Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sunay akın-GEYİKLİ PARK bitti

şimdi AHMET RASİM-eski istanbulda hovardalık ama pek hoşuma gitmedi gibi
adam adında belli olacağı gibi hovardlaık anlatıyo eskiden 1900 lü yılların başlarında insanları o kadar baskı altına almışlarki insanlar bi kadının elini görse bile inanılmaz etkileniyolarmı hele bi kadının bacağı bacağına çarpmış kadınla igi düşündüklerine yuh dedim .....

ben de kitap hırsızında 214. sayfadayım beni çok sarmadı nedense ya :26: aslında çok da duygusal sulugöz biriyim ama

Ahmet Rasim kitaplarında kadınları aşağılayan bir üslup var bilmem fark ettin mi. hiç hoşlanmadım hiç

ben de kitap hırsızında 214. sayfadayım beni çok sarmadı nedense ya :26: aslında çok da duygusal sulugöz biriyim ama

beni de sarmamıştı. kendimden birini buldum, mutluyum

Allah De Ötesini Bırak bitti. Gülo senin için yorumda bulunuyorum iyi oku

aslında çocukluğumuzdan beri dinleyerek büyüdüğümüz hikayeler var bu kitapta. daha yumuşak, daha tatlı bir dille.tavsiye edebilirim.ama konunun pekişmesini istediğinden mi yoksa konu sıkıntısı çektiğinden midir bilmem tekrarlara düşmüş yazar. bunu da belirtmekte fayda var.

İlaçsız Yaşam'a devam... akşama bitirmek istiyorum.

Bende ne zaman bugün kitabı şu kadar sayfa okurum dersem o gün elime alamiyorum o yüzden senin kitap bitmez diyelim

iyi akşamlaf bilgelerim
sayfa 170teyim

bunu söyleyen sensen bitmez bence gülom

bence benim cevabımı biliyorsun

geçmiş olsun Lavin
Kızlar, kitap bitti. :118::119::122: Tamam itiraf ediyorum. Biraz kalmıştı bu sabah okudum. El netice bitti ama! Bu akşama bırakmadım.
Günaydınlar

Hasta bir bilge konuşuyor

Kitabımı bugün bitirmek istiyorum, aslında 90 sayfa kadar kaldı ama ilerleyen saatlerdeki enerjime bağlı.
Bilge Lavin, geçmiş olsun. Senin için üzülüyorum. Geçen de aklıma geldin. Artık evlisin, hasta olunca bakaca bir annen yok evde. Ayrıca da sana bakan koskocaman bir ev var. ( ne kadar iç açıcı konuşuyorum değil mi? ​ )

merhaba bilgeler güzel bir istanbul günü
havalar çok güzel gidiyor. haftasonu eşimle yıldönümümüzü kutlayacağız. Büyükada ya gidicez 2 gün. İnş hava böyle güzel olur.inanmazsınız 10 yıllık evliyiz hiç başbaşa tatil yapmadık.hemen çok sahibi olmanın dezavantajı

işte bende bu yüzden kitap tavsiyesi yapmak istemiyorum.herkesin zevki o kadar farklı ki.savaş ve barış ı okudum.20. yy.nın en iyi eserlerden biri.çok ruhsuz bi kitap gibi geldi bana. yani anlatılan rus-fransa savaşında bir milyon asker ölmüş.kitapta o ruh yok yani.beni hiç etkilemedi.

başlayıp 2-3 sayfada bırakmıştım

ama çok ünlü bir kitap okunmalı.

ayy, iş yerindeki yoğunluk nedeniyle okuyamıyorum bu sıralar kitap bir de şimdi iyice soğuyacağım kitaptan

canım benim ruhi mücerret gayet hoş, beğenmiştim ben.
kinyas ve kayra da bir o kadar güzel, çok severek okumuştum umarım sen de beğenirsin

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? ben günlerdir hastanelerdeyim adet düzensizliğim vardı polikistik over cıktı tiroid hormonum da az çalışıyormus dahiliyeye gidecegim salı gününe randevu aldım.inşallah kötü bir şey olmaz korkuyorum açıkçası

bu arada Küçük Düşler Büyük Umutlar'da 290. sayfadayım

pinkicim geçmiş olsun en kısa zamanda yoluna girer her şey umarım

Merhaba bilgeler..
Çalışmaya başladım..
Fakat boş durmuyorum tabii..
Yolda gelip giderken kitabıma devam ediyorum, sadece biraz daha yavaş akacak..
Katre-i Matem sayfa 8o`e geldim..

selam
kitabımın son 20 sayfasındayım bu gece biter inşallah
arkadaşımdan Sinan Yağmur'un Aşkın mealini aldım yarın da ona başlarım belki
Bi de Nazan Bekiroğlu'nun setini aldım kendime ki değmeyin keyfime
Merhaba bilgeler..
Çalışmaya başladım..
Fakat boş durmuyorum tabii..
Yolda gelip giderken kitabıma devam ediyorum, sadece biraz daha yavaş akacak..
Katre-i Matem sayfa 8o`e geldim..
hayırlı olsun canım
ne iş yapıyosun

iki dirhem bir çekirdek, yeni kitabım.

ne haber soslu hanfendi

Arthur Schopenhauer'in Aforizmalar kitabını okuyorum.58.sayfadayım. Harika bir felsefesi var adamın.

Dediklerimden vazgeçtim.Tabi her konuda olduğu gibi burda da alınması gereken yerden alınması gerisinin kabul edilmemesi mümkün hür iradeyle ama yine de benim için felsefe konusunda doğru adres olmadığı kanısına vardım bu filozofun ve bu kitabın.Benim için bilgin demek çağını ,önyargıları ve ırkçı fikirleri aşabilmiş olmuş bir adam demektir.Malesef Schopenhauer'de bunu bulamadım.Yazdıklarının bilgelik ve derinlikten yoksun olduğunu düşünüyorum...

Günaydın bilgeler

Bugün Joanne Harris'in Beş dilim Portakal'ına başlıyorum.

Ama maalesef düne göre daha kötü hastayım. Bugünü nasıl çıkarırım bilmiyorum.

Gülüm de bir şeyler yazmış, ama çok şükür elinden geldiğince eşim bana bakıyor. Dün gece yatağa kadar gelip meyve tıkıştırdı ağzıma

lolik lolik lolik
iyidir senden naber bakalım. Nazan seti aldım diye hava yapma

günaydın kızlar ve hayırlı cumalar
kitabımda 390. sayfadayım bu gün biter sanırım son 99 sayfam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…