bir kitap keyfi yapacağım sanırım

bizim eşimle hayalimizdi evlenmeden önce.. yurtdışı gezileri yapmak
barselona yaptık ekim sonu şimdi de sırada roma floransa var kısmetse 25 mayısta yolcuyuz
darısı başına inşallah canım

Günaydın karlı İstanbul'dan günaydın
Sayfa 284'deyim. -En son yürekler ölür.
Kimi can sıkıcı yerler oldu ama şu an duygusala bağlamış durumdayım. Sanırım korkularımla yüzleştirdiği için.
Sevdiklerimizi kaybetmek... Çok güzel gidiyor. Bugün bitiririm kanımca.

kitapsız bir hayat düşünemiyorum melekler zamanından sonra beyoğlunun en güzel abisine başladım böyle soğuk bir günde iş yerinde yapılacak tek şey okumak okumak okumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…