Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar yeni kitabım olarak neyi seçeceğim konusunda kararsızım...
Nutuk vardı evde bulamıyorum :44:
Yenisini alcam... Zaman bulamadım...
'Ye sev dua et' ve 'Yüreğim seni çok sevdi' arasında kaldım...
Ondan sonra Nutuk inşallah...
Sizce hangisi?:44:

Ye sev dua et

geçmiş olsun diyenim bile yok!
sırf o yüzden açıp bakmıştım.
insan hastayken ne kadar da hassas oluyormuş meğer.

iki kitap önce (bu nasıl bir tabir yaaa! :) ) okumuştum "ye dua et sev"i! fena değil ama tahmin ettiğim kadar da değil. bayılmadım... oku tabii ama!!!

''listeden çıkarıcam '' sadece bir şakaydı
biliyorsun değil mi?

oylayalım n'olcak değil mi?
bu konu hepımızın
taş attınız da kolunuz mu yoruldu

üstüme alınmadım canım zaten. mazeretimi belirttim diye beni çıkartacağını düşünmedim hiç...

mesajla hatırlatma yapayım dedim görmeyenler olmuştur benim gibi.

iki kitap önce (bu nasıl bir tabir yaaa! :) ) okumuştum "ye dua et sev"i! fena değil ama tahmin ettiğim kadar da değil. bayılmadım... oku tabii ama!!!

okuyucuyu etkıleme
kötü bile olsa en azından bilgisi olur

'ben okudum, çok kötü'' diyebılmelı

Son düzenleme:
58. sayfadan Gılgameş'a başladım dün gece. 200. sayfadayım. Diğer çocuklardan farklı olduğu için sürekli yadırganan Gılgameş büyüdü, rüyalar gördü,Bilge Ninsun Ana rüyalarını yorumladı, kral oldu çok genç yaşta, rüyalarında gördüğü ve yalnızlığını giderecek, gücüne güç katacak olan arkadaşı Enkidu ile tanıştı.Şuanda Lübnan'daki sedir ormanında yaşayan ve bütün kötülükleri üstüne toplayan Humbabayı öldürüp en büyük sediri Uruk'a götürmek için ormanın içine Enkidu ile girmiş bulunmakta.Pazar gününe bitmiş olur zaten, gene yazarım o gün.

birazcık zorla dedirttim ama olsun...
küserdim haa topiğe!!!
Ben de yazacaktım canım, hatta yazdım sanıyordum araya kaynamış.
bir arkadaş daha vardı. hastaneye gittim kitap okurum diye yanıma kitap aldım falan yazmış. ona da yazacaktım hatta neyin var geçmiş olsun diye...

bu bahane ile ikinize de geçmiş olsun...

kusura bakmayınız!

ama utanmaya başladım şimdi yüzsüzlüğümün de bu kadarı
Teşekkür ederim şifayı kapmışım o kadar

aaa teşekkür ederim ya cidden takılıyordum.
Bak sayende sistemli kitap okuyorum. iyiki buldum topiği bugün açığımı kapatıp fazla okumaya düşünüyorum eşimde nöbetçi tabii oğlum erken uyursa.
aynen bende :) ara vermıyorum hiç :)
ama utanmaya başladım şimdi yüzsüzlüğümün de bu kadarı
Teşekkür ederim şifayı kapmışım o kadar

olsun, okuyucu yoldaşımızsın
unutmamamız lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…