- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bende kitap hırsızına devam ediyorum.hatta evdekilere kitabı anlatırken bile gözlerim doldu.tavsiye ederim.(ama zevkler değişir tabii)
ama kitabı okuyacaklara ilk önce filminin fragmanını izlemelerini tavsiye ederim. karakterlerini daha güzel canlandırıyorsunuz.
sunay akın-GEYİKLİ PARK bitti
şimdi AHMET RASİM-eski istanbulda hovardalık ama pek hoşuma gitmedi gibi
adam adında belli olacağı gibi hovardlaık anlatıyo eskiden 1900 lü yılların başlarında insanları o kadar baskı altına almışlarki insanlar bi kadının elini görse bile inanılmaz etkileniyolarmı hele bi kadının bacağı bacağına çarpmış kadınla igi düşündüklerine yuh dedim .....
ben de kitap hırsızında 214. sayfadayım beni çok sarmadı nedense ya :26: aslında çok da duygusal sulugöz biriyim ama
Bende ne zaman bugün kitabı şu kadar sayfa okurum dersem o gün elime alamiyorum o yüzden senin kitap bitmez diyelim
iyi akşamlaf bilgelerim
sayfa 170teyim
bunu söyleyen sensen bitmez bence gülom
Kızlar, kitap bitti. :118::119::122: Tamam itiraf ediyorum. Biraz kalmıştı bu sabah okudum.bence benim cevabımı biliyorsun
geçmiş olsun Lavin
Bilge Lavin, geçmiş olsun. Senin için üzülüyorum. Geçen de aklıma geldin. Artık evlisin, hasta olunca bakaca bir annen yok evde. Ayrıca da sana bakan koskocaman bir ev var.Günaydınlar
Hasta bir bilge konuşuyor
Kitabımı bugün bitirmek istiyorum, aslında 90 sayfa kadar kaldı ama ilerleyen saatlerdeki enerjime bağlı.
ben de kitap hırsızında 214. sayfadayım beni çok sarmadı nedense ya :26: aslında çok da duygusal sulugöz biriyim ama
başlayıp 2-3 sayfada bırakmıştım
ama çok ünlü bir kitap okunmalı.
Aynen ben de. :) Cok agir bir kitap. Kesinlikle okunmasi gerek ama hakkini vererek okumak yillar alsa gerek.
Ben sonra Irvin D. Yalom`dan su kitabi okumustum:
http://www.mustafavmms.com/wp-content/uploads/2013/07/nietzsche-agladiginda20101211062856.jpg
merhaba kızlarfinal haftasındayım o yüzden fırsat bulamıyorum kitap ve internete az önce internetten yeni kitaplar aldım bu arada
Hakan Günday- Kinyas ve Kayra, Daha
Murat Menteş- Ruhi Mücerret
John Green- Aynı Yıldızın Altındaaileme söylediğim ve ben eve gidene kadar alacakları kitaplar da var finallerim bitsin kitapla yatıp kalkacağım
kendinize iyi bakıniyi geceler
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? ben günlerdir hastanelerdeyim adet düzensizliğim vardı polikistik over cıktı tiroid hormonum da az çalışıyormus dahiliyeye gidecegimsalı gününe randevu aldım.inşallah kötü bir şey olmaz korkuyorum açıkçası
bu arada Küçük Düşler Büyük Umutlar'da 290. sayfadayım
pinkicim geçmiş olsun en kısa zamanda yoluna girer her şey umarım
hayırlı olsun canımMerhaba bilgeler..
Çalışmaya başladım..
Fakat boş durmuyorum tabii..
Yolda gelip giderken kitabıma devam ediyorum, sadece biraz daha yavaş akacak..
Katre-i Matem sayfa 8o`e geldim..
iki dirhem bir çekirdek, yeni kitabım.
hayırlı olsun canım
ne iş yapıyosun
Arthur Schopenhauer'in Aforizmalar kitabını okuyorum.58.sayfadayım. Harika bir felsefesi var adamın.
Merhaba bilgeler..
Çalışmaya başladım..
Fakat boş durmuyorum tabii..
Yolda gelip giderken kitabıma devam ediyorum, sadece biraz daha yavaş akacak..
Katre-i Matem sayfa 8o`e geldim..
selam
kitabımın son 20 sayfasındayım bu gece biter inşallah
arkadaşımdan Sinan Yağmur'un Aşkın mealini aldım yarın da ona başlarım belki
Bi de Nazan Bekiroğlu'nun setini aldım kendime ki değmeyin keyfime
hayırlı olsun canım
ne iş yapıyosun
ne haber soslu hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?