Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın bilgeler

Gog 1-2, 331. sayfadayım. Farklı ve yer yer aşağılayıcı bir kitap.

Maalesef grip belirtileri hissediyorum, ama yine de yarına kadar bitirmeye çalışacağım kitabımı.

Günaydın bilgeler

Maalesef grip belirtileri hissediyorum, ama yine de yarına kadar bitirmeye çalışacağım kitabımı.

Günaydın bilgeler

Günaydın bilgeler

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine acayip salgın var.
bol bol sıvı tüket c vitamini al.

canım o zaman Nora Roberts ın Eve Dallas romanlarını okumalısın..

hemen araştırmaya başlıyorumm canım bi de aklımda genç prensin dönüşü , ve dağlar yankılandı ve dee bin muhteşem güneş var .. uçurtma avcısını sevmiştim şimdi aynı yazarın diğer kitaplarını da bitireyim diyorum =)

canım o zaman Nora Roberts ın Eve Dallas romanlarını okumalısın..

hemen araştırmaya başlıyorumm canım bi de aklımda genç prensin dönüşü , ve dağlar yankılandı ve dee bin muhteşem güneş var .. uçurtma avcısını sevmiştim şimdi aynı yazarın diğer kitaplarını da bitireyim diyorum =)

günaydınlarrrr
kitap hırsızı sayfa 80 dün yine düzgün okuyamadım maalesef

Günaydın bilgeler

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine acayip salgın var.
bol bol sıvı tüket c vitamini al.

uçurtma avcısını ağlayarak okumuştum çok etkilenmiştim canım.
sen polisiye sordun die nora roberts ın eve dallas serisini oku dedim hem romantik hem polisiye ben Türkiyede basılanların tümünü okudum ama epsilon yayıncılık basımını durdurdu Nora Roberts çok üretken bir yazar Türkiyede eve dallas serisi 10 tane felan ama Nora Roberts 40 a ulaştı epsilonda tekrardan yayınlayacağını söyledi ama ne zaman olur Allah bilir.

tek kanatlı kuşu okuyp anlayan var mı ve bana anlatmak isteyen

benim evde bekliyo okunacakların arasında
okuduğumda anlarsam anlatmaya çalışırım

ben de bin muhteşem güneşi alıcam kısmetse.. sonra araya bi 10 kitap falan sıkıştırıp sonra da ve dağlar yankılandı yı
aynı yazarın kitaplarını hemen arka arkaya okumayı sevmiom

Evet canım biraz araştırdım da öleymiş , bende uçurtma avcısında çok ağlamıştım , grange gibi olsun istiyorum akıcı sarsıcı sonunu hiç tahmin edemediğin bi yandan da artık tarih okumak istiyorum ama maalesef bizde tarih çok yanlı , bi sağ bi sol okuyarak bilgi edinmek de hoş oluyor ama .

Teşekkürler tatlım

Yahu nereden kaptığımı bir bilsem.

İyi beslendim, dikkat ettim hiç üşütmedim kendimi ama yine de hasta oldum işte

sakınan göze çöp batarmış
bak ben saldım çayıra mevlam kayıra modunda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…