Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın bilgeler sosu görüyorum sana özel günaydın

başın sağ olsun canım Allah annenin mekanını cennet etsin. benim annemde yumurtalık kanseri 4 senedir mücadele veriyoruz.Allah sabır versin.

Nar Ağacı 275. sayfadayım Eşim kitap okurken rahat verse daha da okuyacaktım ama az okudum

Selam bilgeler kitap okumam durdu nedense iki gundur de hastayım yatıyorum grip salgınına yakalandım basımı tutamıyorum sanki oysa cok az kaldı kitabımın bitmesine ama hiç elime alamıyorum kitabı

elif şafak -USTAM ve BEN

son 70 sayfa 350. sayfada gibi bişeyim

çok heycanlı gidio ama içindekiler tamamen hayal ürünü olmasına karşı çok beğendim sırlarla dolu akıcı bi kitap
elif şafağın gözünden görüp onun hayallerini paylaşmak hoşuma gidiyo açıkçası
ama aradığım o yoğun dil malesef yok basit ve anlaşılır bi dil kullanmış:)))) buna rağmen hoştu sonunu çok merak ediyorum:))))))

Selam bilgeler kitap okumam durdu nedense iki gundur de hastayım yatıyorum grip salgınına yakalandım basımı tutamıyorum sanki oysa cok az kaldı kitabımın bitmesine ama hiç elime alamıyorum kitabı

Çok geçmiş olsun, ben de geçen hafta rahatsızlandım, tek ilacı bol bol dinlenmek.

İmkanın varsa, bol bol dinlenmeni ve limonlu çay, limonlu ıhlamur tüketmeni tavsiye ederim.

Turkiyede olmak, her disari adim attigimda yeni bir kitap satin almak isterdim:))

Tek secenegim netten siparis vermek onlarda 1 ay icinde geliyorlar tabi.
Aralik icin 17 kitap siparis etmistim hepsi bitti malesef

Yeni kitaplarim gelene kadar nette takilicam:)

günaydın bilgeler sosu görüyorum sana özel günaydın

başın sağ olsun canım Allah annenin mekanını cennet etsin. benim annemde yumurtalık kanseri 4 senedir mücadele veriyoruz.Allah sabır versin.

amin canım.inşallah Allah şifasını verir annenin yaşadıklarını cok iyi anlayabiliyorum...

kızlar bugün sonuclarımı gösterdim.gecen hafta tsh 7 küsür cıkmıstı bu hafta kendiliğinden 5 küsürlere düşmüş.ultrasona da baktı.tiroiditten kaynaklı muhtemelen dedi.en düşük doz hap verdi 1 ay sonra yine gideceğim.ultrasona gerek olur mu dedim onu 6 ay ya da senede 1 yaparız dedi.yani korkulacak bir şey yokmus dedim ki nodül vardır diye cok korkuyordum nodül korkulacak bir şey degil herkeste var dedi.İçim rahatladı zaten olsa söylerdi heralde.

kızlaar bayağıdır kitabımı açamıyordum. Kafam bir şeylerle o kadar meşguldu ki. Aklıma bile gelmedi kitap. Gün gece oturdum. Emre Kongar Tarihimizle Yüzleşmek kitabını bitirdim. Sabah da metrobüste Leyla Tekin Rüyalar ve Uyanışlar Defteri'ne başladım. 40. sayfaya gelivermişim işe varana kadar. şiir gibi bir kitap sevdim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…