Günaydın bilgeler
Gog 1-2, 331. sayfadayım. Farklı ve yer yer aşağılayıcı bir kitap.
Maalesef grip belirtileri hissediyorum, ama yine de yarına kadar bitirmeye çalışacağım kitabımı.
canım o zaman Nora Roberts ın Eve Dallas romanlarını okumalısın..
canım o zaman Nora Roberts ın Eve Dallas romanlarını okumalısın..
Günaydın bilgeler
Gog 1-2, 331. sayfadayım. Farklı ve yer yer aşağılayıcı bir kitap.
Maalesef grip belirtileri hissediyorum, ama yine de yarına kadar bitirmeye çalışacağım kitabımı.
hemen araştırmaya başlıyorumm canım bi de aklımda genç prensin dönüşü , ve dağlar yankılandı ve dee bin muhteşem güneş var .. uçurtma avcısını sevmiştim şimdi aynı yazarın diğer kitaplarını da bitireyim diyorum =)
tek kanatlı kuşu okuyp anlayan var mı ve bana anlatmak isteyen
hemen araştırmaya başlıyorumm canım bi de aklımda genç prensin dönüşü , ve dağlar yankılandı ve dee bin muhteşem güneş var .. uçurtma avcısını sevmiştim şimdi aynı yazarın diğer kitaplarını da bitireyim diyorum =)
Günaydın Bilgeler,
Kitabımda 180 - 200 arası bir yerdeyim sayfa olarak.
Nazara mı geldin canım sen ya, yoksa ders mi çalışıyorsun? O yüzden mi kitap (ders kitabı olmayan kitap) okuyamıyorsun?Gülo Gülo Gülo
dün çok az okuyabildim yine
Nazara mı geldin canım sen ya, yoksa ders mi çalışıyorsun? O yüzden mi kitap (ders kitabı olmayan kitap) okuyamıyorsun?
uçurtma avcısını ağlayarak okumuştum çok etkilenmiştim canım.
sen polisiye sordun die nora roberts ın eve dallas serisini oku dedim hem romantik hem polisiye ben Türkiyede basılanların tümünü okudum ama epsilon yayıncılık basımını durdurdu Nora Roberts çok üretken bir yazar Türkiyede eve dallas serisi 10 tane felan ama Nora Roberts 40 a ulaştı epsilonda tekrardan yayınlayacağını söyledi ama ne zaman olur Allah bilir.
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine acayip salgın var.
bol bol sıvı tüket c vitamini al.
Teşekkürler tatlım
Yahu nereden kaptığımı bir bilsem.
İyi beslendim, dikkat ettim hiç üşütmedim kendimi ama yine de hasta oldum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?