Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ama utanmaya başladım şimdi yüzsüzlüğümün de bu kadarı
Teşekkür ederim şifayı kapmışım o kadar
hayır, utanacak bir şey yok! cidden yazdım sandım. sabah da diğer konuda böyle oldu. bir arkadaşın yazdıklarından alıntı yaptım onca şey yazdım... sonra bakarken fark ettim, benim yazdıklarım yoktu. tekrar yazdım onca şeyi.

de getyazmış sanmış da

Hiç yaratıcı değilim yaa,kitapçıdakiler iyi işte,bugün kargodan kitap geldi ben bi kitap aldım adamlar on tane ayraç yollamışlar.

Onları yıllarca kullanırım ben
al benden de o kadar! taklit televole'yim ben... resim çizme seviyem bile çöp adam, cin ali ile falan sınırlıdır. :) o seviyelerde yani, anlayın ne kadar kabiliyetliyim.

al benden de o kadar! taklit televole'yim ben... resim çizme seviyem bile çöp adam, cin ali ile falan sınırlıdır. :) o seviyelerde yani, anlayın ne kadar kabiliyetliyim.
Bi de üzülüyorum kitap ayracım kaybolunca,sanki hazine kaybetmişim de Bi örgü biliyoum o da ters ve düz ilmekli modellerle sınırlı

Bi de üzülüyorum kitap ayracım kaybolunca,sanki hazine kaybetmişim de Bi örgü biliyoum o da ters ve düz ilmekli modellerle sınırlı
20 senedir örgü örmüyorumdur ben... kız kardeşim doğacağı zaman kazak örmüştüm en son! o zamanlar 9 yaşında falandım. bir de dantel örerdim en son 15 sene önce ama elim sıkı biraz, gevşek örmüyorum/öremiyorum.

he he sorma, benim de bir kalemim falan kaybolsa hafazanallah, hazine kaybetmiş gibi olurum herhalde... seviyorum onları tek tek! sıyrık mıyım neyim?

Son düzenleme:

Sorma bak aklıma geldi birkaç gün önce kalemim kayboldu bulamadım,evde bir yerlerde çünkü hiç çıkmadım ama kafama takıldı kaldı öyle:44:

Hiç yaratıcı değilim yaa,kitapçıdakiler iyi işte,bugün kargodan kitap geldi ben bi kitap aldım adamlar on tane ayraç yollamışlar.

Onları yıllarca kullanırım ben
ben çok yaratıcıyımdır . bol bol var yani
fikir soruyorsan en çok bunu beğendim

bu arada konuyla alakası yok ama "greenjade" nerede yahu? bugün kendisini hiç görmedim. bir eksiklik oldu sanki!!! özledim. :)

jade, her kadının yaşadığı aylık sorunlarını yaşamakta

elim çok yatkındır, ilk tığ deneyımımı kkendım öğrendım
komşu benı kapının önünde görmüş anneme demiş ki: '' senın şu miniğin kapının önünde tığı almış elıne bişiler yapıyor, ne yeteneklı çocuk maşallah''
kımse öğretmemişti bana

yok benim de elim yatkın, baka baka model çıkartmışlığım çoktur ama elim sıkı biraz gevşek yapmam lazım... yoksa 7 - 8 yaşından beri bilirim.

maşallah sana da sör,

yok benim de elim yatkın, baka baka model çıkartmışlığım çoktur ama elim sıkı biraz gevşek yapmam lazım... yoksa 7 - 8 yaşından beri bilirim.

maşallah sana da sör,

annem gururla anlatır önüne gelene
bir keresınde de evde kımse yokken börek yapmıştım ( annemden gördüğüm kadarıyla, 9 yaşındaydım )
böreği fırından çıkarttım annem ve komşu geldı
komşu kıskandı mı naptı artık dedi ki : '' çocuğun yaptığı börek yenır mı''
annem de inadına yedi

ben de çok meraklıydım oldu bitti! küçücüktüm sokakta oynardım anneme de derdim ki: "yemek yaparken beni çağır, senin yüzünden hiçbir şey öğrenemiyorum." haaa, öğrendim de ne oldu? 13 senedir çalışıyorum. eve gidince yemek hazır (çok şükür) bildiklerimi de unuttum mu acaba? gerçi arada bir şeyler yapıyorum; beğeniyor herkes ama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…