Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de kitaplarımı idefix ve d&r dan alıyorum netten alacağım zamanlarda
hiç de sorun yaşamadım çok çabuk geliyo üstelik
onun dışında bi kitapçım var ordan alıyorum

aynı yıldızın altında bitti kızlar çok güzeldi çok sevdim, farkında olmadan kendini okutan içinde kendini kaybettiğim tarzda bir kitaptı yeni kitabım Mavi Tüy- Richard Bach bu arada Felsefenin Başlangıç İlkeleri'ni de okuyorum ama son günlerde ona pek bakamadım

Günaydınnn kızlar Kitabımın son 110 sayfası kaldı. Pazar günü okuyabildim okurken bir bölümü vardı ki balkan savaşını anlatırken ağladım

Günaydın Kızlar

İyi haftalar

Elif Şafak - Siyah Süt bitti

Ayşe Kulin - Veda'ya başladım 80. sayfadayım

günaydınlarrrrr
bu haftasonu çok verimli geçmedi maalesef 48. sayfadayım
ama ağır ilerliyor anlamak için de çaba sarfediyom ondan

Günaydın Bilgecanlar,
Ben GÜLÜMSÜN nickimi SIKILDIĞIM için ve kardeşim ve kuzenimle aramızda esprisi olduğu için değiştirdim.
Filozof esprisi :) Ben de kendimi iyi hissetmek adına arkasına PRENSESi ekledim.
Prenses'im ben. (Mütevazılığın da bu kadarı.) Siz Bana Gülümsün demeye devam edebilirsiniz.

İki gündür evimde değilim. Kitap evde. Okuyamıyorum. ...
Mesaj tekrarı... Gene iki gündür evimde değildim. Gene okuyamadım. Aslında Filozofluğu hak etmem için daha çok okumam lazım.

mesajını beğenmek istedim Prenses Gülo fakat beğeni yapamıyorum kimseye nedense

iyi haftalar bayanlar
merhaba gülom ve sos
markafoni de 10 TL den başlayan kitaplar var.ilginizi çeker belki.aslında çok fazla kitap var .iyi okumalar

güzellikler selamlar,

haftasonu ganimetim ; sarah jıo'dan yağmur sonrası !! kitap birkaç saatte bitti çok akıcı , 2.dünya savaşı sırasında yaşanan bir aşkı aie ve arkadaşlık ilişkilerini de anlatıyor , okuyun derim :) sevgiler ..

Bana kalırsa insanlar sadece öğlene kadar çalışmalı. Öğleden sonra da dere kenarına gidip resim yapmalı, felsefe yapmalı, tartışmalı. İnsanlık ancak böyle gelişir zaten. 70 sene insan bir ev almak için çalışır mı kardeşim!
R.İhsan Eliaçık

Son düzenleme:
Yüksek Topuklar 367 deyim.

Kitap güzel ama ben çok bitik durumdayım sanırım. Haftasonu şiddetli migrenim tutmuştu, üstelik temizlik ve aile ziyareti yaptım, bittim yani. Kitap da çok ilerlemedei haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…