Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de Kürk Mantoku Madonna ya istinaden sordum, bilmiyorum Kuyucaklı Yusuf' u okumuş muydun ama ben de Kürk ' üdaha çok sevmiştim.
Merak ediyordum İçimizdeki Şeytan' ı dalisteme eklliyim o zaman.
Ben sana asıl Robin Cook ' un 6. kromozomu önericem daha okumadım ama ilk para verip okuyacağım kitap olarak listede başta
Bak derim ilgini çekebilir Yascıkım(yastık gibi oldu )

Kuyucaklı'yı aldım, okunmayı bekliyor
6. kromozom bilimsel kitap mu, nasıl bişey? Listeme alayım onu da o zaman

Kuyucaklı'yı aldım, okunmayı bekliyor
6. kromozom bilimsel kitap mu, nasıl bişey? Listeme alayım onu da o zaman

Ünlü gangster Fransoninin ölümündeki gizemi aydınlatmaya çalışan adli tıp doktoru Jack Stapleton ve meslektaşı Dr. Laurie Montgomery, hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Afrikanın balta girmemiş ormanlarının ortasındaki bir klinikte ahlak yasaları gözardı edilerek ileri teknolojiler sayesinde genetik kopyalama işlemleri yapılmaktadır. Dr. Stapleton ve Dr. Montgomery, yaşamları pahasına da olsa peşine düştükleri bu insanlık dışı gizemi aydınlatmaya kararlıdır. Robin Cook gerilimin doruk noktalarına ulaştığı bu son yapıtında genetik kopyalama işlemini değişik bir açıdan irdeliyor.(alıntı vikitap, tan)
Bunu okuyarak kesin okumalıyım dedim tabi öncesinde doktor arkadaşım da okuyordu onda da görmüştüm
Adli tıp benim içimde hep uktedir böyle şeyler çok hoşuma gidiyor

Hmm konusu güzelmiş, Tess'in kitaplarına benziyor biraz
Adli biyolog olabilirdin Tiroşcum, hala da olabilirsin, olabilemez misin :26:

Hmm konusu güzelmiş, Tess'in kitaplarına benziyor biraz
Adli biyolog olabilirdin Tiroşcum, hala da olabilirsin, olabilemez misin :26:

Bilmiyorum Tess' i hiç okumadım
Çok zormuş arkadaşım polis hep torpilliler diyor adli işler için :26:
Ben de kendimi fide tohum işlerine yönlendirdim hoş bunda da iş yok ya

Bilmiyorum Tess' i hiç okumadım
Çok zormuş arkadaşım polis hep torpilliler diyor adli işler için :26:
Ben de kendimi fide tohum işlerine yönlendirdim hoş bunda da iş yok ya

Ben Tess'e karşı baya önyargılıydım, abartıyorlar falan diyodum; ama bir kitabını okudum. Kurgulaması, konuları falan çok güzeldi. Tavsiye ederim onu da
Adli tıp zor canım hele bir bayan için :26:
Fideler tohumlar da beni sarmıyor ya. Üni de doku kültürü lab'ında çalıştım. O gün bugündür bitkilerle aram iyi değil Ama çok güzel bitki resimleri çizerimm

Hangikitabını okudun ilk olarak peki? bakayım konusuna falan tarzı benziyor diyorsun onu da. listeme ekleyeyim
Evet olay yeri incelemeyede gittiğin oluyormuş bir de tus falan da gerekşyor demişlerd gerçi o zamanlar kulaktan dolmaydı korkmuştum polis olarak girmek kolayımagelmişti arkadaş da öylediyince kaldık işssiz :)
Aksine ben de doku kültürü de çalıştım kısmen, severek zaten öyle bi firmaya da girersem artık seralar tohum değil fide olarak alıyorlarmış yine doku kültürü de yapmış olucam :)

Ben Kan Gölü'nü okudum, ama kitaplığımda 3-4 kitabı daha var bekleyen. Çok beğenmiştim. Gerilim son sayfaya kadar devam etmişti
Senin gene biyolojiyle ilgili bir hedefin var, benim o da yok. Kpss'de ne çıkarsa bahtıma modundayım

Gerilim tamam da lafı çok uzatmadan anlatıyordu değil mi ben o zamançoksıkılıyorum da okuyasım gelmiyor
Bilmem ki belki yeni mezunum diye böyleyimdir bir süre sonra belki ben de senin moda geçerim belli mi olur

hepimiz bitkiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…