Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ilk ikisini kitaplarımın arasına koymam. çok değerlidir sayfacıklarım, iz yapar, neme lazım

son ikisini beğendim.

benim kullandıklarım basit karton ayraçlar idi, kitabevinden hediye verilenlerden.
daha yeni aldım ilk defa, yavru köpek resimli, ortadan ikiye katlanmış, her iki tarafında ince mıknatıslı yüzeyler var ya(mıknatıslı dolap kartvizitleri gibi), onu kullanacağım bir süre

bende kitabevinden aldım
çok güzel şeyler var

2-3 model aldım :)

Ben gider kitap okumaya,çok heyecanla ilerliyor şu anda,serinin son kitabı en güzeli

Çayımı da alayım,haydi kızlar okumaya

aynen senin gibi düşündüm efla, o yüzden 3. yü beğendim. diğerleri iz yapar falan diye. :)

bende kitabevinden aldım
çok güzel şeyler var

2-3 model aldım :)

çok güzel şeyler var da fiyatları da abartılı çoğunun Sör'üm...
bana fazla geliyor.
ben 1tl verdim, onu da ayraçtan çok, o tatlı köpek resminin hatrına verdim. mıknatıslı olması da hoşuma gitti, paragrafa kadar kaldığım yeri daha yi takip ederim, bir de düşmez aradan diye...

ben , 3 tl verdım
birine 2
diğerine 2.5

3. resimdeki ayraçlar çok hoşuma gitti.. Görürsem alabilirim
Benimkinin üstünde kız kulesi var.. Kabartmalı.. Püsküllü falan çok hoşuma gidiyor.

Bu arada hazır mesaj yazıyorken raporumu da vereyim.. 110 sayfa okudum ..

Ben ilk ayracımı Rusyadan almıştım. :)
O zamanlar 3d ayraçlar yoktu Türkiyede ama şimdi d&r larda var.
Sonra püsküllü ayraçlardan aldım.
Şimdi okuduğum kitabın kendi püsküllü ayracı var.
Mart menekşeleri kitabımın adı surrendercım.
336 sayfa.
Ben 108. sayfadayım.

ben , 3 tl verdım
birine 2
diğerine 2.5

25-30 tl civarında bile ayraç gördüm.
kiminde lisanslı ayraç olduğu için, kiminde ise belli kurumlara bağışa gideceği için fiyatları fazla...
3 boyutlular da pahalı bence.
pvc kaplamalı düzgün ve basit bir ayracın fiyatı da 7-8 tl civarında...
3 kitabevinden düzenli alışveriş yaparım, fiyatları böyle canım. bana da çok geliyor, ücretsiz kartonlardan kullanıyordum :) uygun fiyatlı ve köpekli görünce aldım hemen

konuya uğramayan arkadaşlarımızı listeden çıkaracağım
bilgilerinize

Son düzenleme:
sizler yine şanslısınız öyle ya da böyle ayraç satan yerler var çevrenizde.
yaşadığım yerde o bile yok.
karton ayraçlardan kullanıyorum ya da kendim yapmak zorundayım

:) önemli olan işini görmesi bence.
bazen kitabı bıraktığımda nasıl bir kağıt bulursam onu sıkıştırım araya, geçen gün küçük not kağıtlarından kullanmıştım, son zamanlarda bir de tiyatro biletini ayraç niyetine kullandığım bile oldu
yeter ki sayfanın ucu kıvrılmasın, ona çok sinirlenirim. eşim bazen yapar, benim kitabımı kıvırmışsa
birçok yeni kitapta, kitaba özel ayraçlar oluyor içinde, kapağın resmiyle-ismiyle kitap ayracı içinden çıkıyor. onları çok seviyorum işte

Son düzenleme:
Bilge okuyucular ağacımızda yaprak dökümü başlıyor demek... :26:

sorun olmaz bilge efla
bir okuyucu gider, diğeri gelir
her zaman söylerım yine söylüyorum : '' az olalım öz olalım,5 kişi bile kalsak birbirimize yeteriz.''
önemli olan okuyalım ve bırbırımıze okutturalım

haklısın canım, ona birşey dediğim yok. sadece ismen değil, mesajlarıyla da burada olsunlar isterdim. kim gidiyor, kim kalıyor bilmeden yazıyorum bunları da..

ben de ilk kuralından bahsettiğinde, 2 günde bir gelip uğrayabilir miyim, diye düşünmüştüm açıkçası. uzun bir ara vermiştim kk' ya. şimdi çıktığım yok konudan, farkındasın (tatilin de avantajı tabii)
topiği amacına uygun güzel idare ediyorsun, emeğine saygım çok bu yüzden.
kitaplar, yazarlar hakkında da kendi değerlendirmelerimizi yapalım istiyorum. birşeyler katalım birbirimize... yoksa herkes kendi istediği şekilde kitabını okur zaten.

ben reeldeki arkadaşlarımla kitap okuma grupları kurmaya çok çalıştım ama, çalışma hayatı, evlilik, çocuk hepsi bir araya gelince, kimse birbirine uyduramıyor programını.
sanalda bu daha kolay yapılıyor, ve güzel bir başlangıç yaptık, devamı da gelecektir.

Kuşlar cehennemde de şarkı söyler mi?
Esir düşen ingiliz askerinin esir kampında neler yaşadıklarını anlatan bir kitaptı okuyan bir kaç kişiden çok beğendiklerini hatta çok duygulandıklarını, etkilendiklerini söylemişlerdi ama ben nedense pek sevemedim yaşadıkları üzücü olaylardan çok zevklerinin peşine giden, zaman zaman +18 bir film izler gibi hissettim..Unutulacak bir kitap değil ama tekrar elime alıp okuyacağım bir kitapta değil..

sizler yine şanslısınız öyle ya da böyle ayraç satan yerler var çevrenizde.
yaşadığım yerde o bile yok.
karton ayraçlardan kullanıyorum ya da kendim yapmak zorundayım

Çok merak ettim nerede yaşıyorsun ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…