Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

slm kitap kurtları o kadar hastayım ki dünden bugüne hiç okumadım parmak uçlarım bile ağrıyor:2::2:

Ben okudum mu acaba?

Sen bana dua ettin mi acaba?

Ettim ettim merak etme

Çok çokgeçmiş oldun canım benim bak korkulacak bişi uokmuş gördün mü

ilk okuyuşum. çıktığında herkes okuyordu, sinir oldum okumadım

Şaşırmıştım ben de sebebin varmış

slm kitap kurtları o kadar hastayım ki dünden bugüne hiç okumadım parmak uçlarım bile ağrıyor:2::2:

Geçmiş olsun öhemen. iyileşirsin inşallah.ben de hastayken aynen parmak uçlarım hatta kendmle dalga geçiyorum kirpik uçlarıma kadar ağrıyor derim

ay çok fena ya bide hala işteyim yarın hiç bir kuvvet beni işe getiremez evde olacağım inşallah.

"Bir okuyucu, ölmeden önce binlerce hayat yaşar," dedi Jojen. "Hiç okumayan insan, tek hayata mahkûmdur...

/--A Dance With Dragons

"Neden yorgunsun?" sorusuna cevap aramaktan ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum.

(Cemal Süreya)

Hoşnut olmadığın bir geçmişin varsa, onu unutmanın tam sırası. Yaşamın için yeni bir amaç düşün ve ona inan. Yaşamın boyunca istediğini elde ettiğin anları düşün yalnızca ve o güç, istediğini elde etmene yardımcı olacaktır.

( Paulo Coelho - Beşinci Dağ )

ben hala kitap okuyamıyorum bilgeler en kısa zamanda aranıza dönmeyi umuyorum

selam kızlar:))) günaydınlar

elif şafak aşk bitirdim
dili akıcı beğendim hoştu elif şafağın hayal dünyasına konuk olmak onun hayallerini paylaşmak güzeldi dünyaya onun gözüyle bakmakta hoşuma gitti
ama hayal işte sadece ''HAYAL''anlattıklarının hiç birine olabilirlik vermedim ben güzel ve hüzünlü bi aşk hikayesi olarak okudum.... sonu burukda olsa ....

yeni kitabım KİMYA HATUN
birinden kitap almak hiç prensibim olmadıgı halde kitap aldım kesinlikle okuman lazım getirim dedi bende olur dedim
öyle oldu hemen bitirip geri götürmek istiyorum:)))

ayrıca okudugum kitapları not da ediyorum bunu kim akıl ettiyse çok hoş bişey teşekkürler:)))

selaammm :) günaydınn
bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır kitap okuyamıyorum aldım ama bir köşede duruyor bende artık başlıyım diyorum :)
ilk önce soğuk kahve/ahmet batman dan başlicam inş biter :)

gece biz böyle oluyoz
ama ikimiz de düz yatıyoz tabi
Ne mutlu size...

Ben buraya katılmadan önce de not ederdim. Hâlâ da ederim. Bunun için özel bir defterim vardır. :) Kitap adı - yazarı - sayfa sayısı - okumaya başladığım tarih / bitirdiğim tarih bunları yazarım.

Hoş geldiniz. Konunun ilk mesajını okumanızı öneriyorum ilk önce... Konuya 2 günde bir uğrama zorunluluğu var zira.

hoş buldum. evet okudum 2 günde bir uğricam :)

Adı Aylin-Ayşe Kulin
325. sayfadayım. Bu aralar çok okuyamıyorum.
Daha çok vakit ayırıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…