- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Daha önce okumuşsundur değil mi? ben bile okuduysam herkes okumuştur modundayım da
Ben okudum mu acaba?
Sen bana dua ettin mi acaba?
kızlar bugün sonuclarımı gösterdim.gecen hafta tsh 7 küsür cıkmıstı bu hafta kendiliğinden 5 küsürlere düşmüş.ultrasona da baktı.tiroiditten kaynaklı muhtemelen dedi.en düşük doz hap verdi 1 ay sonra yine gideceğim.ultrasona gerek olur mu dedim onu 6 ay ya da senede 1 yaparız dedi.yani korkulacak bir şey yokmusdedim ki nodül vardır diye cok korkuyordum nodül korkulacak bir şey degil herkeste var dedi.İçim rahatladı zaten olsa söylerdi heralde.
ilk okuyuşum. çıktığında herkes okuyordu, sinir oldum okumadım
slm kitap kurtları o kadar hastayım ki dünden bugüne hiç okumadım parmak uçlarım bile ağrıyor:2::2:
geçmiş olsun.slm kitap kurtları o kadar hastayım ki dünden bugüne hiç okumadım parmak uçlarım bile ağrıyor:2::2:
Allah razı olsun.Ettim ettim merak etme
...
Bende de var o, birileri çok överse alamam okuyamam falan!ilk okuyuşum. çıktığında herkes okuyordu, sinir oldum okumadım
Çok çokgeçmiş oldun canım benim bak korkulacak bişi uokmuş gördün mü
Ettim ettim merak etme
Çok çokgeçmiş oldun canım benim bak korkulacak bişi uokmuş gördün mü
Şaşırmıştım ben de sebebin varmış
Geçmiş olsun öhemen. iyileşirsin inşallah.ben de hastayken aynen parmak uçlarım hatta kendmle dalga geçiyorum kirpik uçlarıma kadar ağrıyor derim
geçmiş olsun.
Allah razı olsun.
Bende de var o, birileri çok överse alamam okuyamam falan!
Ne mutlu size...gece biz böyle oluyoz
ama ikimiz de düz yatıyoz tabi
Ben buraya katılmadan önce de not ederdim. Hâlâ da ederim. Bunun için özel bir defterim vardır. :) Kitap adı - yazarı - sayfa sayısı - okumaya başladığım tarih / bitirdiğim tarih bunları yazarım.selam kızlar:))) günaydınlar
elif şafak aşk bitirdim
dili akıcı beğendim hoştu elif şafağın hayal dünyasına konuk olmak onun hayallerini paylaşmak güzeldi dünyaya onun gözüyle bakmakta hoşuma gitti
ama hayal işte sadece ''HAYAL''anlattıklarının hiç birine olabilirlik vermedim ben güzel ve hüzünlü bi aşk hikayesi olarak okudum.... sonu burukda olsa ....
yeni kitabım KİMYA HATUN
birinden kitap almak hiç prensibim olmadıgı halde kitap aldım kesinlikle okuman lazım getirim dedi bende olur dedim
öyle oldu hemen bitirip geri götürmek istiyorum:)))
ayrıca okudugum kitapları not da ediyorum bunu kim akıl ettiyse çok hoş bişey teşekkürler:)))
selaammm :) günaydınn
bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır kitap okuyamıyorum aldım ama bir köşede duruyor bende artık başlıyım diyorum :)
ilk önce soğuk kahve/ahmet batman dan başlicam inş biter :)
Ne mutlu size...
Ben buraya katılmadan önce de not ederdim. Hâlâ da ederim. Bunun için özel bir defterim vardır. :) Kitap adı - yazarı - sayfa sayısı - okumaya başladığım tarih / bitirdiğim tarih bunları yazarım.
Hoş geldiniz. Konunun ilk mesajını okumanızı öneriyorum ilk önce... Konuya 2 günde bir uğrama zorunluluğu var zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?