Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bin muhteşem güneş bitti
çok hüzünlü içimi paramparça eden hikayesiyle bi solukta okudum..
yazarın son kitabını da araya yaklaşık bi 10 kitap aldıktan sonra okurum çünkü bu kadar dram bünyeme fazla

sırdaki kitabıma karar vermedim ama ince bi kitap seçicem.. bi kalın bi ince kitap okuma geleneğini sevdim
gece başlarım muhtemelen

Bir kalın kitap bir ince kitap ve bir ağır (konu olarak) kitap bir hafif / eğlendirici kitap olayını ben de yaparım genelde.

yeni kitabım Stefan Zweig Satranç
yatağa geçtiğimizde başlarım okumaya diye düşünüyorum

Merhaba !
Bu aralar sınavlardan hiç vakit bulanmıyorum kitap okumaya geçen hafta perşembe günü kristın hannah'ın kız kardeşler arasında kitabına başladım fakat daha 87.sayfadayım bu hafta bitirmem gerektiğini düşünüyorum:))))

iyi akşamlar bilgeler
İskender Pala OD a başlamayı düşünüyorum. foruma başlamadan önce 2 kere başlayıpta bi türlü okuyamamıştım. kitabı gözümde o kadar büyütmüşüm ki sanki 600 sayfa falandı diye hatırlıyorum. bi baktım 350 sayfa çok komik beynimiz bizi nasıl aldatıyor.

günaydın canlarım kitap kurtlarım
dün Aşkın mealini bitirdim,beni benden aldı,kitap bitene kadar ben de bittim
gayet popüler,herkesin(biraz da dini konulara meyli olan herkesin)okuduğu bi yazar olunca güzeldir diye düşünmüştüm
ama bir yazar bir dili bu kadar mı basit anlatır,cümleler arasında bu kadar mı çelişki olur

üstüne 3-5 klasik okursam belki kendime gelirim

neden güzel değilmiydiçok merak ediyorumama ancak 2 haftaya elime ulaşır:44:

ben okumadım,tarzım değil zaten
ama okuyanlardan hiç olumlu bi yorum duymadım
hatta geçen bi arkadaş foto koymuştu,cümle bile tamamlanmamış,pat diye bitivermiş
ama çok merak ediyosan ben sana mani olmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…