Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben okumadım,tarzım değil zaten
ama okuyanlardan hiç olumlu bi yorum duymadım
hatta geçen bi arkadaş foto koymuştu,cümle bile tamamlanmamış,pat diye bitivermiş
ama çok merak ediyosan ben sana mani olmayım
valla mıkıyısızlar nasıl peki:44da k.tazeoğluna ait
o fotoğraf nerde :44:kafanızı şişiriyorsam affola

valla mıkıyısızlar nasıl peki:44da k.tazeoğluna ait
o fotoğraf nerde :44:kafanızı şişiriyorsam affola

est. ne demek kafanı şişiriyorum,aşk olsun..
ben de o fotoyu arıyorum..
o kitabını hiç duymadım ne yalan söyleyim
Soslu sen okumuşsundur kesin nasıldı

Son düzenleme:
ahmet batman sabah uykum var oda güzele benziyobide khaled h. ve dağlar yankılandı diye roman çıkarmış uçurtma avcısından sonra onuda merak ediyorumbenimde amma merak ettiğim kitap varmış

ahmet batman sabah uykum var oda güzele benziyobide khaled h. ve dağlar yankılandı diye roman çıkarmış uçurtma avcısından sonra onuda merak ediyorumbenimde amma merak ettiğim kitap varmış

Uçurtma Avcısını da Bin MUhteşem Güneşi de Ve Dağlar Yankılandı yı da okudum
hepsi de çok güzeldi..
sen popüler ve renkli kapaklı kitaplardan hoşlanıyosun galiba
bak bahsettiğim fotoğraf üstte

Son düzenleme:
gibigrinin elli tonu var onu da merak ediyorum
siyah süt canan tan
olasılıksız
bunlarda var
bin muhteşem güneş ve uçurtma avcınıda bende okudum çok ağladımdağlar yankılandı güzel miydi tavsiye edermisin abla varsa tavsiye ettiğin kitaplar söyle onlara bakıyımüniversiteye hazırlandığım için pek okuyamıyorum normalde 3 günde bir kitap bitirirdim şimdi 2 ayda bir ancaksiyah güller var ahmet günbayın onu okuyacağım ygsden sonra muhtemelen
ana çok saçma acaba bütün hepsi mi böyle yarım

diğerleri kadar ağlatmadı beni:26:
ama yine de güzeldi...
benim de merak ettiğim belki binlerce kitap var
alıp okuyamadıklarım da cabası
ben de aöf okuyorum bi tarfatan ev ve iş de var ama her fırsatı okuyarak geçirmeye çalışıyorum iişte
su anda bir elimde de aöf kitabı var

ben mazoşistim biraz ağlatmıyosa almayayım
inş bütün merak ettiklerimizi ömrümüz yettiğince okuruz
o kadar sosyal aktivite gördüm katıldım ama hiçbiri elime kitabı almak kadar güzel değil,kitap bambaşka bir şey dost arkadaş eş kardeş

hiç eksikliğini duymadım lolikom okumayı da düşünmüyorum

Goriot Baba- Balzac

Tavsiye ederim, sonunda ögüre bögüre aglamistim ben.

Goriot Baba- Balzac

Tavsiye ederim, sonunda ögüre bögüre aglamistim ben.
bi bakıyım teşekkür ederim
varsa başka aklınızda önerin sözde 1 haftadır netten sipariş edicem diyorum karar veremiyorumbütün istediklerimi alsam 800 900 un aşağısında tutmıcak

bi bakıyım teşekkür ederim
varsa başka aklınızda önerin sözde 1 haftadır netten sipariş edicem diyorum karar veremiyorumbütün istediklerimi alsam 800 900 un aşağısında tutmıcak

Yakinlarinda 2.el kitapci varsa, 2.el de satin alabilirsin. Internette de 2. el satan kitap siteleri olmasi lazim. :)
800-900 cokmus valla

Yakinlarinda 2.el kitapci varsa, 2.el de satin alabilirsin. Internette de 2. el satan kitap siteleri olmasi lazim. :)
800-900 cokmus valla
Burada kitapçı yokki 2.eli olsun
Merkeze gitmem gerekiyor bakmak için merkeze gidince normal alışverişten kitaplara sıra gelmiyorBende mecbur netten bakıyorum.
Ama 2.el hiç aklıma gelmemiştiBakıyım hemen,var mı tavsiyen abla

Canım Grinin Elli Tonu'nu büyük sansasyon yarattığı için bende çok merak ederek aldım. Ama şahsi fikrimi soracak olursan çöp bir kitap. İlkini okudum ve çok kritik bir noktada bitmesine rağmen serinin devamını şu an merak bile etmiyorum. Bomboş, insana hiç bir şey kazandırmayan bir kitap. Dağlar Yankılandı'yı bende okudum, kesinlikle tavsiye ederim.
Zülfü Livaneli - Serenad, Kardeşimin Hikayesi, Mutluluk ; Bu kitaplardan müthiş etkilendim...
Sherlock Holmes serisi... : Şu an bu seriyi bitirme peşindeyim, hala daha okuyorum, polisiye roman seversen tavsiye ederim.
Ayşe Kulin - Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı ve Dönüş : Bu kitaplarda çok etkilendiğim bir seri... Birbirinin devamı şeklinde.
Dostoyevski - Suç ve Ceza
Victor Hugo - Notre Dame'ın Kamburu
Andre Gide - Isabelle

Naçizane tavsiyelerimdir.

yazdım bunları bi köşeye çok teşekkür ederim
grinin elli tonunu merak etmiyim o zaman
polisiye sevmiyorum ağlamaktan geberticek kitapları seviyorum,ay kitapları çok seviyorum içim kıpır kıpır oldu gene

yazdım bunları bi köşeye çok teşekkür ederim
grinin elli tonunu merak etmiyim o zaman
polisiye sevmiyorum ağlamaktan geberticek kitapları seviyorum,ay kitapları çok seviyorum içim kıpır kıpır oldu gene

canım o zaman sen Sarah Jio oku
önce mart menekşeleri sonra yağmur sonrası en son da böğürtlen kışı.. okumadıysan tabi..
acıklı aşk hikayeleri mevcut.. özellikle yağmur sonrası favorimdi

ve yine okumadıysan senden önce ben i oku.. o da acıklı bi aşk..

kürk mantolu madonna mesela beni çok etkiledi öyle çok ağlamadım ama çok dokundu bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…