Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler kızlar canan tan iz e başladım dün
bugun 275 . sayfadayım uzun zamandır beni aglatmayı basaran tek kitap diyebilirim. .bu arada beyoglunun en guzel abisi ne feci takmış durumdayım.okuyan arkadaşlar varsa yorum istiyorum bu bitince almak icin

günaydın güzel bilgeler dün Ruhi Mücerret'e başladım hafta sonu hazır sınav yokken biraz okuyayım dedim, 127deyim herkese keyifli hafta sonları

Selam bilgeler bir aydır kitap okumuyorum hastalık ve işten ötürü.rüyama girmiş artık bugün başlıyorum ama.
Küçük Prens i okuyacağım :)

Ben varım da yeniyim biraz
kusura bakma canım akşam görmedim
hoşgeldin kafemize,nasılsın bakalım

Selam bilgeler bir aydır kitap okumuyorum hastalık ve işten ötürü.rüyama girmiş artık bugün başlıyorum ama.
Küçük Prens i okuyacağım :)

hasta mı oldun örtmenim
geçmiş olsun
küçük prens çok şeker yaa tam senlik hemen biter

hasta mı oldun örtmenim
geçmiş olsun
küçük prens çok şeker yaa tam senlik hemen biter

örtmen hasta oldu geçen gün işi bıraktı çok ağırdı yorucuydu doktor kızdı sen ne yaptın bu bünyeye olur mu bu iş diye
tişkür ederim lolissim ben de ücretliye başvurdum hiç umudum yok ama:26:

onu okumaya karar verdim en son ortaokulda okumuştum sanırım koydum masama başlıcam evet tam benlik incecik :)

Ahmet Ümıt Beyoglunun En GüzEL Abısı ne basladım 15.sayfa...yalnız bısey soylıcem eskı sıcaklık kalmamıs forumda herkes yazıyor gecıyor tavsıye ıstıyoruz cvp veren yok slm dıyoruz alan yok ,aylık okuyucu lıstesı yok umarım duzelır

mrb iyi akşamlarr :)) kitabım bitti. yeni başlayacağım kitabın adı KIRMIZI ENEK yazarı AYDIN BATUR. kitapçılarda bulunmuyor çünkü yazarı bir gazeteci. ben kendisinden aldım ama siz de internetten alabilirsiniz. facede sayfası da var.

http://www.akcag.com.tr/default.aspx

dersane berbat bişey canım 20 günde gebercem diye korktum ben
mentalin de ondan çok farklı olduğunu zannetmiyorum
büyük konuşmayım ama ben işsizlikten kırılsam da tövbe dedim
(şartlar değişmezse tabi)
ben de tama umudu kesmişken aradılar meb den canım
ikinci dönemde bırakan çok oluyo inşallah alırlar seni de
okul gerçekten rahat oluyo

tiroş lolii hepinizi özledim çook
canımmmmmmm
nasılsın,ben de seni özledim
başladı mı finaller

selam bilgeler nasılsınız bakalım.
selam limoş can

dediğin gibi çok yoğundu lolisss
ben internet üzerinden başvurdum sen nasıl başvurmuştun bire bir konuşmaya gitsem mi ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…