ben de çok meraklıydım oldu bitti! küçücüktüm sokakta oynardım anneme de derdim ki: "yemek yaparken beni çağır, senin yüzünden hiçbir şey öğrenemiyorum." haaa, öğrendim de ne oldu? 13 senedir çalışıyorum. eve gidince yemek hazır (çok şükür) bildiklerimi de unuttum mu acaba?gerçi arada bir şeyler yapıyorum; beğeniyor herkes ama!
ilk ikisini kitaplarımın arasına koymam.çok değerlidir sayfacıklarım, iz yapar, neme lazım
son ikisini beğendim.
benim kullandıklarım basit karton ayraçlar idi, kitabevinden hediye verilenlerden.
daha yeni aldım ilk defa, yavru köpek resimli, ortadan ikiye katlanmış, her iki tarafında ince mıknatıslı yüzeyler var ya(mıknatıslı dolap kartvizitleri gibi), onu kullanacağım bir süre
aynen senin gibi düşündüm efla, o yüzden 3. yü beğendim. diğerleri iz yapar falan diye. :)ilk ikisini kitaplarımın arasına koymam.çok değerlidir sayfacıklarım, iz yapar, neme lazım
son ikisini beğendim.
benim kullandıklarım basit karton ayraçlar idi, kitabevinden hediye verilenlerden.
daha yeni aldım ilk defa, yavru köpek resimli, ortadan ikiye katlanmış, her iki tarafında ince mıknatıslı yüzeyler var ya(mıknatıslı dolap kartvizitleri gibi), onu kullanacağım bir süre
bende kitabevinden aldım
çok güzel şeyler var
2-3 model aldım :)
çok güzel şeyler var da fiyatları da abartılı çoğunun Sör'üm...
bana fazla geliyor.
ben 1tl verdim, onu da ayraçtan çok, o tatlı köpek resminin hatrına verdim. mıknatıslı olması da hoşuma gitti, paragrafa kadar kaldığım yeri daha yi takip ederim, bir de düşmez aradan diye...
ben , 3 tl verdım
birine 2
diğerine 2.5
konuya uğramayan arkadaşlarımızı listeden çıkaracağım
bilgilerinize
Bilge okuyucular ağacımızda yaprak dökümü başlıyor demek... :26:
sorun olmaz bilge efla
bir okuyucu gider, diğeri gelir
her zaman söylerım yine söylüyorum : '' az olalım öz olalım,5 kişi bile kalsak birbirimize yeteriz.''
önemli olan okuyalım ve bırbırımıze okutturalım
sizler yine şanslısınız öyle ya da böyle ayraç satan yerler var çevrenizde.
yaşadığım yerde o bile yok.
karton ayraçlardan kullanıyorum ya da kendim yapmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?