Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler bilgeler çalıkuşunu bitirdim serenad a başlıcam inşallah :)

Hayırlı günler ve hayırlı cumalar kızlar Git Kendini Çok sevdirmeden Bitti Çok istediğim gibi gitmese de yinede güzeldi.Şimdi Allah de Ötesini Bırak ' a başlayacağım nasipse. Dün akşam 15 dk da olsa eşim yatmadan önce kitap okuyalım dedi Açıkçası içimden geçirmiştim

Günaydın Bilgeler

Firarperest 155. sayfadayım Akşam bir yere gitmessek ya da biri gelmezse biter yeni kitaba başlarım haftasonu
Pazartesi de bildirim yaparım

Günaydın canım bende 4 ay 3 günlük evliyim çizelge yapmayı bir türlü beceremedim

Hemen anlatayım.

Kullanıcı kontrol paneline girince, soldaki menüden 'Profili düzenle'ye gireceksin.

En alt kışında 'Özel gün tarihi, hitap şekli(mesela benimki adamım:), bir de görsel şekli seçeceksin. Sonrada kaydedeceksin.

umarım yapabilirsin.

Teşekkür ederim canım

Günaydın bilgelerim, dün annemlerdeydim giremedim nete
Kitap da okuyamadım haliyle. Bugün yatana kadar kitap okucam

yeni kitabıma başladım.. Elif Şafak - AŞK 80. sayfadayım :) bu arada yeni kitabı çıkmış ustam ve ben adı. mimar Sinan'ı anlatıyomuş. bugün milliyetin kitap ekini okumanızı tavsiye ederim yeni kitaplar hakkında yazılmış. içim gitti yine :96::107:

Günaydın Bilgeler,
Kitabım bitti. Yenisine hafta sonu başlayacağım inşallah. Pazartesi yazarım.
Günaydın bilgeler

Bugün maalesef baş ağrım en üst noktalarda, kitap okuyabileceğimi sanmıyorum
Canım ya kıyamam çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta çok çektim. Migren var ya.

Bilmiyorum bu kitabı arkadaşım.

iyi günler bilgeler...bir kaç gündür kitapımı elime dahi alamıyorum.;((( sessiz ve sakin bir ortamda olmam lazım

Allah de Ötesini Bırak 'ın 65 sayfasındayım öğle arasında yarım saat kadar okudum çok güzel entkilendim

selam bilgeler bu aralar hayattan kopmus vaziyetteyim ne ders calısabiliyorum dogru ne kitap okuyabiliyorum.Offf offf su formasyonlar acıklansa notum da düzelse tabii rahatlayacagım ama su an içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ya

herkese merhabaaa... nasılsınız?
ruhi mücerret 143'üncü sayfadayım. kitap bitecek diye okumaya korkuyorum o kadar sevdim ki kitabı hiç bitmesiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…